xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط Ali_Amini:
اول اينكه سلام.
چرا اينقدر شما گيچي !
من كي گفتم HL3 ?
گفتم 2 نه 3.

شما داري ميگي هاف لايف براي ps3 نمياد ! من گفتم كه نه حرفتون صحت نداره... چون هيچي مشخص نيست...نه ميشه گفت كه مياد و نه ميشه گفت كه نمياد.اينقدر زود قضاوت نكنيد خواهشا.

وقتي IGN گفته كه HL2 قراره براي ps3 بياد اونوقت شما نتيجه گيري كه حالا چون گفته ""قراره"" پس نمياد ؟!!!
نه آقا اينجوري نيست.
متن كامل اي جي ان درباره نيمه جان 2به هر حال به احتمال خيلي زياد نيمه جان 3 اختصاصي هيچ كنسولي نيست
In an interview with French enthusiast site Vossey, Valve Software's Director of Marketing, Doug Lombardi revealed that the impressive first-person shooter Half-Life 2 will be released on next-generation gaming systems.

More specifically, when asked if Half-Life 2 will be released on other platforms, Lombardi replied, "Yes, notably on Xbox. The game will be available on Xbox but not until 2004. The partnership with Microsoft isn't exclusive, though, and we will also see this game on the next-generation consoles by Sony and Nintendo."

The only bad news in this scenario is that the next systems by Sony and Nintendo will likely not release until sometime in 2006. Hopefully that doesn't mean that we'll have to wait that long for the PC version too.

نوشته شده توسط dinosaur:
بازي Heavenly Sword سبك مبارزه اي و Beat `Em Up داره يعني از اون بازيهايي كه در محيطي بسيار بزرگ درگير جنگ با صدها يا شايد هزاران نفر بشين.گرافيكهاي نمايش داده شده در تريلر بازي باور نكردني هست.ولي معلوم نيست كه گرافيك خود بازي هم اين طوري باشه يا نه.

928391_20051025_thumb004.jpg
928391_20051025_thumb002.jpg
928391_20051025_thumb001.jpg

سلام دوست عزيزبازي شمشير اسماني از اون بازيهايي هست كه به عقيده من هم نو اوري داره هم يه انقلاب در سبك بازيهاست مطمين باشيد يكي از دلايل فروش ps3 ميشه به نوشته گيم اسپات تمام ترايلرهاي بازي كه عكسها هم از اونها تهيه شده يا از درون بازيه يا از خود گيم پلي يك استاديوي انگليس مشغول ساخت بازي هست كه حدود 20 تا 30 ميليون دلار خرج برداشته وپرخرج ترين بازيه كه تا به امروز ساخته شده و مستقيم توسط سوني سرمايه گذاري مي شه در هر صحنه اون هزاران دشمن حضور دارن كه همه داراي حركات وفيزيك عالي متفاوت هستند اگه دموهاش رو ديده باشين متوجه ميشين كه اجساد دشمنها به شكل طبيعي به اطراف مي افته
محيطها وگيم پلي بازي هم واقعا عالين از قلعه ها وكوهستانها كه از لوكيشن هاي ارباب حلقه ها گرفته شده تا صحراي عرب نشين و معابد چين .......
دست اخر بگم سازنده بازي اعلام كرد كه با چيپ سل گرافيك وگيم پلي رو وراي اون چيزي كه حتي تصور مي كرديم ساختيم

نوشته شده توسط Sony:
گفتم از کلمات اینگونه استفاده نکنین به کنار منم ازکنسولم دفاع کردم دلایلی هم دارم حالا همشون اختصاصی نیستن ولی اونایی که هستن چی و در مورد half life3 که همه هر چی از کیبوردشون در اومد نثارمون کردن با ایت عکس و لینک راضی میشین

im7ygl.jpg

اینم عکس هایی از قدرت ps3
سلام ميدونم اينجا جاش نيست اما بابا كه ترياكي فكر كنم ديگه ادم گير نياوردن رفتن يه عملي اوردن اخه فريمن حيف نبود ;)
شوخي كردم......

اول اينكه سلام. چرا اينقدر شما گيچي ! من كي گفتم HL3 ? گفتم 2 نه 3.

