xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
كار HDTV درصدي نيست كه بشه گفت چند درصدش رو اون تلويزيون انجام ميده ! اگر ساپورت كنه كه خوب اونوقت مساله اي كه پيش مياد اينه كه بايد ديد تا چه رزولوشني رو جواب ميده , اگر هم ساپورت نميكنه كه خوب ديگه خبري از قابليتهاي HDTV نيست. البته خود اينكه 100 هرتز هست باعث بهتر شدن كيفيت تصوير ميشه تا حدودي. البته اين هم مهمه كه Progressive Scan رو ساپورت ميكنه يا نه !؟
اگر ساپورت كنه كيفيت خيلي بهتري خواهيد داشت.
دوستان عزيز اگر چيزايي كه گفتم اشتباهه بگيد تا منم اطلاعاتم بالاتر بره.
ممنون
نه برادر حتماً لازم نيست كه 1.5 بدي پلاسما بخري كه!! ميتوني نصفش رو بدي يك Standard CRT از سري با ورودي HD داشته باشي... حتماً لازم نيست دو ميليون بدي پلاسما بگيري... درضمن PS3 از تمام استانداردهاي تصويري پشتيباني ميكنه اين يعني شما با يك تلويزيون معمولي هم ميتوني تصويري با كيفت بگيري.. اما نه به كيفيت HD .. اين دقيقاً براي كنسولهاي ديگر نسل بعد صدق ميكنه.. يعني اگر فرض كنيم كه Xbox360‌و PS3 جفتشون FIFA World Cup 2006‌رو دارن.. روي يك تلويزيون معمولي جفتشون كيفيتي يكسان دارن...
طاهر و دارکفیلد عزیز ممنون که روشنم کردین. از جفتتون ممنونم
wink.gif

با سلام...

گویا اینجا دوستان عزیز از فن آوری HD فقط اسمشو شنیدن..(قصد توهین به کسی رو ندارم)

دوستانی که تلویزیون HD Ready ندارند نگران نباشند.. PS3 با تی وی های معمولی هم کاملا سازگاره .. در ضمن نگران افت کیفیت به اون صورت نباشید... ببینید این همه اینجا گفته شد که PS3 در مد کاری 1080P هم کار میکنه .. حالا این یعنی چه؟ ...
یهنی دستگاه قادره تصویری با وضوح ( رزولوشن - Resolution ) دقیقا 1080 * 1920 پیکسل رو به شما بده... که اگه این تصویر رو به یه تلویزیون 14 اینچ سیاه و سفید هم وصل کنید می تونید بخوبی تفاوت کیفیت محسوسی را درک کنید...البته اگه تی وی HD Ready داشته باشین که خوب اون یه چیز دیگه است..

موفق و پیروز باشید.
Cheers

دوست عزیز تلوزیونهای معمولی بالاترین رزولیشنی رو که ساپورت می کنن 752*540 هست. و بالاتر از این رزولیشن رو نشون نمی دن و این نیست که حالت HD رو بشه روی هر تلوزیونی دید. البته PS3 مطمئنا خروجی برای تلوزیونهای معمولی هم داره ولی HD رو نمیشه روی تلوزیون معمولی دید. مثلا یه کانال روی هاتبرد هست به اسم HD forum (اگه درست نوشته باشم) این کانال روی تلوزیونهای معمولی سیاه نشون داده میشه ولی روی تلوزیون های HD یا خود من با کارت رسیور کامپیوتر روی مانیتور اونو خوب می بینیم.

