xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید اقا محمد از کی تا حالا بازیای سبک شوتر داستان خوبی داشتن که حالا GEARS of
WAR بخواد یه داستان خوب داشته باشه
F.E.A.R. بازی کردی؟؟؟؟ داستان رو دیدی

اصلا چه ربطی داشت :confused: :confused: :-"
یعنی خاسی یه چیزی واسه خودت بپرونیا !!!!
ربطش به سیم رابطش بود :biggrin1:

البته من شما رو کاملا درک میکنم شما از طرفدارای دواتیشه سونی و PS2 هستی (خود منم زمانی بدتر از شما بودم.) و الان تو رویاهات داری واسه خودت یه PS2 ی افسانه ای دیگه به نام PS3 رو میسازی و متصور میشی .
PS3 یه چیزی میشه که هر کس طرفداریش رو نکنه تو آینده پشیمون میشه

به نظر منم بس کنید این بحث های بیهوده رو ... این دو کنسول واقعا شاخن( هر دو تاشون)
پس من ترجیح میدم هر دوتا رو کار هم داشته باشم( ولی بالاخره سونی یه چیزی دیگست)

یه سری هم هستن که به خاطر یه بازی دارن خودشون رو میکشن(نمونه اش تو این سایت زیاده)
واسه خودشون از GEARS OF WAR غولی ساختن که خیال میکنن بازی کردنش یه ارزو هست و هیچ وقت به این ارزو نمیرسن( نمونه که یکی که 360 نداره میره DVD بازی GOW رو میخره)
یا یه سری دیگه از MGS یه غول واسه خودشون ساختن

یه سری هم هستن که به خاطر یه بازی دارن خودشون رو میکشن(نمونه اش تو این سایت زیاده)
کی گفته؟ من خودم به شخصه بازی lostplanet , dead rising رو به اندازه gears of war دوست دارم
360 اينقدر بازی قشنگ داره که نمیتونی فقط دست رو يکيش بزاری

واسه خودشون از GEARS OF WAR غولی ساختن که خیال میکنن بازی کردنش یه ارزو هست
واقعاً هم يه ارزوست !!!

وای خدا چقد بحثهای طولانی و بیهوده
اگه بعضیا بهps3علاقه دارن حتما دلایل خودشونو دارن
مثلا من بخاطر بازیهایی که قراره برای ps3بیاد و علاقه شخصی ps3میخوام بگیرم
بعضیا اصرار دارن که همه 360دوست بشن:cheesygri
البته بنظر من باید همه کنسولهارو داشت حتی wiiو از تنوعش استفاده کرد چرا که نه.
دیگه ps3هرچی بشه پست تر XBOX نمیشه که...امیدوارم پستم پاک نشه
بقول دوستمون این فروم خیلی 360ای و همیشه ps3ای ها در هر تاپیکی حتی
ps3 news حق حرف زدن نداشتن
اگه بگیم gowIIبهترین بازیه تیر بارون میشیم
ولی تو تاپیک های متفرقه هم صحبت از فوق العاده بودن گیرز او وار هست

بهرحال دیگه اینم بحساب انتقاد بذارید

مرسی

من اين اسم رو از داخل پست هاي همين سايت فهميدم عزيز.
اولش هم مي خواستم بنويسم گيرز گفتم اين جوري مي شه و مي گن چرا نوشتي گيرز!!! .

اول اینکه هیچ وقت 2 بازی بزرگ مثل که اتفاقا مخفف هر جفتشون هم میشه
GOW رو با هم مقایسه نکن چون باعث خراب شدن هر جفتشو میشه طرفدارای ایکس باکس از گیرز حمایت میکنن در صورتی که هیچ چیز خدای جنگ نمیدونن و فقط ................. میگن شما هم که ماشاالله ترکوندی اصلا نمیدونی این بازی چیه فقط میای ازش بد میگی عزیز من در حال حاضر هیچ بازی به کاملی گیرز نیست چه از لحاظ داستانی چه گیم پلی و هر فاکتور دیگه ای که فکرشو بکنی پس خواهشا سعی نکن بازی رو کوچیک یا بی اهمیت جلوه بدی و همینطور هم خدای جنگ رو کوچیک نکن چون آخر جر و بحثت به این موضوع ختم میشه این بازی به اندازه کافی بزرگ هست که نباید هرجا و با هر بازی مقایسه بشه و چند نفر هم که اصلا بازی رو انجام ندادن بیان نظر بدن درست مثل شما که گیرز رو بازی نکردی و اومدی اینجا داری بحث بیخود میکنی

ببخشید اقا محمد از کی تا حالا بازیای سبک شوتر داستان خوبی داشتن که حالا GEARS of
WAR بخواد یه داستان خوب داشته باشه :-" کلا داستان و شخصیت پردازی تو سبک شوتر تقریبا یه چیز بی معناست اما بازی GOD of WAR که سبکش اکشن ادونچر فانتزیه خوراک داستان و شخصیت پردازیه عالیه.(تازه به نظر من داستان GEAR of WAR از 90% بازیای هم سبکش بهترم بود.)

بابا اخه برین داستانش رو بخونین اینجا یه صفحه طول میکشه تا توضیحش بدین من قبول دارم شاید داستان Gears of war به God of war نرسه که خوب 100٪ هم اینطوره ولی من بعد از متال گیر و خدای جنگ داستان گیرز رو قبول دارم و به نظرم از هر لحاظی کامله شما فقط برین حوادث قبل از روز اضطرار و جنگ های 1000 ساله در سیاره سرا رو بخونید برید بیوگرافی مارکوس فینیکس رو بخونید خودتون کاملا متوجه میشید من چی میگم این جمله کمتر از فحش نیست که بگیم Gears of War داستان خوبی نداره :biggrin1:
همونطوری که شما گفتی دوست عزیز از 90٪ که هیچی از 120٪ بقیه بازیها هم سبکش یه سر و گردن هم نه یه هیکل بیشتره و حتما میدونید کار سرپرستیه نویسندگان بازی رو اریک نیلاند نویسنده بازی Halo به عهده داشته

F.E.A.R. بازی کردی؟؟؟؟ داستان رو دیدی

اره F.E.A.R رو بازی کردم. داستانشم حیلی خوبه ولی به نظر من داستانش اصلا به پای GEARS of WAR نمیرسه. تازه من حرفم کلی بود. مثلا ایا DOOM 3 & Half Life 2
که از غول های سبک شوتر هسن هیچ وقت داستان خوبی داشتن ؟؟

داستانشم حیلی خوبه ولی به نظر من داستانش اصلا به پای GEARS of WAR نمیرسه
طرفداری کور کورانه به این میگن!!!!!

مثلا ایا DOOM 3 & Half Life 2
doom رو قبول دارم ولی به نظر تو hl2 داستان نداره؟؟؟؟
اگر این جوری فکر میکنی باید به گیمر بودنت شک کرد

وقتی میگی gow داستانش بهتر از fear هست دیگه چه انتظاری میشه داشت؟؟؟؟

طرفداری کور کورانه به این میگن!!!!!

doom رو قبول دارم ولی به نظر تو hl2 داستان نداره؟؟؟؟
اگر این جوری فکر میکنی باید به گیمر بودنت شک کرد

وقتی میگی gow داستانش بهتر از fear هست دیگه چه انتظاری میشه داشت؟؟؟؟

بین دوست عزیز شما مثه این که زبون منطق حالیت نمیشه :-" :-" من هیچم طرفداری کورکورانه نکردم این نظر منه و نظر هر کسیم واسه خودش محترمه. سعی کن احترام خودتو نگه داری :
mad: :mad:
من اصلا از این بازی F.E.A.R حالم بهم میخوره :cool: :cool:
در ضمن شما نمیخواد درباره گیمر بودن یا نبودن من اظهار نظر کنی :mad: چون سلیقه ها متفاوته و هز کسی نظر خودشو داره.