توی هیچ قسمتی از سایت IGN نوشته نشده که HL2 یا 3 یا 4 یا 10 قراره برای PS3 بیاد
اصلا هیچ اسمی از PS3 برده نشده ... گفتن برای نسل بعدی هم میخوایم بزنیم HL2 رو بعد پرسیدن کدوم کنسول اونام گفتن برای هر 3 کنسول ممکنه
IGN از احتمال صحبت کرده ولی شما داری قطعیش میکنی
معنی این حرف این نیست که HL2 قراره برای PS3 ساخته بشه
وقتی میشه گفت HL2 قراره برای PS3 ساخته بشه که سازنده گفته باشه این بازی قطعا برای این
کنسول ساخته ميشه ... ولی الان هیچ اعلام رسمی انجام نشده و همه چیز در حد حرفه

واژه "قراره" احتمال رو نشون نمیده ... قطعیت رو نشون میده ... وقتی من میگم قراره برم یه جایی معنیش اینه که حتما میرم نه اینکه شاید برم شایدم نرم
گرفتی الان ؟

اون قسمتی هم که میبینی برای HL2 روی PS3 باز کردن زیاد بهش اطمینان نکن
الان 2 سالی میشه که توی قسمت PC سایت IGN اسم متالگیر 3 رو زدن و گفتن برای PC هم میاد (همین الان هم هست میتونی بری ببینی) در حالی که همه میدونن متالگیر 3 هیچ وقت برای PC ساخته نمیشه

کلا سایت IGN استعداد بالایی در شایعه پراکنی و شاخ و برگ دادن به 1 موضوع ساده داره و زياد نميشه به اخبارش اطمينان كرد

اما در مورد HL3 اگه یه خورده فکر میکردی متوجه میشدی که من اون قسمت HL3 رو با اون دوستی بودم که گفتن HL3 برای PS3 میاد ... یعنی آقای Sony و اصلا روی صحبتم با شما نبود

حدود 20 تا 30 ميليون دلار خرج برداشته وپرخرج ترين بازيه كه تا به امروز ساخته شده

هف لايف 2 ، چهل مليون دلار خرج داشته.پس اين بازي كه شما ميگي پرخرج ترين بازي نبوده ...

I-8 از ساخته هاي شركت محبوب Insomniac كه سبكش FPS هست و هنوز داستانش مشخص نشده ولي در تريلر نمايش داده شده در E3-2005 محيطهايي مثل زمان جنگ جهاني دوم رو مي بينيم كه علاوه بر سربازان معمولي بايد با موجوداتي عجيب و غير طبيعي هم بجنگيم.من خودم خيلي منتظر اين بازي هيجان انگيز هستم.
خیلی بازیه جالبی به نظر میاد... برای pc میاد؟

نوشته شده توسط Saman:
هف لايف 2 ، چهل مليون دلار خرج داشته.پس اين بازي كه شما ميگي پرخرج ترين بازي نبوده ...
ببخشيد شما مطميني من يه موقع جسارت نباشه باورش يكيم سخته اخه اون جور كه من خوندم پرخرج ترين بازي تاريخ شين مويي 2 بوده كه حدود 25 تا 30 ميليون خرج داشته اين رو توي سايت رسمي سگا خوندم البته خيلي وقت پيش:exclaim:

نوشته شده توسط xboy:
ببخشيد شما مطميني من يه موقع جسارت نباشه باورش يكيم سخته اخه اون جور كه من خوندم پرخرج ترين بازي تاريخ شين مويي 2 بوده كه حدود 25 تا 30 ميليون خرج داشته اين رو توي سايت رسمي سگا خوندم البته خيلي وقت پيش:exclaim:
حق با شما بود اين لينك اين موضوع رو تاييد ميكند
http://www.ferrago.com/story/3217
باورنكردني

واژه "قراره" احتمال رو نشون نمیده ... قطعیت رو نشون میده ... وقتی من میگم قراره برم یه جایی معنیش اینه که حتما میرم نه اینکه شاید برم شایدم نرم
گرفتی الان ؟

جناب آقاي معلم من واقا معني لغت "قراره" رو نميدونستم خوب شد گفتيد !

وقتي كه ميگيم مثلا فلان بازي قراره واسه فلان كنسول بسازن يعني اينكه 50 % احتمال اومدن داره و 50 % احتمال نيومدن داره اون كلمه "حتما" هست كه حتمي ميكنه نه "قراره".حالا هر جور شما ميل داري اين كلمه رو معني كن...اصلا ارزش نداره آدم بخاطره يك كلمه بي ارزش بحث كنه.

