The Kop کاربر سایت Nov 14, 2009 #46 نوشته شده توسط ZETSU: ببخشید دوستتون مغازه دارن ؟ بعد قیمت همه بازی ها 90 هست جدید و قدیم؟ بیشتر... خیر ، ایشون فروشنده نیستند و رفاقتی آوردند ...
نوشته شده توسط ZETSU: ببخشید دوستتون مغازه دارن ؟ بعد قیمت همه بازی ها 90 هست جدید و قدیم؟ بیشتر... خیر ، ایشون فروشنده نیستند و رفاقتی آوردند ...
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Nov 20, 2009 #49 یکی رو میشناسم- یک بازی اورجینال Burn out ultimate xbox داره(روی پک بوده)(نمیدونم فروخته یانه) یکی رو هم میشناسم یک Gear of war 2 اورجینال داره!!!اونم در حد اک - یا اک هست هر کی خواست بگه براش جور کنم-قیمت هم میگیرم بهش میگم
یکی رو میشناسم- یک بازی اورجینال Burn out ultimate xbox داره(روی پک بوده)(نمیدونم فروخته یانه) یکی رو هم میشناسم یک Gear of war 2 اورجینال داره!!!اونم در حد اک - یا اک هست هر کی خواست بگه براش جور کنم-قیمت هم میگیرم بهش میگم
N nader324 کاربر سایت Nov 21, 2009 #50 من داییم 11 آذر داره میره دبی هرکسی بازی میخواد بهم بگه براش جور میکنم قیمت هم توافقی
danial1 کاربر سایت Nov 21, 2009 #52 نوشته شده توسط PaRaDoXiSt: سلام دوستان الان قیمت Gears of War 2 تو فروشگاه ها چنده ؟ بیشتر... دوست عزيز امروز از نكستجن پرسيدم 65
نوشته شده توسط PaRaDoXiSt: سلام دوستان الان قیمت Gears of War 2 تو فروشگاه ها چنده ؟ بیشتر... دوست عزيز امروز از نكستجن پرسيدم 65
LEERY کاربر سایت Nov 28, 2009 #54 نوشته شده توسط danial1: دوست عزيز امروز از نكستجن پرسيدم 65 بیشتر... ماشاله این مغازه هم سر گردنه نشسته و هیچ جایی هم به قیمتاش نظارت(!) نداره!(چه حرفا:lol)
نوشته شده توسط danial1: دوست عزيز امروز از نكستجن پرسيدم 65 بیشتر... ماشاله این مغازه هم سر گردنه نشسته و هیچ جایی هم به قیمتاش نظارت(!) نداره!(چه حرفا:lol)