یه چیزیم باید خدمت همه ی فن بوی های عزیز PS3 عرض کنم که من در عین علاقه ی شدیدم به X360 حاضرم فقط به خاطر این دو دو تا بازی یعنی : Metal GEAR Solid 4 & GOD of WAR 3 یه PS3 بگیرم.
چون من تو PS2 با این دو تا بازی زندگی کردم و عاشق این دو تا بازی هستم. و به هیچ وجه نمیتونم از خیر این دو تا بازی بگذرم .
پس %99 (انشاالله) PS3 رو خواهم خرید ;) ;)

یه چیزیم باید خدمت همه ی فن بوی های عزیز PS3 عرض کنم که من در عین علاقه ی شدیدم به X360 حاضرم فقط به خاطر این دو دو تا بازی یعنی : Metal GEAR Solid 4 & GOD of WAR 3 یه PS3 بگیرم.
چون من تو PS2 با این دو تا بازی زندگی کردم و عاشق این دو تا بازی هستم. و به هیچ وجه نمیتونم از خیر این دو تا بازی بگذرم .
پس %99 (انشاالله) PS3 رو خواهم خرید ;) ;)
بله به حرحال اون بازیها توی PS2 خیلی به ما حال دادن و نمی تونیم ازشون بگذریم مثل Final Fantasy , MGS , DMC و.......... که حتما باید بازی کنیم ولی من با اینکه PS3 هم خواهم خرید یه روزی دارم می گم که X360 بهترین کنسول نسل جدیده!

در ضمن دعوا های مسخره ی عقیدتینونو تموم کنید اینجا بحث در مورد فرق سخت افزار PS3 و X360 هست نه اینکه داستان GOW بهتره یا HalfLife چون جفت این بازیها مال Xbox بودن و بحث در موردشون بی فایدس!!!!!!!!

بله به حرحال اون بازیها توی PS2 خیلی به ما حال دادن و نمی تونیم ازشون بگذریم مثل Final Fantasy , MGS , DMC و.......... که حتما باید بازی کنیم ولی من با اینکه PS3 هم خواهم خرید یه روزی دارم می گم که X360 بهترین کنسول نسل جدیده!

در ضمن دعوا های مسخره ی عقیدتینونو تموم کنید اینجا بحث در مورد فرق سخت افزار PS3 و X360 هست نه اینکه داستان GOW بهتره یا HalfLife چون جفت این بازیها مال Xbox بودن و بحث در موردشون بی فایدس!!!!!!!!

این همان چیزی است که عامل موفقیت ps3 است.الان در سطح جهان حدود 120 میلیون ps2 فروخته شده. اگه حدود نصف این جمعیت با شما هم عقیده باشن یعنی چیزی حدود 60 میلیون ps3 فروخته می شه. پس با فروخته شدن این مقدار ps3 سازنده ها را وسوسه می کنه بازی های زیادی برای این کنسول بسازن.در نتیجه این کنسول دوباره دارای بازی های زیادی می شه. و موفقیت ps2 نیز دوباره تکرار می شود.

و البته مایکروسافت هم این وسط چغندر نیست:):cheesygri
قضیه مثل نسل قبل نیست و 360 خیلی خوب شروع کرده و بازیهای زیادی هم داره و به همین سادگی ها برنده این نسل معلوم نیست!
البته به نظر من ای نسل برنده نداره;)

و البته مایکروسافت هم این وسط چغندر نیست:):cheesygri
قضیه مثل نسل قبل نیست و 360 خیلی خوب شروع کرده و بازیهای زیادی هم داره و به همین سادگی ها برنده این نسل معلوم نیست!
البته به نظر من ای نسل برنده نداره;)

من با نظر شما هم عقیده ام. و موفقیت PS3 نسیت به XBOX شاید خیلی کم باشد.مثلا اگه PS3 80 میلیون بفروشه . کنسول ماکروسافت 60 میلیون می فروشه. البته این نظر منه. و نظر هر شخصی فرق داره.

دوستان این که این جنگ هیچ برنده و بازنده ای نداره کاملا درسته و فروش بیشتر یه کنسول فقط و فقط باعث تحریک کمپانی مقابل برای ساخت کنسول نسل بعدش میشه البته یه سری شایعات بود که Ps3 آخرین کنسول سونی خواهد بود ولی با توجه به پولی که تو صنعت بازی هست مخصوصا تو این روزها من به شخصه همچین چیزی رو بعید میدونم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or