اما در مورد HL3 اگه یه خورده فکر میکردی متوجه میشدی که من اون قسمت HL3 رو با اون دوستی بودم که گفتن HL3 برای PS3 میاد ... یعنی آقای Sony و اصلا روی صحبتم با شما نبود

خب - در اين مورد بهتر بود كه صحبت اون دوست عزيز رو يا نقل و قول ميكرديد يا اينكه اصلا براي ارسالي كه به بنده داديد اين صحبت رو نميكرديد.

Last edited by a moderator:
دوستان حتماً اون لينكي رو كه صفحه قبل يكي از بچه ها داده بود كه مربوط به Unreal Tournament 2007 بود , بخونيد. مطالب جالبي داره. البته براي علاقه مندان PS3.

In an interview with 1up.com, Hideo Kojima (the creator of the popular Metal Gear Solid series) mentioned that it was technically possible for Metal Gear Solid 4 to run on Xbox 360 hardware. He also stated that they chose the Playstation 3 hardware to run the MGS4 trailer was merely because it was 'newer' and they wanted to try it out first. Kojima also said that there weren't any real differences between PS3, PC and Xbox 360.

As for the Nintendo Revolution, he called it totally different.

1UP: With your debut of the Tokyo Game Show Metal Gear Solid 4 trailer, which has seen wide distribution in both Japanese magazines, online, and in the U.S. Official PlayStation Magazine recently, it really heralded the dawn of the next-generation. Everything else has been polished and nice, but this was so powerful, so compelling you even had to do a real-time demonstration at TGS to prove it was running on PS3 hardware. That said, it makes you wonder how much of a gap there is between the Xbox 360 and the PlayStation 3. Do you think you could create MGS4, technically, on 360 if you wanted to?

Hideo Kojima: Yes, that's technically possible. I want to express, first of all, it's not that I don't like Xbox or 360. It's just that last year, our hands were really tied to MGS3, so the other Konami developers were able to get their hands on the 360 tools and hardware earlier. But we simply didn't have time to do that last year. So, meaning that we were behind the other developers in terms of 360 development. Kojima Productions has this philosophy that we want to be the first in everything regarding new technology. So after we finished MGS3, the option was to work on the PS3 to try all the new things for Metal Gear Solid 4. The only reason for this is I'm the kind of person who wants to be the first person on the moon, and don't want to be asking "what the moon was like?" from other people. So that's the real story behind selecting PS3.

1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.

Hideo Kojima: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

XBOX365 Says So.. as it stands... it seems we have yet to see a Playstation 3 game that the Xbox 360 couldn't pull off. Interesting.

Source: 1up.com

نوشته شده توسط Behzad:
توی هیچ قسمتی از سایت IGN نوشته نشده که HL2 یا 3 یا 4 یا 10 قراره برای PS3 بیاد
اصلا هیچ اسمی از PS3 برده نشده ... گفتن برای نسل بعدی هم میخوایم بزنیم HL2 رو بعد پرسیدن کدوم کنسول اونام گفتن برای هر 3 کنسول ممکنه
IGN از احتمال صحبت کرده ولی شما داری قطعیش میکنی
معنی این حرف این نیست که HL2 قراره برای PS3 ساخته بشه
وقتی میشه گفت HL2 قراره برای PS3 ساخته بشه که سازنده گفته باشه این بازی قطعا برای این
کنسول ساخته ميشه ... ولی الان هیچ اعلام رسمی انجام نشده و همه چیز در حد حرفه

گرفتی الان ؟

اون قسمتی هم که میبینی برای HL2 روی PS3 باز کردن زیاد بهش اطمینان نکن
الان 2 سالی میشه که توی قسمت PC سایت IGN اسم متالگیر 3 رو زدن و گفتن برای PC هم میاد (همین الان هم هست میتونی بری ببینی) در حالی که همه میدونن متالگیر 3 هیچ وقت برای PC ساخته نمیشه

کلا سایت IGN استعداد بالایی در شایعه پراکنی و شاخ و برگ دادن به 1 موضوع ساده داره و زياد نميشه به اخبارش اطمينان كرد