کلا کنسولهای نسل بعد تصاویری با تفکیک بالا دارند که در Tv های معمولی اون کیفیت را ارایه نمیده
ولی میشه با مانیتور اون تفکیک را دید البته بهتر هستش 21 اینچ به بالا باشه
اگر در دموهای قابل Download دقت کرده باشید که جلوش نوشته Hd
شما میتونید با نرم افزار Jet Audio اون را اجرا کرده و Size تصویر را در حالت 100% بزارید
در ضمن رزولوشن Desktop را در حالت 1280 در 720 بزارید و دمو را باکیفیت Hd مشاهده کنید

من آخر نفهمیدم PS3 بهتره یا XBOX 360 !? :neutral:
یکی بهم میگه مزیت های این دو چی هستند؟یا لینکی میده که توش گفته باشه؟
کلا مشخصات دقیقشونو می خوام شاید با این کارتون یک کنسول باز به جمعیت کنسول باز ها اضافه بشه :mrgreen:
یه لینک هم دیدم که راجب تلویزیون ها و مانیتور هایی که به XBOX 360 می خوره و چه قیمتی دارند پیدا کردم.(نمی دونم دیدید یا نه)
اینجا

ببین دوست عزیز هر کسی بنا به صلیقه ی شخصی که به بعضی از بازی ها داره میره کنسولی را میخره که اون بازی را داشته باشه
مثلا کسانی که به Mgs علاقه دارند Ps میخرند و کسانی که Halo را دوست داشته باشند میرند Xbox میخرند
شما همونطور که در نسل قبلی شاهد بودید Xbox از لحاظ سخت افزار قویتر از Ps2 بود
ولی عملا ما قدرت اون را احساس نمی کردیم
البته اعداد و ارقام و خصوصیات سخت افزاریه کنسولهای نسل قبل با هم قابل مقاسیه نبود:
Playstation 2 : Cpu 300 Mhz (128 Bit - 32 Mb Memory - Gpu 150 Mhz
قدرت نمایش 75 میلیون چند ضلعی در ثانیه
Game Cube : Cpu Power Pc Ibm 405 Mhz -25 Mb Memory
Gpu 202 Mhz Nec

Xbox : Cpu Pentuim 3 733 Mhz - Gpu Gf 3ti 300mhz - Memory 64
قدرت نمایش 100 میلیون چند ضلعی در ثانیه

در بین این 3 کنسول Ps2 بازیهای خیلی بیشتری داشت و فروشش هم همین گونه بود
البته تاریخ Lunch هر کدوم با هم متفاوت بود که مثلا Ps2 1 سال و نیم زود تر از Xbox اومد
بازی هایی که بر روی هر 2 کنسول بود با بهترین شکل اجرا میشد بدون هیچ کمبود Frame
در نسل بعدی هم همینطور هست اما در عمل هنوز نمیشه تصمیم گرفت که کدوم کنسول قویتر هستش چون هنوز Ps3 نیومده
اما شواهد دال بر این هست که Ps3 از لحاظ Cpu کمی قدرتمند تر هستش ولی به مراتب بازی ساختن روش سخت تر از Xbox 360 هست ، البته این حرف من نیست
این چیزی هست که سازندگان بازی گفتند
بعضی ها میخواهند تفاوت این 2 کنسول را زیاد جلوه بدند
که با مراجعه به صحبت های بزرگان این صنعت از جمله John Carmack و Kojima(از طرف داران پروپا قرص Ps3) میشه فهمید که اگر اختلافی بین این 2 کنسول میباشد
خیلی جزءی هستش ، خوشبختانه این تصمیم از جانب طرف داران Xbox 360 نبوده
با این حال اگر خوده شرکت Sony هم اعلام کنه که تفاوت کمی میباشد باز هم تعدادی
بر روی حرف خودشون پافشاری میکنند

