xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

شما لطفا پرسش های مربوط به adsl رو تو تاپیکه اطلاعات در مورده سرویس adsl بزنید
شرمنده...این پستی که شما نقل قول کردی هیچگونه ربطی به ADSL و پرسشهای مربوط به آن ندارد.لطفا" در هنگام پست زدن دقت کافی داشته باشید.;)

این هم دلیلش :
وقتی Adsl رو راه انداختند برای ماه اول ریگانه یا باید از همون اول پول شارژ بدیم )
سوال دوستمون در مورد Gold Account است نه ADSL !
بله دوست عزیز.شما می توانید تا یک ماه بصورت رایگان از خدمات Xbox Live استفاده کنید ولی ترجیحا" i Xtreme 1.2 رو روی کنسولتون نصب کنید تا خدای نکرده بن نشوید.
برای آگاهی از مضرات بن شدن نگاهی به این توپیک بیندازید :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=122324#post122324

بابا من که خیلی وقته میرم تو لایو .

من سوالم در مورد Adsl بود ... یه بار دیگه بخون .

میگم وقتی مودم Adsl رو میخری از همون اول باید شارژ کنی یا برای ماه اول رایگانه ؟

بابا من که خیلی وقته میرم تو لایو .

من سوالم در مورد Adsl بود ... یه بار دیگه بخون .

میگم وقتی مودم Adsl رو میخری از همون اول باید شارژ کنی یا برای ماه اول رایگانه ؟
برای یک ماه اول کاملا رایگانه خیالت راحت باشه دوست عزیز

سلامی دوباره به بچه های خوب تاپیک
ای بابا میگم این همه اینجا حرف میزنین بیایین عمل هم بکنین دیگه
من که جز 2 الا 3 تا از بچه ها کسی روو نمیبینم تو لایو بیاد بازی کنه ( البته اگه هم که بیاد 100% گیرس آف وار تو رامشه و زود sing in این بازی میشه:sick:بابا آخه این بازی هم لگش زیاده هم گوله ها خیلی تغییر داره هم جزابیت آنچنانی نداره ( یعنی این که فقط بودو بمیره ) ولی بازی هایهه دیگه همچون کال آف دیوتی 3 رانبو و.... هم جزابیت زیادی باسه لایو دارن و هم این که آدم توشون حرفه ای میشه و میتونی حسابی کل بزاره ( ولی تو گیرس هرکی سرعتش بهتره اون برندس) حالا نمیدونم مونده به نظر خوده بچه ها من که هر شب از ساعت 9 تا وقتی بچه ها باشن ( حدوده 3 ) هستم بیاین بازی کنیم (جز گیرس آف وار ) البته هر بازی هم که میخوایین بکنین زود تر بگین تا تهیش کنیم چون اینجا ها بازی گیر نمیاد باید از نکس جن (اقا طاهرم که واقعا زحمت میکشن ) سفارش بدیم تا بیارن
حالا به امیده دیدار :love::cheesygri

البته کنسولتون باید premium باشه;)
نه خیر!
هیچ ربطی به کنسول نداره!
قبلا راجع به این مسئله بحث شده و فکر می کنم تعدادی هم بخاطر همین مسئله اخطار گرفتن!
هر گیمرتگی که با کنسول ساخته بشه یک ماه گلد بهش تعلق میگیره! حالا می خواد Core باشه ، Premium باشه ، Elite باشه یا اصلا Halo 3 Special Edition ! هیچ فرقی نمی کنه! فقط گیمرتگ باید با کنسول ساخته بشه نه از سایت!

======================

در ضمن طبق آزمایش هایی که شده معلوم شد که به هر کنسول 3 ماه گلد مجانی تعلق میگیره نه بیشتر! البته به هر گیمرتگ یک ماه! بخاطر همین بعضی های دیگه نمی تونن گلد بسازن! این مسئله به شخصه برای خودم ثابت شده ، همچنین برای یکی از دوستانم! در XBox-Scene هم بحثش شده بود! و به همین نتیجه رسیده بودن!

اقا یه سوال حیاتی

من همه بازیها رو در لایو انجام دادم .

ولی وقتی میخواد بره تو لایو Battlefeild 2 :modern combat میگه Could not connect to the EA servers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or