Xbox360 بلوری رو ساپورت میکند؟!

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
بعد از اینکه چندی پیش چندین استودیو بزرگ فیلم سازی تصمیم به کار بر روی بلوری گرفتن و HD DVD تقریبا کارش تموم شده Albert Penello مدیر بازار یابی دستگاه های xbox دیروز در نمایشگاه CES 2008 گفت :

"ساپورت فیلمهای بلوری به وسیله یک درایو جداگانه اون چیزیه که اونها باید فکر کنن دربارش برای xbox360"

070328_3.jpg

Last edited by a moderator:
این عکس چه ربطی به موضوع داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:laughing::laughing:

این عکس رو از تو گوگل پیدا کردم;) ولی طرف Albert Penello مدیر بازاریابی xbox هست....

دوستان چرا فکر میکنین ساپورت بلوری واسه بازیه؟! عرما واسه بازی باشه در این که شکی نیست فقط واسه فیلم هست اگه بیاد...

باز برگشتیم سر همون بحث کنه :
PS3 بد است ، چون ما پول نداریم بازی بخریم ! ما عادت به دزدی داریم و خرید بازی اصل در مخیلمان نمیگنجد !
بزودی : 360 بد است چون ما پول نداریم بازی بخریم !
302.gif

جا داره کتبا از این پست تشکر بشه چون حقیقت Fan-Boy بودن افراد مخصوصا تو ایران همین موضوع هست و خیلیا اصلا به ابعاد دیگه توجه نمیکنن و....

البته جا داره به این عکس هم توجه کرد که هیچ ربطی به این بحث نداره:biggrin1::
6k74srd.jpg

امین تاپیکت خیلی بامزه بود برا شوخی این تاپیکو زدی؟
اخه کدوم کنسولی میاد درایو دستگاهشو عوض کنه ؟تو تاریخ همچین چیزی سابقه نداشه
حالا شاید برا سومین نسل xbox بسازن و امکان همچین چیزی برا 360 پایین تر از صفره
اینیم که alberto parllano گفته فقط به خاطر بازار گرمی بوده و حتما نسل سوم xbox بوده منظورش
بهتره گولشو نخورین

امین تاپیکت خیلی بامزه بود برا شوخی این تاپیکو زدی؟
اخه کدوم کنسولی میاد درایو دستگاهشو عوض کنه ؟تو تاریخ همچین چیزی سابقه نداشه
حالا شاید برا سومین نسل xbox بسازن و امکان همچین چیزی برا 360 پایین تر از صفره
اینیم که alberto parllano گفته فقط به خاطر بازار گرمی بوده و حتما نسل سوم xbox بوده منظورش
بهتره گولشو نخورین
ببین کی گفته که باید درایوش رو عوض کنه؟!
نمیشه مثل hd player یه درایو اکسترنال باشه که قابلیت پخش بلوری واسه دیدن فیلم رو داشته باشه؟!

ببین کی گفته که باید درایوش رو عوض کنه؟!
نمیشه مثل hd player یه درایو اکسترنال باشه که قابلیت پخش بلوری واسه دیدن فیلم رو داشته باشه؟!

نه نمیشه خوب چه کاریه طرف میره خود دستگاه بلوری رو میخره همین درایو اکسترنال هم که میگی تو تاریخ کنسولها سابقه نداشته
hd player هیچ وقت یه درایو اکسترنال(خارجی) نیست و فک میکنم منظورت کابلای hd سهت که قضیش جداست هست که میگی اکسترنال

نه نمیشه خوب چه کاریه طرف میره خود دستگاه بلوری رو میخره همین درایو اکسترنال هم که میگی تو تاریخ کنسولها سابقه نداشته
hd player هیچ وقت یه درایو اکسترنال(خارجی) نیست و فک میکنم منظورت کابلای hd سهت که قضیش جداست هست که میگی اکسترنال
اخه طرف مرگ موش خورده و يا شايد ***ل باشه كه بخواد يه بلو ري پلير 600-700 ذلاري به جاي يك درايو 200-300 دلاري بخره

الآن خیلی وقته HD-DVD Player داره به صورت اکسترنال برای 360 فروش میره !!! فرقشم به قیمتشه که از یدونه جداش ارزون تره.