حالا میرسیم به اینکه به سوال شما یعنی کلمه بهتر ...
اینکه هر 2 کنسول از سیستم Hd استفاده میکنند هیچ شکی نیست البته Xbox 360 تا 1080 ساپورت میکنه در حالی که Ps3 خوده 1080 را نیز ساپورت میکنه
البته باز هم این برتری برای ما سودی نداره دلیلش را خودتون میدونید
یکی از ملاک های کنسولها فرمت Disk میباشد .
Ps3 از اشعه آبی استفاده میکنه و Disk های اون تا از 25 تا50 Gig ظرفیت دارند
البته این ظرفیت 25 هم هنوز خیلیش خالی میمونه ولی در آینده شاید مورد نیاز بشه
Xbox 360 از Dvd معمولی البته 2 لایه استفاده میکنه
مثلما اگر در ایران فرض بگیریم که Blue-ray بخاهد Copy بشه هر Blue-ray خام الان 20-26 $ هستش ولی Dvd معمولی 1 - 5 $ شاید بعد ها این قیمت ها تغییر کنه
به نظر من Dvd فعلا گزینه بهتری هستش نهایتا اگر حجم بیشتری خواست روی 2 تا Dvd ارزه میشه
Xbox 360 میشی گفت 2 برتری نسبت به Xbox 1 داره
اولین کنسول نسل بعدی میباشد که فرصت تبلیغات بیشتری داره مخصوصا در Xmas و جام جهانی
برتریه دیگه اینه که الان شاهد حمایت بی نظیر سازندگان بازی هستیم که Xbox 1 از آن عاجز بود
و از 18 بازیه اولیه 9 تا بازیش را Ea ساخته ، بلکه بازیسازان ژاپنی هم گرایش زیادی به Xbox 360 پیدا کردند . البته Xbox 360 در زمان Lunch به دور از اشکالات نبود (همانند نسل های پیشین کنسولها)
که 3 % کنسولهایی که در امریکای شمالی فروخته شد مشکل حرارتی منبع تقذیه را داشتند که 2% از این کاربران با کمترین امکانات تونستند این میشکل را برطرف کنند
اشکال دیگه ی این دستگاه این بود که لاستیک محافظ Dvd Rom در اکثر دستگاها خوب طراحی نشده و شما نمیتونید در هنگام بازی کردن دستگاه را به حالت افقی تغییرش بدید این کار باعث میشه که Dvd خش بیوفته
ولی برخلاف شایعاتی که شده تمام کاربران از عمل کرد دستگاه راضی بودند و شاهد
تصاویر Smooth و Frame های بالا بودند... Ms برای اینکه زمان Lunch خیلی زودتر از
Ps3 باشه تمام بازیسازان را تحت فشار گزاشته و این باعث شده که اونها فرست کافی برای

درک قدرت Xbox 360 نداشته باشند و شایعه هست که بازی ها بر روی 1 هسته از 3 هسته ی Xbox 360 اجرا میشند !!!
البته نه اینکه بازی ها گرافیک کمی داشته باشند ، نه ، ولی در حد عالی نیستند
البته اگر شما دموی Gears Of War را ببینید شاهد تصاویری خواهید بود که در هیچ بازی تا الان ندیده باشید و میشه گفت شروع قدرت نماییه Xbox 360 از این بازی میباشد
یک چیزه دیگه هست که الان شما با 300 $ (260 هزار تومان) میتونید Xbox 360 را تهیه کنید البته بدونه هارد و ... Ms اعلام کرده که در زمان ورود Ps3 قیمت خیلی پایین تر میره
قیمت کنسول Ps3 هنوز معلوم نیست ولی هرچی که هست اختلاف بیشتری نسبت به Xbox 360 داره. من به شخصه خودم تا الان Xbox 1 را از نزدیک لمس نکردم
همیشه Ps2 و Pc بازی کردم نا طرف دار Xbox هستم نه Ms ولی شواهد نشون داد به من که Xbox 360 میتونه جای یک Pc که 2 میلیون تومنه را برای بازی بگیره حتی بهتر از اون البته تا زمان Ps3 از Xbox 360 خوب استفاده میکنم اگر Ps3 خوب از آب در اومد
یه Ps3 میخرم
چون اصلا حاظر نیستم برای کنسولی که هنوز معلوم نیست کی بیاد و دستش هم میخواد تغییر کنه صبر کنم
گر چه به جز تعداد اندکی بازی که محدود به کنسول خواصی هست بقیه بازی ها برای هر 2 کنسول ساخته میشه
ولی هرچی هست انتخاب Xbox 360 و Ps3 خیلی بهتر از خرید یک Pc گرون قیمت برای بازی هستش