درود

من نمیدونم چرا سر بازی که اصلاً نباید روی هیچ کنسولی پورت بشه و فقط جاش روی PC اینهمه دعوا میکنید؟! ... این مهم نیست که HL2 یا HL3 برای کی میاد یا نمیاد... مهم اینه که این بازی وقتی ارزشش زیاده که تو بتونی همینطوری Mod و Map و Skin و ... براش بگیری... و تنها بازی هست که اصلاً دوست ندارم روی هیچ کنسولی ببینم.. همونطور که از پورت شدن HALF-LIFE روی PlayStation 2 اصلاً راضی نبودم... مطمئناً جای این بازی فقط روی PC ـه.. به لیست بازی های Steam من توجه کنید... روی کنسول فقط میشه اون چیزی که توسط شرکت سازنده عرضه میشه رو داشته باشی روی اون دیسک خود بازی.. من حدود 2 گیگ مود FREE دانلود کردم... توی چیزائی که دانلود کردم بهترینهاش Smod 3.2 ـه که با افکتهائی که بقول خود سازنده مود در بازی بودن و فقط این افکتها رو فعال کرده کلاً بازی FEAR دیگه جلوی چشمم رنگی نداره...
SteamGames.jpg

بازی کنسول باید کنسولی باشه.. مثل Resident Evil یا Halo و یا های دیگه..

نوشته شده توسط ehsan_62:
In an interview with 1up.com, Hideo Kojima (the creator of the popular Metal Gear Solid series) mentioned that it was technically possible for Metal Gear Solid 4 to run on Xbox 360 hardware. He also stated that they chose the Playstation 3 hardware to run the MGS4 trailer was merely because it was 'newer' and they wanted to try it out first. Kojima also said that there weren't any real differences between PS3, PC and Xbox 360.

As for the Nintendo Revolution, he called it totally different.

1UP: With your debut of the Tokyo Game Show Metal Gear Solid 4 trailer, which has seen wide distribution in both Japanese magazines, online, and in the U.S. Official PlayStation Magazine recently, it really heralded the dawn of the next-generation. Everything else has been polished and nice, but this was so powerful, so compelling you even had to do a real-time demonstration at TGS to prove it was running on PS3 hardware. That said, it makes you wonder how much of a gap there is between the Xbox 360 and the PlayStation 3. Do you think you could create MGS4, technically, on 360 if you wanted to?

Hideo Kojima: Yes, that's technically possible. I want to express, first of all, it's not that I don't like Xbox or 360. It's just that last year, our hands were really tied to MGS3, so the other Konami developers were able to get their hands on the 360 tools and hardware earlier. But we simply didn't have time to do that last year. So, meaning that we were behind the other developers in terms of 360 development. Kojima Productions has this philosophy that we want to be the first in everything regarding new technology. So after we finished MGS3, the option was to work on the PS3 to try all the new things for Metal Gear Solid 4. The only reason for this is I'm the kind of person who wants to be the first person on the moon, and don't want to be asking "what the moon was like?" from other people. So that's the real story behind selecting PS3.

1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.

Hideo Kojima: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

XBOX365 Says So.. as it stands... it seems we have yet to see a Playstation 3 game that the Xbox 360 couldn't pull off. Interesting.

Source: 1up.com

دوست من نمیدونم میخواستی با اینکارت نشون بدی توان سخت افزاری PS3 بالا نیست یا میخواستی بگی MGS4 برای X360 هم میاد.. اما این اعلامم شرکت کونامیه که MGS4: PS3's Exclusive Tittle...

من تنها نقل قول کردم و خودم طالب حقیقتم که واقعا چه تفاوتی باید باشه اون هم به صورت عملی نا فقط نظری ....
البته چیزه جدید نیست این مصاحبه ولی ظاهرا اگر خود Sony هم اعلام کنه که تفاوت خیلی کمی بین کنسول ها ی نسل بعد هست ... بعضی ها بازهم این را رد میکنند
تا الان 2 تا از بزرگ ترین بازی سازان John Carmack و Kojima به این قضیه اشاره کردند
مگر این نیست که آقای Kojima یکی از دوست داران Ps هست ؟
البته توی صحبتهاش به این نکته اشاره کرده که Revotuion تفاوت زیادتری داره و ضعیف تر از دیگر کنسول هاست
من حتی صحبت سایت مورد نظر را هم نوشتم که 1 طرف نباشه (خط آخر)

