Xbox360 بلوری رو ساپورت میکند؟!

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
بعد از اینکه چندی پیش چندین استودیو بزرگ فیلم سازی تصمیم به کار بر روی بلوری گرفتن و HD DVD تقریبا کارش تموم شده Albert Penello مدیر بازار یابی دستگاه های xbox دیروز در نمایشگاه CES 2008 گفت :

"ساپورت فیلمهای بلوری به وسیله یک درایو جداگانه اون چیزیه که اونها باید فکر کنن دربارش برای xbox360"

070328_3.jpg

Last edited by a moderator:
اره میدونم
ولی اونجوریم خیلی خیلی احتمالش کمه و بیشتر خودشو ضایع میکنه
نه ضایع نمیشه...
این قانون بازاره اگه شکست بخوری باید همرنگ جماعت بشی...
معمولا وقتی یه thread جالب شروع نمیشه، بهتره یکی از مدیر ها تا دیر نشده پست اول رو ویرایش و تصحیح کنن که بقیه افرادی که میان میخونن گیج نشن.
قرار نیست مایکروسافت بازی روی بلوری عرضه کنه برای 360، فقط گفته شده که ممکنه یه add on مثل اون چیزی که برای HD DVD زده بودن، برای بلوری هم بزنن تا بشه از این طریق با xbox 360 فیلم های بلوری رو هم دید. همین. اینم خبر تازه ای نیست و از اول هم کاملا مشخص بود که وقتی HD DVD شکست بخوره، مایکروسافت چنین کاری میکنه.

خب مشکل پست اول چیه؟!
تو من خبر همین چیزایی اومده بود که من نوشتم و دیگه هیچی!

نه ضایع نمیشه...
این قانون بازاره اگه شکست بخوری باید همرنگ جماعت بشی...

خب مشکل پست اول چیه؟!
تو من خبر همین چیزایی اومده بود که من نوشتم و دیگه هیچی!

مشکلش اینه:
"ساپورت بلوری اون چیزیه که اونها باید فکر کنن دربارش برای xbox360"
مشکل اینه که یعنی چی ساپورت بلوری برای xbox360؟ باید میگفتی که فقط برای فیلم دیدن اونم به صورت یه add on مثل همونی که برای HD DVD عرضه کردن.
ممکنه اونجایی که این خبرو گذاشته تو هم ترجمه کردی راجع به این چیزها توضیح نداده باشه (چون حتما میدونسته که خواننده هاش در این حد میدونن که منظور چیه) اما اینجا که ساده ترین چیز ها رو هم باید توضیح داد، باید توی همون پست اول توضیح داده میشد که جریان چیه تا 4 صفحه ملت سر اینکه حالا بازی ها هم گرون میشن و از این به بعد xbox360 هم مرد و باید رفت سراغ PC و ... نظر ندن.
در ضمن من نگفتم تو باید اینکارو میکردی، گفتم مدیر ها که دیدن خیلیا درست متوجه منظور خبر نشدن بهتر بود زود پست اول رو بهش یه توضیح اضافه میکردن تا برای بقیه که بعدا میان میخونن گیج کننده نباشه.

در ضمن من نگفتم تو باید اینکارو میکردی، گفتم مدیر ها که دیدن خیلیا درست متوجه منظور خبر نشدن بهتر بود زود پست اول رو بهش یه توضیح اضافه میکردن تا برای بقیه که بعدا میان میخونن گیج کننده نباشه.
کیانوش جان مشکل اینه که اگه همون پست اول رو هم تصحیح کنیم , باز 10 نفر میان که فقط با توجه به پست آخر یه چیزی مینویسن و ادامه میدن. مشکل ریشه ایه !

سلام......

ببینم شما خودت میگی که بلو ری برای بازی ها نیست خوب این جه ربطی به هک شدن داره
ماکرو میخواد یه درایو بلو ری برای 360 بده بیرون و بازی های 360 هم به احتمال زیاد روی dvd میاد

اقا شر منده من منظورم بد منتقل کردم :biggrin1: منظورمن x360 با درایور داخلی بود مثل ps3 که همه دیسک های متداول ( به جز hd dvd ) را ساپورت میکنه . که خوب تحلیل من هم بر اساس اخرین تصمیم ماکروسافت برای دادن یک پک جدید با درایور داخلی hd hvd بود که با توجه به نابودی کامل ( حالا نه به این بدی که من نوشتم :-" ) hd dvd امکان جای گزین کردن اون با درایور blu ray هست ( حالا چه 0.000000000000000001 درصد یا 100 درصد :biggrin1: این فقط یک تحلیل ساده هست و من هیچ پافشاری روی اون ندارم اگه شما مخالفین نظرتون برام محترم هست )