اینطوری که داره پیش میره هکر ها ممکنه تا چند ماه دیگه بتونند کاری کنند که شما بتونید سیستم عاملهای مختلف را بر روی Xbox 360 اجراکنید و بجای کامپیوتر خونگی هم از اون استفاده کنید
شما باید فکر جییب خودتون باشید و علاقتون که کدوم دستگاه میتونه قابل دسترس تر و به صرفتر از دیگری باشه
وگرنه از لحاظ گرافیک خیالتون راحت باشه که تفاوت محسوسی نخواهید دید

آخرین ویرایش:
ولی شواهد نشون داد به من که Xbox 360 میتونه جای یک Pc که 2 میلیون تومنه را برای بازی بگیره حتی بهتر از اون
به نظر من یه کنسول هیچوقت نمیتونه جای PC رو بگیره . درسته که بین کنسولها بازیهای XBOX شباهت بیشتری با PC داره (چون بیشتر امریکایی هستند) ولی هیچوقت نمیشه بازیهای مثل Half Life یا Far Cry یا Doom رو اونجوری که تو PC بازی میکنی تو کنسول هم بازی کنی . حالا نمیدونم این دسته های 360 برای بازیهای FPS چه طور هست ولی مطمعنم به موس نمیرسه . همونطور که میدونید یکی از دلایلی که XBOX در کشوری مثل ژاپن زیاد موفق نبوده همین بازیهاش هست که زیاد برای ژاپنی ها جالب نیستند . کنسولی که بهترین بازی هاش بازی هایی مثل ریدیک یا هیلو هستند اسمشو بزاریم PC که بهتره !
خداییش اگر چند تا بازی مثل Ninja Gaiden, Dead or Alive, Shenmue نبودن XBOX چه فرقی با PC داشت ؟؟
به هر حال به نظر من هیچ کنسولی نمیتونه جای PC رو بگیره . دیگه چه برسه که از اون بهتر باشه! چون مثلا سبک استراتژی فقط برای PC است . بهترینهای این سبک برای PC بودن همیشه .اخرین نمونشم Civilization 4 که فقط برا PC است . FPS هم که نمیشه با دسته بازی کرد
به نظر من تمام لذت بازی با کنسول اینه که بازیهایی مثل متال گیر , دویل می کرای , فاینال فانتزی و ..... بازی کنی
نینتندو رو هم مثل اینکه هیشکی آدم حساب نمیکنه ..... :sad:

براي بازي كنسول خيلي بهتر از pc هست چون

1- پولي كه براي كنسول ميدي قابل مقايسه با pc نيست.

2- گيم هاي كنسول خيلي بيشتر از pc هست و براي هر صليقه اي بازي هست.

3- دسته هاي كنسول براي بازي طراحي شده و از كيبورد و موس بسيار راحتتر است .

4-با كنسول راحت دراز ميكشي و با خيال راحت بازي ميكني در حالي كه براي pc بايد جلوي مونيتور بشيني و كمر درد بگيري

و .....

شما هم يكمدت خرج اپگريد pc بكن تا خسته بشي مثل اينكه هنوز زياد خرج pc نكردي يا اينكه خيلي پول داري يا اينكه پوستت خيلي كلفته.

pc به همه درد ميخوره بجز بازي موفق باشيد .( من خودم يكزمان فقط بازي pc ميكردم)

دوست عزیز! شما منظور منو درست متوجه نشدی!شایدم من بد گفتم! من خودم طرفدار کنسول هستم . هیچ علاقه ای هم به بازیهای Pc ندارم (به جز چند تا بازی)
همیشه هم از کنسول دفاع کردم . من منظورم با دوستمون اقای احسان بود که دیدم ایشون بیشتر به بازیهایی مثل هاف لایف , دووم , فارکرای , انریل و .... علاقه دارن منم گفتم این بازیها فقط با Pc ! حتی اگه دو میلیون خرجش کنی! ایشون میگن ایکس باکس 360 میتونه جای Pc رو بگیره منم میگم نه نمیتونه.
من خودم کنسول بازم تعصبم هم از شما بیشتره . از بچگی هم با کنسول بازی میکردم .اتاری 2600 , ان ای اس , جنسیس و ....
دو دقیقه ماریو رو هم با هزار تا انریل عوض نمیکنم

