به نظر من یه کنسول هیچوقت نمیتونه جای PC رو بگیره
عزیزم من اگر دقت بکنی میبینی که نوشتم در مورد بازی
از بچگی هم با کنسول بازی میکردم .اتاری 2600 , ان ای اس , جنسیس و ....
منم خودم آتاری شروع کردم ..میکرو داشتم سگا داشتم PS1 و PS2 هم داشتم
اون زمان هم کامپیترم 286 بودش که بد 586 خریدم ، خواهشا انقدر این مسءله را افتخار فرض نفرمایید
TV GAME این یکی را یادم نیست بازی هاشا
ریورایت ، دزد و پولس ، زیردریایی تو آتاری
SUPER MARIO ، CONTRA ، STREET FIGHTER .... برای میکرو
DESERT، MORTAL KOMBAT 1 2 3 4 ULTIMAT، ISWAT برای سگا
ماشین سواریه MAX ، DESERT ،DOOM 1 $ 2 ، WOLF 3D .... برای PC 286
حتی پسر خالم رفت دستگاه پاناسونیک که اولین کنسول 3D بود را خرید که NEED FOR SPEED از همون دستگاه شروع شد و به کنسول های بعدی رسید . بازیه MAD DOG هم روش بود
ولی هیچوقت نمیشه بازیهای مثل Half Life یا Far Cry یا Doom رو اونجوری که تو PC بازی میکنی تو کنسول هم بازی کنی .
این بازی ها جزو آخرین نسل بازی های XBOX بودند و با تمام EFFECT های موجود برروی PC اجرا شدند منظورم FARCRY و HALF LIFE 2 و DOOM 3 بود
حالا نمیدونم این دسته های 360 برای بازیهای FPS چه طور هست ولی مطمعنم به موس نمیرسه
این یکی را کاملا قبول دارم که برای بازیهای FPS موس یه چیزه دیگست البته توی یکی از پست هام نوشتم که مشکل نبود MOUSE قابل حل میباشد.
همونطور که میدونید یکی از دلایلی که XBOX در کشوری مثل ژاپن زیاد موفق نبوده همین بازیهاش هست که زیاد برای ژاپنی ها جالب نیستند
برای خیلی از امثال من بازیهای ژاپنی دلچسب نیست و بچه گانه هستش
کلا صنعت فیلم سازیه USA کجا ،، ژاپن کجا !!! همین باعث میشه که روی بازی سازی هم از بچه بازی خبری نباشه ...
در ضمن بازیهای HALF LIFE 2 و مثلا MAFIA از کمترین HUD استفاده شده
که حتی میشه اون اصلحه ای که روی زمین هست را با دست حمل و نقل کنیم
نه مثل METAL GEAR که مهمات و HEALTH ها هیچ دخل و تصرفی روی فیزیک بازی ندارند و این چیزی هست که در نسلهای جدید مرتد میباشد
البته MEATL GEAR یک بازیه استثناء از بقیه ی بازیهای ژاپنی میباشد
از نظر من بازیهای ژاپنی کمی حالت بچه گانه داره
شاید بقیه از بازیهای ژاپنی خوششون بیاد بالاخره هر کسی یه نظری داره و این نظره منه
کنسولی که بهترین بازی هاش بازی هایی مثل ریدیک یا هیلو هستند اسمشو بزاریم PC که بهتره !
مهم اینه که تونسته اجرا کنه اینا میگند OPEN SOURCE
پس شما در نسل جدید بازیها که 90% 80 بازی ها برای هر پلتفورمی میاد میخواهید چی کار کنید ؟
از نظر من خود خواهیه که کنسولی یا مثلا PC بیاد یک بازی بسازه و اجازه نده کنسول دیگه از اون استفاده کنه
بهترینهای این سبک برای PC بودن همیشه .اخرین نمونشم Civilization 4 که فقط برا PC است . FPS هم که نمیشه با دسته بازی کرد
اصلا با این سبک حال نمیکنم
به نظر من تمام لذت بازی با کنسول اینه که بازیهایی مثل متال گیر , دویل می کرای , فاینال فانتزی و ..... بازی کنی
این نظر شخصیه شماست و محترمه ولی من به جز MGS با هیچ کدوم از اینا حال نکردم
دویل می کرای همش HUD بود
یک بازی با این نام جذاب باید از HUD کمتری بتونه استفاده کنه
دو دقیقه ماریو رو هم با هزار تا انریل عوض نمیکنم
از این حرف شما خیلی تعجب می کنم
من شب ها تا صبح میشینم UT 2004 بازی میکنم اونم SINGLE
یه گزینه که میتونی از توی خود بازی MUSIC را از داخل HARD یا CD اجرا کنید و همزمان بازی کنید . واقعا نفس گیره وقتی پا میشم از سره بازی انگار یه دست چلوکباب حسابی خوردم مخصوصا وقتی با یه آهنگ DJ ALIGATOR 2004 -2005بازی کنید
واقعا حال میده. کسی با من موافقه که UT 2004 نفس گیره ؟(از لحاظ سرعت و هیجان)