maziar_360
کاربر سایت
اصلا این امیر همیشه عجله میکنه که تو لایو بهش میگن اف**** دیگه:biggrin1شوخی بود ) ولی از توپخونه بگیری بهتره
همین که بگی از آقا X یا Y میگیرم میشه تبلیغ :biggrin1:.چه تبلیغی...تبلیغ برای فروشنده سایت؟ خیر من قرار نیست تبلیغ کنم فقط اینجا با هم درباره بازی های ارجینال مشاوره می کنیم و...
مازیار از وقتی که رفتی دیگه لایو کسی را نمی تونم بکوشم چون همیشه تو قربانی من بودی:biggrin1:اصلا این امیر همیشه عجله میکنه که تو لایو بهش میگن اف**** دیگه:biggrin1شوخی بود ) ولی از توپخونه بگیری بهتره
ویرایشش کردم:biggrin1:همین که بگی از آقا X یا Y میگیرم میشه تبلیغ :biggrin1:.
فروشنده سایت هم اسمش روشه. حق اشتراکش رو داده. هرچی هم بگی تبلیغ مفت نیست چون عضو همین خانواده ست.
مجید گفت یک هفته طول می کشه...من اقا مجید رو پیشنهاد میکنم فوق العاده ادم منصف و با معرفتی هستش (تا جایی که من یه بازیو میخواستم ولی پول نداشتم!ایشون اومد بازیو داد بهم و گفت هر وقت پول داری بهم زنگ بزن بیام ازت بگیرم پولشو!)من که دیگه هر بازیه اوریجینالی بخوام به ایشون میگم چه 360 چه پلی3.
شماره ایشون:09124430127
از روی شماره هم حتما فهمیدید که تهران هستن دیگه!:biggrin1:
قصد من هم به هیچ وجه تبلیغ نیست.
شما اگه توان اینکه وقتی وارد یک مغازه میشی و فروشنده حتی محل سگ هم بهت نمیده و طلبکار هم هستش که چرا اومدی مغازش برین توپخونه!(مثل فتحی)در ضمن یه چیزی هم میکنن توی پاچه تون که...!
------------------
در ضمن دوستان اینجا مثل لایو نیستش که قانون نداشته باشه لطفا این حرفا رو همونجا بزنین تا از اینجا هم بن نشدید!:biggrin1:
یه سوال؟من اینجا پست میدم.چون حتما Gears 2 رو اوریجینال میخرم.البته نه الان اما این بازی به نظر من با توجه به ریلیز بدفرمش روی اینترنت باید اوریجینالش رو استفاده کرد.
یه سوال؟
بعنی اگه دستگاه رو کپی خور کنیم ولی بازیهایی که تو لایو میخوایم بازی کنیم دیسک اورجینالش رو بخیرم اونوقت دیگه بن نمیشیم؟
جیگرتو بخورم:biggrin1:خیر بن نمیشی.
مگر این که تخلفی انجام بدی که بر خلاف قوانین مایکروسافت باشه.