دیگریش سیستم امنیتی این درایور ها هست که می تونه جلوه هک شدن این کنسوله بگیره که خوب میتونه باعث افزایش فروش بازی های اصل
![Sick :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/sick.gif)
این کنسول بشه که این میتونه برای ماکروسافت سود اور باشه . اما در نهایت این زمانه که همه چیز نشون میده :biggrin1: .
اما مسله بیرون دادن بازی روی blu ray برای x360 به طور کل غیرممکن هست
ببینم شما خودت میگی که بلو ری برای بازی ها نیست خوب این جه ربطی به هک شدن داره
ماکرو میخواد یه درایو بلو ری برای 360 بده بیرون و بازی های 360 هم به احتمال زیاد روی dvd میاد
هرکس هم که فیلم بلو ری میخوادببینه میره این درایو میخره باید تا چند ماهی اورجینال شو بگیره ولی فکر کنم بلو ری هم تا چند وقت دیگه کپیش بیاد چون الان فیلیپس رایتر بلوری داده بیرو ن ولی قیمتش با لا بازم عه
PS3 بد است ، چون ما پول نداریم بازی بخریم ! ما عادت به دزدی داریم و خرید بازی اصل در مخیلمان نمیگنجد !
عزیزم شما هرس نخور میتونی یه ps3 بخری و از بازی های ارجینال استفاده بکنی :laughing:
اگه میبینی تو خارج قیمت ها با لا هست و برای خرید یه بازی یا فیلم با ید 70 هزار تومان پول بدن چون حقوقشون با لا هست یه کارمند ساده ماهی 2 میلیون تومن به پول ایران حقوق داره تازه با امکانات دیگری هم که هست
عزیزم من مثل شما دنبال شر نمی گردم و فن بازی هم تا الان در نیوردم و اخطار هم نداشتم ولی حقیقت رو همیشه گفتم :laughing: مثل اینکه دلت دو باره برای اخطار تنگ شده چون داری تو کار مدیرا دخالت میکنی:laughing:
میخوای به بیلی جون (بیل گیتس) بگم کل سونی رو بخره:laughing:با تمام تشکیلاتش اون کوتاراگی هم به عنوان اشانتیون روش :laughing::laughing::laughing: