xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تازه فکر کنم بشه رم Ps3 رو ارتقا داد و یه رم دیگه هم روش گذاشت اگرم نشه در آینده میشه

سعی کنید این موضوع رو بفهمید که سخت افزار کنسول قابل ارتقا نیست و نمیشه قدرت یه کنسول رو افزایش داد !

.PS3 با وجود Cell هشت هسته ای هست ولی XBOX360 سه هسته ای

این موضوع هم قبلا توضیح داده شده ... ساختار این 2 تا CPU کاملا با هم دیگه فرق داره
XBOX360 CPU ساختاری شبیه به CPU های PC داره و هر 3 تا هستش قدرت برابر دارن
ولی Cell فقط یدونه هسته ی اصلی و مرکزی داره که قدرت بیشتری نسبت به بقیه ی هسته ها داره و 8 هسته ی دیگه فرعی هستن و قدرتشون از هسته ی اصلی کمتره
در ضمن در PS3 یکی از این 8 هسته ی فرعی غیرفعاله و باز از اون 7 تای باقی مونده 6 تاش برای بازیسازها قابل استفادس

متاسفانه بعضی از دوستان فقط شنیدن که این 8 تا هسته داره و اون 3 تا، پس اونی که 8 تا داره خیلی قوی تره ... درسته که PS3 CPU تا حدودی قوی تره ولی نه اینقدر که اعداد نشون میدن

دوست عزیز من میگم رم XBOX 360 بیشتره و کارت گرافیک PS3 قویتره که روی هم مساوی در میان.
تازه فکر کنم بشه رم PS3 رو ارتقا داد و یه رم دیگه هم روش گذاشت اگرم نشه در آینده میشه.نمونش همین هارد که میشه روش گذاشت.
xeron اگرم از RSX قویتر باشه که من بعید میدونم انقدری با هم فرق ندارند.

حالا کی گفته که کارت گرافیک ps3 قوی تر از کارت گرافیک 360 هست؟!

من خودم توی بازیرایانه خوندم دقیقا نوشته بود رم وگرافیکشون تقریبا مساوی اند.

گرفتی چی شد.ده حاجیکست که الکی از خودش حرف نمیزنه!!!

x360

manam fakr my kardam ps3 bahtare ama na
man vagty dastey 360 ro gareftam dastam bazi kardam fah midam nasle bad bazi che
bazi hay ke didam fakr konambahtar azbazi hay ps3 bod agh nagaran bazi hay ps3 hasty badon ke bary 360 myad ps3 ya dastgah azradh karjshayadam kaly kob bashe na tahad 360 chon 360 amty az mydh va har baziy ke bazy mekony ser vesdahy 360 bashoma beshtar myshe

banazar man 360 ba ps3 fagy namy kone ama dar harzaman moktalef 360 bahtar my she

من درست حسابی نفهمیدم شما چی میگید ولی این رو 10000 بار گفتم بازم میگم

بازی های نسل دوم XBOX 360 رو با بازیهای نسل اول PS3 مقایسه نکنید.

ببخشید مگه Cpu های Ps3 و Xbox 360 جفتش 3.2 Gh نیست؟؟

360 3 تا هسته داره که هرکدوم به صورت جداگانه سرعت 3.2GHz دارن

ولی PS3 یه هسته ی مرکزی داره با سرعت 3.2GHz ... در مورد سرعت و فرکانس بقیه ی هسته ها من اطلاعی ندارم ولی کلا سیستم PS3 اینجوری نیست که همه ی هسته ها به صورت جداگانه برای خودشون کار کنن و هر کدوم هم سرعت و فرکانس 3.2GHz داشته باشن

x360 به درد نمي خوره عزيزان فقط ps3 .حوصله قصه گفتن با ادم هايي که هم پول ندارن و مي خوان جنس ارزون بخرن ندارم.
عزيزان اين بازي هاي اول ps3 است بزار يه يه سالي مثل x360 بگذره تمام افرادي 360 دارن تو سر ميزنن مي گن چرا ps3 نگرفتيم.
معلوم مي شه عزيزان.
هميشه اينده نگر باشيد نه فقط تا جلوي دماغ خودتان رو ببينيد.
با تشکر

x360 به درد نمي خوره عزيزان فقط ps3 .حوصله قصه گفتن با ادم هايي که هم پول ندارن و مي خوان جنس ارزون بخرن ندارم.
عزيزان اين بازي هاي اول ps3 است بزار يه يه سالي مثل x360 بگذره تمام افرادي 360 دارن تو سر ميزنن مي گن چرا ps3 نگرفتيم.
معلوم مي شه عزيزان.
با تشکر

عزیز شما یه سال صبر کردی یکسال دیگه هم روش ولی ما حوصله صبر نداریم از پارسال داریم بازی میکنیم تا سال دیگه ببینیم حرف شما چی میشه ولی خدایش این وسط کی داره ضرر میکنه ما که داریم با بازی های 360 حال میکنیم یا شما که تا اون موقع بالای دوسال در انتظار بودی؟!!!:-"
تازه اگه اونموقع هم نسل دوم ps3 مقابل نسل سوم 360 کم اورد امیدوارم نگی یکسال دیگه بازم صبر کنیم:cheesygri

معلوم مي شه عزيزان.
با تشکر
عزیز پست تحریک آمیز نده

عزیز شما یه سال صبر کردی یکسال دیگه هم روش ولی ما حوصله صبر نداریم از پارسال داریم بازی میکنیم تا سال دیگه ببینیم حرف شما چی میشه ولی خدایش این وسط کی داره ضرر میکنه ما که داریم با بازی های 360 حال میکنیم یا شما که تا اون موقع بالای دوسال در انتظار بودی؟!!!:-"
تازه اگه اونموقع هم نسل دوم ps3 مقابل نسل سوم 360 کم اورد امیدوارم نگی یکسال دیگه بازم صبر کنیم:cheesygri

TRUTH جان شما خیالت تخت باشه ;) ;)
این طرفدارای کنسول ..... کلا همین جورن. برای این که دل خودشونو خوش کنن از این حرفا زیاد میزنن. بیچاره ها دیگه قوزفیش شدن الان :p :p
شما مطمعن باش سال دیگه هم میان همین حرفا تکرار میکنن . طوری نیس بزار یکم خودسونو خالی کنن .....
فعلا که همشون خمار PS3 ن :cool: :cool:
اوقت ما نشستیم داریم بهترین بازی سال یعنی GEARS of WAR و خیلی بازیای توپ دیگه که طرفدارای PS3 باید خوابشو ببینن رو تو X360 بازی میکنیم ;) ;) ;)
اقا محمد بی زحمت یه سربرو تو گیم اسپات ببین تو سال 2007 چه بازیایی واسه PS3 و چه بازیایی واسه X360 میاد .
اوقت میفمی که ما داریم تا جلوی دماغمونو نگا میکنیم یا شما .

من خودم توی بازیرایانه خوندم دقیقا نوشته بود رم وگرافیکشون تقریبا مساوی اند.

گرفتی چی شد.ده حاجیکست که الکی از خودش حرف نمیزنه!!!

بازی رایانه رو ول کن!!
شما از farzadlion بپرس مدیر سایت!
اون بهتر در جریان هست;)

من فکر میکنم Xbox 360 و Ps3 دقیقا عکس موقعیت Xbox و Ps2 رو دارند.

فقط از کمبود فضا برای بازیسازی در Xbox 360 نگرانم.

ماشاالله Hddvd Player هم که فقط برای فیلم دیدن هستش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or