4 صفحه رو الکی پر کردین که چی بشه مثلا؟
اصلا کدوم یکی از ما فیلم روی بلو-ری نگاه می کنیم که حالا بخوایم برای یه Blue-Ray Drive اکسترنال اینهمه بحث کنیم؟... نه خدایش؟... تا وقتی dvd فروش های سر کوچه هستند بلو-ری میخوایم چیکار؟... مگر اینکه پولمون رو از داخل جوب های ولیعصر پیدا کرده باشیم... :biggrin1:

4 صفحه رو الکی پر کردین که چی بشه مثلا؟
اصلا کدوم یکی از ما فیلم روی بلو-ری نگاه می کنیم که حالا بخوایم برای یه Blue-Ray Drive اکسترنال اینهمه بحث کنیم؟... نه خدایش؟
میخوای روی اومدن MGS4 برای 360 بحث کنیم ؟!! شاید به یه نتیجه ای برسیم.

... تا وقتی dvd فروش های سر کوچه هستند بلو-ری میخوایم چیکار؟... مگر اینکه پولمون رو از داخل جوب های ولیعصر پیدا کرده باشیم...
والا ! تا وقتی PS1 هست چرا پولمونو بریزیم دور بریم 360 و PS3 بخریم ؟

سلام
خداوكيلي جمله جالبي رو بيان كرديد.
به هر حال ما ايراني ها به دليل فقر مالي برامون يه كم سخته كه به سمت تكنولوژي هاي جديد بريم.
ولي فكر ميكنم كه زمان مشكل پيشرفت رو حل كنه
به خصوص وقتي دوستان بتونن فرق كيفيت HD رو با كيفيت DVD از نزديك لمس كنن.
در كل من هم بعيد مي دنم كه بلو-ري براي X360 به شكل internal ساخته بشه مگر همانطور كه كيانوش گفت به شكل add on از طرف MS پشتيباني بشه

جمله ی اولت ارزش جواب دادن نداره... ولی برای جمله ی دومت: من 3 دلیل برای خرید 360 داشتم:1- قیمت مناسب خود کنسول 2- قیمت مناسب و فراوانی نسبی بازیهاش در ایران 3- کیفیت بازی هاش
-----------------------------------------------
پ.ن: اساتید گرامی در مورد نتایج ، ثمرات و مضرات آمدن یک درایو بلو-ری اکسترنال برای 360 بحث کنید... و نتیجه رو به ما جوجه ها هم بگید که شاید روزی ماهم برای خودمون در زمینه ی های Gaiming کسی بشیم...

شما جمله منو بد گرفتی ...hddvd که برای 360 بود فقط واسه فیلم دیدن بود نه اینکه بازی باهاش بیاد اگه 1وقتی ماکرو شکستو قبول کنه و بلوری واسه کنسولش بزنه واسه فیلم دیدنه و 360% مطمئن باش بازی بلوری براش نمیاد.
نه اقا اگه من بد حرف زدم شر منده ولي با hd-dvdبازي هم اومده بود و براي بازي و جلو گيري از گرماي كنسولم ميشد از hd-dvdاستفاده كني
اگه blu-rayبراي 360 بياد ديگه بازي هاش فضايي ميشه البته الان كه از همه كناسل(جمع كنسول):cheesygri بهتره و لي ديگه اينقدر فيلم تو بازي ميزارن كه خودتم نفهمي داري فيلم
ميبيني يا داري بازي ميكني
ولي به نظر من بازم حرف ماكرو درسته چون بازي ها نهايتش 1 گيگ بيشتر ميشن كه اونم تو xblميزارن
فقط بازي هاي rpgهستن كه بيشتر ميشن كه اونم مال يك طيف خاصي هست
و مثلfpsطرفدار نداره
ولي بازم بياد ما نوكرشيم قدمش رو تخم چشامون

سلام......

اقا شر منده من منظورم بد منتقل کردم :biggrin1: منظورمن x360 با درایور داخلی بود مثل ps3 که همه دیسک های متداول ( به جز hd dvd ) را ساپورت میکنه . که خوب تحلیل من هم بر اساس اخرین تصمیم ماکروسافت برای دادن یک پک جدید با درایور داخلی hd hvd بود که با توجه به نابودی کامل ( حالا نه به این بدی که من نوشتم :-" ) hd dvd امکان جای گزین کردن اون با درایور blu ray هست ( حالا چه 0.000000000000000001 درصد یا 100 درصد :biggrin1: این فقط یک تحلیل ساده هست و من هیچ پافشاری روی اون ندارم اگه شما مخالفین نظرتون برام محترم هست )
نه فقط وقتی داشتم پستت رو میخوندم گفتی بازی ها هم گرون میشن یو هو نز دیک بود سکته:(( بزنم نظر شما هم برای من محترمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or