نوشته شده توسط ehsan_62:
اینکه هر 2 کنسول از سیستم Hd استفاده میکنند هیچ شکی نیست البته Xbox 360 تا 1080 ساپورت میکنه در حالی که Ps3 خوده 1080 را نیز ساپورت میکنه

خدمتتون عرض كنم كه 360 هم 1080 رو ساپورت ميكنه منتها 1080i نه 1080p. اين يعني اينكه 1080 در مد Interlaced Scan و خوب تفاوتش با 1080p هم اينه كه p به معناي Progressive Scan هست كه از نظر كيفيتي با هم كلي فرق ميكنند. پس به اين نتيجه رسيديم كه هر دو كنسول 1080 رو ساپورت ميكنند و تفاوت در اينه كه 360 مد 1080i رو فقط داره ولي PS3 علاوه بر 1080i , مد 1080p رو هم داره.
منظور من از از گفتن اين مطلب اين نبود كه بخوام بگم PS3 بهتره , منظورم اين بود كه احسان جان گفتند 360 تا 1080 رو ساپورت ميكنه و PS3 خوده 1080 رو , يه وقت كسي فكر نكنه 360 اصلا 1080 رو ساپورت نميكنه !

ممنون ehsan_62
اطلاعات خوبی بود
اما بنظرم باز پی سی یه چیز دیگست اما یه کنسول هم کنارش باشه بد نیست :mrgreen:

با سلام به دوستان عزیز..

چون وقتم خیلی محدوده سریعا و بدون نقل قول پاسخ میدم :
(دوستان دلگیر نشن)

تلویزیونهای معمولی انواع جدیدترش همشون تا رزولوشن 768*1024 رو ساپورت میکنن و الان که اون تی وی HD Ready فعلا در دسترس من نیست با یه تلویزیون LG Flatron کار میکنم که 21 اینچ هست و قادره رزولوشن 768*1024 رو با 60 هرتز پشتیبانی بکنه ( که تازه چندان جدید هم نیست)
و بعد اون که شما تصاویر HD رو روی تلویزیون نمیتونین ببینین علتش اینه که از دستگاه رسیور استفاده میکنید و هیچ ربطی به خود تلویزیون نداره.. چون دستگاههای رسیور همگی از یک MPEG-2 Decoder سخت افزاری استفاده میکنند که به همین دلیل قدرت و تواناییهای محدودی داره و فقط قادره Stream های MPEG-2 تا رزولوشن 576*720 و با BitRate حداکثر 10 Mb/s رو پشتیبانی کنه که فن اوری HD از هردوی این دو مورد خیلی بیشتره و بنابراین دستگاه رسیور شما قادر به رمز گشایی صحیح اون Stream نیست و در نتیجه تصویر سیاه بهتون میده..هیچ ربطی هم به TV نداره چون امواج خروجی از رسیور، آنالوگ هستند و Pixelization چندان معنایی برای اونها نداره. اما در کامپیوتر و با استفاده از کارت DVB دیگه شما اون محدودیت Decoder سخت افزاری رو ندارین چون دارین برای پردازش از یک MPEG-2 Decoder نرم افزاری + قدرت CPU (و اگه از Codec NVIDIA استفاده میکنید + GPU ) بهره می برید.

اونجا هم که گفتم اگه HD Ready Tv ندارید نگران نباشید منظورم این نبود که شما میتونید اون کیفیت و شفافیت HD رو روی تلویزیون های معمولی داشته باشید بلکه گفتم میتونید تفاوت کیفیت فاحشی رو نسبت به PS2 حس کنید که این یک امر بدیهی است.. همانطور که حس تفاوت کیفیت بین PS1 و PS2 کاملا مشهوده ( به علت تفاوت در مد کاری)

موفق و پیروز باشید.
Cheers
Happy Xmas

به نظر من یه کنسول هیچوقت نمیتونه جای PC رو بگیره

عزیزم من اگر دقت بکنی میبینی که نوشتم در مورد بازی

از بچگی هم با کنسول بازی میکردم .اتاری 2600 , ان ای اس , جنسیس و ....