البته من انتظار ندارم با این 2 مصاحبه بتوان اثبات کرد ولی جای بسی تامل داره و باید صبر کرد
بازهم میگم من از صحبت کردن از روی تعصب خوشم نمیاد ولی متاسفانه شاهد این هستیم که بعضی ها یک دستگاه الکترونیکی و یک ماشین را به صورت بت میپندارند
و برای بزرگ جوه تر دادن از هیچ کاری دریغ نمیکنند ، از جمله اینکه به دنبال ضعیف جلوه دادند محصول کار دیگران هستند
در ضمن من MGS را خیلی دوست دارم ولی الان دنبال عنوان های دیگری هستم
مثل GEARS OF WAR ، HALO 3 ، FARCRY 2 ، HALF LIFE 3 ...
البته در مورد 2 تا آخری مطمءن نیستم
در واقع من بازی های ساخت شرکت های امریکایی و اروپایی را به ژاپنی ترجیح میدم
یکی از دلایلشم گفتم به خاطر HUD های کمتری که در بازی بکار میبرند
جدیدا بازیه FIGHT NIGHT که فعلا برای XBOX 360 ساخته میشه هیچ گونه HUD نداره
حتی برای HEALTH !!!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
من تنها نقل قول کردم و خودم طالب حقیقتم که واقعا چه تفاوتی باید باشه اون هم به صورت عملی نا فقط نظری ....
البته چیزه جدید نیست این مصاحبه ولی ظاهرا اگر خود Sony هم اعلام کنه که تفاوت خیلی کمی بین کنسول ها ی نسل بعد هست ... بعضی ها بازهم این را رد میکنند
تا الان 2 تا از بزرگ ترین بازی سازان John Carmack و Kojima به این قضیه اشاره کردند
مگر این نیست که آقای Kojima یکی از دوست داران Ps هست ؟
البته توی صحبتهاش به این نکته اشاره کرده که Revotuion تفاوت زیادتری داره و ضعیف تر از دیگر کنسول هاست
من حتی صحبت سایت مورد نظر را هم نوشتم که 1 طرف نباشه (خط آخر)

البته من انتظار ندارم با این 2 مصاحبه بتوان اثبات کرد ولی جای بسی تامل داره و باید صبر کرد
بازهم میگم من از صحبت کردن از روی تعصب خوشم نمیاد ولی متاسفانه شاهد این هستیم که بعضی ها یک دستگاه الکترونیکی و یک ماشین را به صورت بت میپندارند
و برای بزرگ جوه تر دادن از هیچ کاری دریغ نمیکنند ، از جمله اینکه به دنبال ضعیف جلوه دادند محصول کار دیگران هستند
در ضمن من MGS را خیلی دوست دارم ولی الان دنبال عنوان های دیگری هستم
مثل GEARS OF WAR ، HALO 3 ، FARCRY 2 ، HALF LIFE 3 ...
البته در مورد 2 تا آخری مطمءن نیستم
در واقع من بازی های ساخت شرکت های امریکایی و اروپایی را به ژاپنی ترجیح میدم
یکی از دلایلشم گفتم به خاطر HUD های کمتری که در بازی بکار میبرند
جدیدا بازیه FIGHT NIGHT که فعلا برای XBOX 360 ساخته میشه هیچ گونه HUD نداره
حتی برای HEALTH !!!
اولا سلام
تمام اين تستها بر روي كيت الفا انجام شده اگه اون لينكي كه از مصاحبه با سازندگان انريل بخوني متوجه مي شي ps3 خيلي قوي هست نگاه كن روي كيت الفا اومدن توي e3 2005 تست موتور انريل 2 رو انجام دادن كه به گفته گيم اسپات واي جي ان قوي ترين نمايش از موتور انريل 2 بوده
در صرعت 49 فرييم اونم روي الفا ........
يك بار ديگه اون لينك رو ميزارمhttp://ps3.qj.net/2005/12/unreal-tournament-2007-for-ps3-psm.html
دوست عزيز كي گفته FARCRY 2 ، HALF LIFE 3 اختصاصي xbox360 هست
FIGHT NIGHT كه ابتدا براي ps3 مي ياد اصلا همون كيت الفا 2.4 گيگاهرتزي توي e3-2005 با اين بازي تست كردن
خود همون گيم اسپات هم اعلام كرده اون كيت 2.4 بوده منم نمي گم كه قويتره يا ضعيفتر اما بايد تا ces صبر كرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or