xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

من همین الان BattleField : Modern Combat رو امتحان کردن!
اصلا انگار نه انگار که داری Online بازی می کنی!
همونطور که میدونید ایران اینترنتشو از دبی با کابل نوری میگیره!
شاید تو دبی هم مایکرو سرور گذاشته:cheesygri

شما ها چقدر گیر دادین به gow ! صبح، ظهر، شب همه فقط اینو بازی می کنن! بابا این همه بازی داره 360. همه گیر دادین فقط این بازی رو می کنین. من خودایی اصلا حوصله gow بازی کردن ندارم دیگه از اون موقعی هم که بن شدم دیگه اصلا بازی نکردم برای همین چند بار شده که rainbow جان یا کسای دیگه منو invite کرده بودن تو بازی ولی من جواب ندادم.

شما ها چقدر گیر دادین به gow ! صبح، ظهر، شب همه فقط اینو بازی می کنن! بابا این همه بازی داره 360. همه گیر دادین فقط این بازی رو می کنین. من خودایی اصلا حوصله gow بازی کردن ندارم دیگه از اون موقعی هم که بن شدم دیگه اصلا بازی نکردم برای همین چند بار شده که rainbow جان یا کسای دیگه منو invite کرده بودن تو بازی ولی من جواب ندادم.

شرمنده من چند دفعه رفتم بازی های دیگه رو بازی کردم ( PGR3 ، CoD 3 , BurnOut و ... ) ولی هر موقع بچه ها میان میرن تو GoW اکثرا میگن همین بهتره! شما هم که همش میری Prince of Persia ! بنده چیکار کنم؟!

یه چند تا سوتیه بد تو لیستت هست
1.corked nap خونش بقل خونه ی ماست
2.wakashizuma اسمش اشکان نیست.
3.من رو یادت رفت(یه هفته فعالیتومن کم شدا)

1. شرمنده من فکر می کردم خارجن! تقصیر شاهین بود! :blushing:
2. محمد بهم گفت! نمی دونستم!
3. بازم شرمنده لیست رو عجله ای نوشتم! حال تو رو هم میگم:

امضاش رو نگاه کنین خودتون همه چیز رو می فهمید! :cheesygri

همونطور که میدونید ایران اینترنتشو از دبی با کابل نوری میگیره!
شاید تو دبی هم مایکرو سرور گذاشته

خوب که چی؟!
تو انگلستان ( کلا تو اروپا ) تا دم پریز تلفن کابل نوریه! و چیزی به اسم سیم مسی وجود نداره!

فرزاد خجالت نکشیدی منو ننوشتی؟:laughing:
انگار با R6 Vegas بازا مشکل داری؟هاوون؟/:)
راست میگه اشکان! چه گیری دادین به GOW ...اینهمه بازی باحال!
بیاین R6 vegas:biggrin1:
یا Forza 2 (البته من غلط بکنم در مورد این بازی نظر بدم:دی امیر باید بگه که 1000 تای بازی رو گرفته...اون 30 تارم میگیره خو!)
راستی شرمنده چند بار پی ام دادی نتونستم جواب بدم...وسط بازی بودم;)
بابکم دیگه ایران نیست...(گفتم توی اون لیستت شاید مهم باشه کی کجاست:دی)

محمد جان شرمنده!
گفتم که لیست رو عجله ای نوشتم!
در ضمن گیمر تگ اصلی ایشون رو تو امضاش می بینید!
ولی چون Gold این گیمر تگشون تموم شده فعلا از mamad R I P استفاده می کنن!
اینم از این!

آخرین ویرایش:
کی میگه gow تکراریه؟ هائوون؟! دوستان همچنان به gow بازی کردن ادامه بدن تا من back to live کنم! همگی یکی یه هدشات مهمون من :)

البته این پارس آنلاین جدیداً یه تغییراتی داده که همش قطع و وصل میشه واسه من/:)

کی میگه gow تکراریه؟ هائوون؟! دوستان همچنان به gow بازی کردن ادامه بدن تا من back to live کنم! همگی یکی یه هدشات مهمون من :)

البته این پارس آنلاین جدیداً یه تغییراتی داده که همش قطع و وصل میشه واسه من/:)
GoW رو که آره آقا محمد ، شما سروری!
ولی من تو BurnOut حریف می طلبم! :-":shrewd:

اجازه بدید چند بازی رو هم من برای لایو معرفی کنم:
اول از همه اینکه من هنوز یه دوست این کاره برای Winning Eleven 2007 پیدا نکردم.
دوم بقیه بازیها:
از دست ندید این رو ... مولتی پلیرش واقعا جذاب هستش. ( همینطور تک نفرش)Call of Juarez
C&C3: Tiberium Wars

البته من استراتژی باز نیستم ولی حاضرم بیام من رو له کنید.
در ضمن برای بازیها هم من پیشنهاد میکنم که سرورهای Private بسازید فقط برای دوستای تو ایران. اینجوری مشکل Latency کاملا برطرف می شود. حالا Ranked Match بازی نکنید.
با تشکر
سهیل

اینو راست میگه
میگم گیمر تگت رو بگو...
اینجا قراره R6 رو گسترش بدیمهمکاری کن نیک نام جان

محمد جان یکی از دوستامون که از اردبیل هستند از طریق همین سایت گیمرتگ بچه ها رو پیدا کردند!
اسمشون سجاد هست ، گیمر تگشون هم ConfusingDuke هست!
ایشون هم عشق R6 هستند!
ADD کن و حال کن!

اینو راست میگه:laughing:
میگم گیمر تگت رو بگو...
اینجا قراره R6 رو گسترش بدیم:biggrin1:همکاری کن نیک نام جان

سلام محمد رضا جان خوبی اقا گیمر تک منم FresherXbox 360 اینه راستی دوستان اصلا هم از بن شدن نترسین بیایین تو لایو من که اینقدر تو لایو بودم بن نشدم ولی خداییش این رنبو سیکس حال میده من و بابک و محمد رضا پنجشنبه شب تا صبح جمعه رنبو حال کردیم که متعسفانه دوستان کم لطفی میکنن و نمیان تو لا یو منتظر دوستان هستیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام به همه بچه های گل تاپیک و لایو
اول از Rainbow جان بعد از بچه های خوب که میان تو لایو با هم بازی کنیم تشکر میکنم
خداییش اگه پایه باشین بشینیم تیم بدیم کل بزاریم یه خورده حرفه ای بازی کنیم
بعد من تا دیشب فقط رنبو سیکس بازی کرده بودم ولی دیشب با بچه های گل ایرانی ( دوستامون ) نشستم گیرس آف وار هم بازی کردم خداییش اون بازی هم اندازه ی رنبو حال میده ولی بهتره این بازی های لایوو گسترش بدیم و محدوده چند بازی نکنیم بشینیم با هم با همه بازی ها حال کنیم تا لایو تکراری خسته کننده نباشه ( من خدم که عشق کشتی کجم :love:) ولی هیشکی نیست بازی کنه فورزا هم خوبه باشین من پایم که بازی کنم
بعد یه چیزی سعی کنین سرورا همش از ایران باشه تا دیگه تو بازی کمتر لگ بده و گلوله ها سره موقه برسن به کله ی ترف نه 1ساعت بعد ( البته تو گیرز آف وار اره کردن خیلی بیشتر حال میده هیچ از گلوله استفاده نمیکنم :biggrin1:) خوب گیمیر تک منو که دارین اگه خواستین منو ادد کنین من که همه دوستا گل ایرانی روو هر جا گیمر تکشونو دیدم ادد شون کردم:love:
خوب زیاد سرتونو به درد نیارم فعلا بای ( البته تو لایو میبینمتون ):cheesygri

راستی یادم رفته بود بگم آقا نیکنام و آقا نیما هم با هم هستیم و هم شهری هستیم ( با هم رفیقیم ) خوب فک کنم آقا نیکنامو بشناسین SNAKE=BIGBOSS
بزارین گیمر تکاشونو بدم :
آقا نیکنام :fresherxbox 360
آقا نیما : dark nima 6447

آخرین ویرایش:
محمد جان یکی از دوستامون که از اردبیل هستند از طریق همین سایت گیمرتگ بچه ها رو پیدا کردند!
اسمشون سجاد هست ، گیمر تگشون هم ConfusingDuke هست!
ایشون هم عشق R6 هستند!
ADD کن و حال کن!

حرف منو نگرفتی:biggrin1:
من منظورم این نبود که گیرز بازی نکنیم...منظورم این بود که محدود به 1 یا 2 بازی نباشیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or