منم خودم آتاری شروع کردم ..میکرو داشتم سگا داشتم PS1 و PS2 هم داشتم
اون زمان هم کامپیترم 286 بودش که بد 586 خریدم ، خواهشا انقدر این مسءله را افتخار فرض نفرمایید

TV GAME این یکی را یادم نیست بازی هاشا
ریورایت ، دزد و پولس ، زیردریایی تو آتاری
SUPER MARIO ، CONTRA ، STREET FIGHTER .... برای میکرو
DESERT، MORTAL KOMBAT 1 2 3 4 ULTIMAT، ISWAT برای سگا
ماشین سواریه MAX ، DESERT ،DOOM 1 $ 2 ، WOLF 3D .... برای PC 286
حتی پسر خالم رفت دستگاه پاناسونیک که اولین کنسول 3D بود را خرید که NEED FOR SPEED از همون دستگاه شروع شد و به کنسول های بعدی رسید . بازیه MAD DOG هم روش بود
ولی هیچوقت نمیشه بازیهای مثل Half Life یا Far Cry یا Doom رو اونجوری که تو PC بازی میکنی تو کنسول هم بازی کنی .

این بازی ها جزو آخرین نسل بازی های XBOX بودند و با تمام EFFECT های موجود برروی PC اجرا شدند منظورم FARCRY و HALF LIFE 2 و DOOM 3 بود

حالا نمیدونم این دسته های 360 برای بازیهای FPS چه طور هست ولی مطمعنم به موس نمیرسه

این یکی را کاملا قبول دارم که برای بازیهای FPS موس یه چیزه دیگست البته توی یکی از پست هام نوشتم که مشکل نبود MOUSE قابل حل میباشد.

همونطور که میدونید یکی از دلایلی که XBOX در کشوری مثل ژاپن زیاد موفق نبوده همین بازیهاش هست که زیاد برای ژاپنی ها جالب نیستند

برای خیلی از امثال من بازیهای ژاپنی دلچسب نیست و بچه گانه هستش
کلا صنعت فیلم سازیه USA کجا ،، ژاپن کجا !!! همین باعث میشه که روی بازی سازی هم از بچه بازی خبری نباشه ...
در ضمن بازیهای HALF LIFE 2 و مثلا MAFIA از کمترین HUD استفاده شده
که حتی میشه اون اصلحه ای که روی زمین هست را با دست حمل و نقل کنیم
نه مثل METAL GEAR که مهمات و HEALTH ها هیچ دخل و تصرفی روی فیزیک بازی ندارند و این چیزی هست که در نسلهای جدید مرتد میباشد
البته MEATL GEAR یک بازیه استثناء از بقیه ی بازیهای ژاپنی میباشد
از نظر من بازیهای ژاپنی کمی حالت بچه گانه داره

شاید بقیه از بازیهای ژاپنی خوششون بیاد بالاخره هر کسی یه نظری داره و این نظره منه

کنسولی که بهترین بازی هاش بازی هایی مثل ریدیک یا هیلو هستند اسمشو بزاریم PC که بهتره !

مهم اینه که تونسته اجرا کنه اینا میگند OPEN SOURCE
پس شما در نسل جدید بازیها که 90% 80 بازی ها برای هر پلتفورمی میاد میخواهید چی کار کنید ؟
از نظر من خود خواهیه که کنسولی یا مثلا PC بیاد یک بازی بسازه و اجازه نده کنسول دیگه از اون استفاده کنه

بهترینهای این سبک برای PC بودن همیشه .اخرین نمونشم Civilization 4 که فقط برا PC است . FPS هم که نمیشه با دسته بازی کرد

اصلا با این سبک حال نمیکنم

به نظر من تمام لذت بازی با کنسول اینه که بازیهایی مثل متال گیر , دویل می کرای , فاینال فانتزی و ..... بازی کنی

