Emin3mzizou
کاربر سایت
فک کنم جملتو برعکس گفتی دوست عزیزخدا وکيلي god of war 3 که قراره بياد يعني از gears of war بهتره؟؟
خب معلومه که بهتر نیس

فک کنم جملتو برعکس گفتی دوست عزیزخدا وکيلي god of war 3 که قراره بياد يعني از gears of war بهتره؟؟

F.E.A.R. بازی کردی؟؟؟؟ داستان رو دیدیببخشید اقا محمد از کی تا حالا بازیای سبک شوتر داستان خوبی داشتن که حالا GEARS of
WAR بخواد یه داستان خوب داشته باشه
ربطش به سیم رابطش بود :biggrin1:اصلا چه ربطی داشت :confused: :confused:![]()
یعنی خاسی یه چیزی واسه خودت بپرونیا !!!!
PS3 یه چیزی میشه که هر کس طرفداریش رو نکنه تو آینده پشیمون میشهالبته من شما رو کاملا درک میکنم شما از طرفدارای دواتیشه سونی و PS2 هستی (خود منم زمانی بدتر از شما بودم.) و الان تو رویاهات داری واسه خودت یه PS2 ی افسانه ای دیگه به نام PS3 رو میسازی و متصور میشی .
کی گفته؟ من خودم به شخصه بازی lostplanet , dead rising رو به اندازه gears of war دوست دارمیه سری هم هستن که به خاطر یه بازی دارن خودشون رو میکشن(نمونه اش تو این سایت زیاده)
واقعاً هم يه ارزوست !!!واسه خودشون از GEARS OF WAR غولی ساختن که خیال میکنن بازی کردنش یه ارزو هست
من اين اسم رو از داخل پست هاي همين سايت فهميدم عزيز.
اولش هم مي خواستم بنويسم گيرز گفتم اين جوري مي شه و مي گن چرا نوشتي گيرز!!! .
ببخشید اقا محمد از کی تا حالا بازیای سبک شوتر داستان خوبی داشتن که حالا GEARS of
WAR بخواد یه داستان خوب داشته باشهکلا داستان و شخصیت پردازی تو سبک شوتر تقریبا یه چیز بی معناست اما بازی GOD of WAR که سبکش اکشن ادونچر فانتزیه خوراک داستان و شخصیت پردازیه عالیه.(تازه به نظر من داستان GEAR of WAR از 90% بازیای هم سبکش بهترم بود.)
F.E.A.R. بازی کردی؟؟؟؟ داستان رو دیدی
طرفداری کور کورانه به این میگن!!!!!داستانشم حیلی خوبه ولی به نظر من داستانش اصلا به پای GEARS of WAR نمیرسه
doom رو قبول دارم ولی به نظر تو hl2 داستان نداره؟؟؟؟مثلا ایا DOOM 3 & Half Life 2
طرفداری کور کورانه به این میگن!!!!!
doom رو قبول دارم ولی به نظر تو hl2 داستان نداره؟؟؟؟
اگر این جوری فکر میکنی باید به گیمر بودنت شک کرد
وقتی میگی gow داستانش بهتر از fear هست دیگه چه انتظاری میشه داشت؟؟؟؟
من هیچم طرفداری کورکورانه نکردم این نظر منه و نظر هر کسیم واسه خودش محترمه. سعی کن احترام خودتو نگه داری :
چون سلیقه ها متفاوته و هز کسی نظر خودشو داره.

بله به حرحال اون بازیها توی PS2 خیلی به ما حال دادن و نمی تونیم ازشون بگذریم مثل Final Fantasy , MGS , DMC و.......... که حتما باید بازی کنیم ولی من با اینکه PS3 هم خواهم خرید یه روزی دارم می گم که X360 بهترین کنسول نسل جدیده!یه چیزیم باید خدمت همه ی فن بوی های عزیز PS3 عرض کنم که من در عین علاقه ی شدیدم به X360 حاضرم فقط به خاطر این دو دو تا بازی یعنی : Metal GEAR Solid 4 & GOD of WAR 3 یه PS3 بگیرم.
چون من تو PS2 با این دو تا بازی زندگی کردم و عاشق این دو تا بازی هستم. و به هیچ وجه نمیتونم از خیر این دو تا بازی بگذرم .
پس %99 (انشاالله) PS3 رو خواهم خرید![]()
![]()
بله به حرحال اون بازیها توی PS2 خیلی به ما حال دادن و نمی تونیم ازشون بگذریم مثل Final Fantasy , MGS , DMC و.......... که حتما باید بازی کنیم ولی من با اینکه PS3 هم خواهم خرید یه روزی دارم می گم که X360 بهترین کنسول نسل جدیده!
در ضمن دعوا های مسخره ی عقیدتینونو تموم کنید اینجا بحث در مورد فرق سخت افزار PS3 و X360 هست نه اینکه داستان GOW بهتره یا HalfLife چون جفت این بازیها مال Xbox بودن و بحث در موردشون بی فایدس!!!!!!!!

و البته مایکروسافت هم این وسط چغندر نیست:cheesygri
قضیه مثل نسل قبل نیست و 360 خیلی خوب شروع کرده و بازیهای زیادی هم داره و به همین سادگی ها برنده این نسل معلوم نیست!
البته به نظر من ای نسل برنده نداره![]()