من حدس میزنم این قضیه(ساپورت بلوری توسط360)توی کنسول بعدی مایکروسافت که قراره سال2009
لانچ بشه اتفاق بیافته چون اگه مایکروسافت یکی دوپکیج دیگه روکنه تو این زمینه رکورد دار میشه درضمن
اگه این کار روی 360انجام بشه دیگه برای کنسول جدید چیزجدیدی برای عرضه کردن نمیمونه:cheesygri

من حدس میزنم این قضیه(ساپورت بلوری توسط360)توی کنسول بعدی مایکروسافت که قراره سال2009
لانچ بشه اتفاق بیافته چون اگه مایکروسافت یکی دوپکیج دیگه روکنه تو این زمینه رکورد دار میشه درضمن
اگه این کار روی 360انجام بشه دیگه برای کنسول جدید چیزجدیدی برای عرضه کردن نمیمونه:cheesygri
كنسول ماكروسافت زودتر از 2010 -2011 نمياد

اقا مثل اینکه شما تا حالا اینو ندیدی؟!

xbox-360-hd-dvd.jpg

360hd.jpg
اهان اهان اصلا حواسم نبود ببخشید قاتی کردم امروز
یکی از بچه ها هم قیمت بلوری اکسترنال که هنوز تازه یارو گفته میاد رو هم تخمین زده بود 200-300 دلار (619)
منبع لطفا
همچین چیزی (بلوری با 360 )امکان نداره و تازه اگرم بکنه ماکروسافت با این کار خودشو ضایع میکنه و میگه اشتباه کردم از بلوری استفاده نکردم
باید برا بلوری منتظر xbox 3 باشید
اگه اومد هر چی خواستین به من بگید

آخرین ویرایش:
بلو ري پلير چنده ؟ طرفاي 600-700 دلار من كار به درايوش ندارم اينم خب يه پلير در صورت اومدنش كه بعيده
واسه همينه كه فروش ps3 هم روز به روز بالاتر ميره هم فال هم تماشا { هم كنسول هم پلير }

همچین چیزی (بلوری با 360 )امکان نداره و تازه اگرم بکنه ماکروسافت با این کار خودشو ضایع میکنه و میگه اشتباه کردم از اشعه قرمز استفاده کردم بعد تازه بیاد اشعه ابی هم کنارش بذاره ؟ باید برا بلوری منتظر xbox 3 باشید
اگه اومد هر چی خواستین به من بگی
آخه مایکروسافت که نمیخواد برای بازیهاش درایو بده بیرون. مثل همون HD-DVD Player که برای فیلم بود ممکنه Blu-Ray Player هم بسازه که فقط و فقط برای فیلمه.
راستی HD-DVD هم با لیزر آبی کار میکنه و فقط Blu-Ray این طوری نیست !

آخه مایکروسافت که نمیخواد برای بازیهاش درایو بده بیرون. مثل همون HD-DVD Player که برای فیلم بود ممکنه Blu-Ray Player هم بسازه که فقط و فقط برای فیلمه.

اره میدونم
ولی اونجوریم خیلی خیلی احتمالش کمه و بیشتر خودشو ضایع میکنه

معمولا وقتی یه thread جالب شروع نمیشه، بهتره یکی از مدیر ها تا دیر نشده پست اول رو ویرایش و تصحیح کنن که بقیه افرادی که میان میخونن گیج نشن.
قرار نیست مایکروسافت بازی روی بلوری عرضه کنه برای 360، فقط گفته شده که ممکنه یه add on مثل اون چیزی که برای HD DVD زده بودن، برای بلوری هم بزنن تا بشه از این طریق با xbox 360 فیلم های بلوری رو هم دید. همین. اینم خبر تازه ای نیست و از اول هم کاملا مشخص بود که وقتی HD DVD شکست بخوره، مایکروسافت چنین کاری میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or