این نظر شخصیه شماست و محترمه ولی من به جز MGS با هیچ کدوم از اینا حال نکردم
دویل می کرای همش HUD بود

یک بازی با این نام جذاب باید از HUD کمتری بتونه استفاده کنه

دو دقیقه ماریو رو هم با هزار تا انریل عوض نمیکنم

از این حرف شما خیلی تعجب می کنم
من شب ها تا صبح میشینم UT 2004 بازی میکنم اونم SINGLE
یه گزینه که میتونی از توی خود بازی MUSIC را از داخل HARD یا CD اجرا کنید و همزمان بازی کنید . واقعا نفس گیره وقتی پا میشم از سره بازی انگار یه دست چلوکباب حسابی خوردم مخصوصا وقتی با یه آهنگ DJ ALIGATOR 2004 -2005بازی کنید
واقعا حال میده. کسی با من موافقه که UT 2004 نفس گیره ؟(از لحاظ سرعت و هیجان)

آخرین ویرایش:
کسی با من موافقه که UT 2004 نفس گیره ؟(از لحاظ سرعت و هیجان)
اين يكي رو خيلي باهات موافقم.من وقتي دو دقيقه UT 2004 ميزنم ميرم توي يه عالم ديگه. الآن هم خيلي منتظر UT 2007 هستم.البته توي كامپيوتر كه نميتونم با كارت گرافيك 9600 Pro با افكتهاي بالا بازيش كنم.پس بايد در انتظار PS3 يا XBOX 360 باشم.
موفق و پيروز باشين.
آريا

تلویزیونهای معمولی انواع جدیدترش همشون تا رزولوشن 768*1024 رو ساپورت میکنن و الان که اون تی وی HD Ready فعلا در دسترس من نیست با یه تلویزیون LG Flatron کار میکنم که 21 اینچ هست و قادره رزولوشن 768*1024 رو با 60 هرتز پشتیبانی بکنه ( که تازه چندان جدید هم نیست)
و بعد اون که شما تصاویر HD رو روی تلویزیون نمیتونین ببینین علتش اینه که از دستگاه رسیور استفاده میکنید و هیچ ربطی به خود تلویزیون نداره.. چون دستگاههای رسیور همگی از یک MPEG-2 Decoder سخت افزاری استفاده میکنند که به همین دلیل قدرت و تواناییهای محدودی داره و فقط قادره Stream های MPEG-2 تا رزولوشن 576*720 و با BitRate حداکثر 10 Mb/s رو پشتیبانی کنه که فن اوری HD از هردوی این دو مورد خیلی بیشتره و بنابراین دستگاه رسیور شما قادر به رمز گشایی صحیح اون Stream نیست و در نتیجه تصویر سیاه بهتون میده..هیچ ربطی هم به TV نداره چون امواج خروجی از رسیور، آنالوگ هستند و Pixelization چندان معنایی برای اونها نداره. اما در کامپیوتر و با استفاده از کارت DVB دیگه شما اون محدودیت Decoder سخت افزاری رو ندارین چون دارین برای پردازش از یک MPEG-2 Decoder نرم افزاری + قدرت CPU (و اگه از Codec NVIDIA استفاده میکنید + GPU ) بهره می برید.

اونجا هم که گفتم اگه HD Ready Tv ندارید نگران نباشید منظورم این نبود که شما میتونید اون کیفیت و شفافیت HD رو روی تلویزیون های معمولی داشته باشید بلکه گفتم میتونید تفاوت کیفیت فاحشی رو نسبت به PS2 حس کنید که این یک امر بدیهی است.. همانطور که حس تفاوت کیفیت بین PS1 و PS2 کاملا مشهوده ( به علت تفاوت در مد کاری)
nدوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم اما این رزولیشن 1024*768 روی چه مدی هست (pal D 768*540) ؟
ولی بهر حال فکر نمیکنم HD forum فقط روی کارت رسیور قابل دسترسی باشه چون بیننده هاش خیلی کم میشه ن تلوزیون HD ندارم که امتحان کنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or