Xbox360 بلوری رو ساپورت میکند؟!

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
بعد از اینکه چندی پیش چندین استودیو بزرگ فیلم سازی تصمیم به کار بر روی بلوری گرفتن و HD DVD تقریبا کارش تموم شده Albert Penello مدیر بازار یابی دستگاه های xbox دیروز در نمایشگاه CES 2008 گفت :

"ساپورت فیلمهای بلوری به وسیله یک درایو جداگانه اون چیزیه که اونها باید فکر کنن دربارش برای xbox360"

070328_3.jpg

Last edited by a moderator:
بابا توشیبا رو ول کنین به فکر خودمون باشین پس فردا نگن بازی هایه 360 رو رو blu ray عرضه میکنیم .اونجوری کسایه مثله من 360 هم نمیتونن بازی کنن:((
اولا هيچ وقت فرمت بازي رو عوض نميكنند بهد از 2 سال عرضه فقط يه كاري كنند يه پلير بلو ري واسش بيرون بدند

مایکروسافت گفته از Blue Ray به هیچ وجه استفاده نمی کنیم و اینکه رد شده ، خیالتان راحت
اما اگه استفاده میکرد بهتر نبود؟ قیمت بالا میرفت ولی سطح بازیها مثل گرافیک و صداگذاری و... بالا میرفت
مثلا بازی Genji for PS3 الان از 5 زبان (دیالوگ و زیرنویس) پشتیبانی می کنه که خیلی خوبه ، فرض کنید تو بازی GTA چقدر میشه موسیقی و عکس و... گذاشت ، خلاصه به صنعت بازی خیلی کمک می کرد فقط بدیش قیمتش بود که طرفای 30 ، 40 تومن میرفت

موفق باشید

مگه hd-dvd که واسه 360 بود میخاست برای بازی بیاد که سره بلوری 360 دارید بحث میکنید ؟؟!!!
كجاي داستاني؟فكر كنم صفحه اول تايك رو شما نخونده باشي
hd-dvdميخواست توسط 360 عرضه بشه و ماكرو همايتش كنه ولي مثل اينكه ديگه كار تمومه
ماكرو فقط در يك صورت ميتونست hd-dvdرو نگه داره
اونم اينكه كليه نرم افزار ها و ويندوز ويستا رو روي اين ديسك بده بيرون كه مردم مجبور به خريدن اين درايور بشن كه ديگه كار تموم شد و HD-DVDناك اوت شد
روحش شاد و يادش گرامي باد:((

كجاي داستاني؟فكر كنم صفحه اول تايك رو شما نخونده باشي
شما جمله منو بد گرفتی ...
hddvd که برای 360 بود فقط واسه فیلم دیدن بود نه اینکه بازی باهاش بیاد اگه 1وقتی ماکرو شکستو قبول کنه و بلوری واسه کنسولش بزنه واسه فیلم دیدنه و 360% مطمئن باش بازی بلوری براش نمیاد. :cool:

اگه يادتون باشه يه مدت HD DVD رو كار افتاد و خيلي از استديو ها فيلماشون رو روي اين HD dvd عرضه ميكردند و حالا نوبت بلو ري هستش اما فكر كنم Hd dvd انقدر رفته پايين كه ديگه قابل برگشت نباشه:evil:

باز برگشتیم سر همون بحث کنه :
PS3 بد است ، چون ما پول نداریم بازی بخریم ! ما عادت به دزدی داریم و خرید بازی اصل در مخیلمان نمیگنجد !
بزودی : 360 بد است چون ما پول نداریم بازی بخریم !
302.gif

آخرین ویرایش:
عمرا 360 از BD استفاده كنه
اگه هم اينطور بشه 360 بازها هم بايد بازي اورجينال بخرن
راستي اون آقاي PS3 Killer از اسمش معلومه كه براي دعوا و خراب كردن PS3 اين اسم رو رو خودش گذاشته
چرا بايد همچين كاربرايي با اين اسمها تو سايت باشن
پس اگه اينجوريه منم بايد نام كاربريم رو ميگذاشتم 360 Killer
تازه اين آقا نوشته PS3 = سرخ كن اين كلمه به نظر مديران اصلا توهين و حرف بي خود حساب نميشه؟؟
پس چرا وقتي من توي يك پست گفتم 360 = بخاري برقي
2 تا اخطار گرفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

عمرا 360 از BD استفاده كنه
اگه هم اينطور بشه 360 بازها هم بايد بازي اورجينال بخرن
اگه بلوري‌پلير براي Xbox 360 بياد صرفآ براي ديدن فيلم خواهد بود و قرار نيست كه بازي روي بلوري بياد. مثل HD-DVD Player كه براي 360 اومده بود.....

باز برگشتیم سر همون بحث کنه :
PS3 بد است ، چون ما پول نداریم بازی بخریم ! in the other word ما عادت به دزدی داریم و خرید بازی اصل در مخیلمان نمیگنجد !
بزودی : 360 بد است چون ما پول نداریم بازی بخریم !
302.gif

یک چنین عبارتی اصلا وجود نداره=in the other word
اما احتمالا in other words منظور شما دوست عزیز بوده! در ضمن تا اونجا که من میدونم، اینجا همه ایرانی (فارسی زبان) هستند، من نمیدونم چه اصراری به استفاده از انگلیسی اونم به غلط وجود داره!!! من قصد جسارت به هیچکس رو ندارم

سلام......

اتفاقا به نظرمن (:biggrin1:) احتمال اینکه ماکروسافت از درایور blu ray در x360 استفاده کنه اگه خیلی زیاد نباشه کم هم نیست ;) اما دو تا مسله مهم این وسط هست که می تونه همه چیز تعیین کنه . یکیش هزینه تحمیلی ناشی از استفاده از این درایور که میتونه باعث افزایش قیمت کنسول بشه که خوب میتونه فروش کنسول ماکروسافت کاهش بده یا ایجاد ضرر کنه ( در صورت ثابت نگه داشتن قیمت :laughing: ) و دیگریش سیستم امنیتی این درایور ها هست که می تونه جلوه هک شدن این کنسوله بگیره که خوب میتونه باعث افزایش فروش بازی های اصل :sick: این کنسول بشه که این میتونه برای ماکروسافت سود اور باشه . اما در نهایت این زمانه که همه چیز نشون میده :biggrin1: .
اما مسله بیرون دادن بازی روی blu ray برای x360 به طور کل غیرممکن هست ;) !!!

بصثبصب

دیگریش سیستم امنیتی این درایور ها هست که می تونه جلوه هک شدن این کنسوله بگیره که خوب میتونه باعث افزایش فروش بازی های اصل :sick: این کنسول بشه که این میتونه برای ماکروسافت سود اور باشه . اما در نهایت این زمانه که همه چیز نشون میده :biggrin1: .
اما مسله بیرون دادن بازی روی blu ray برای x360 به طور کل غیرممکن هست
ببینم شما خودت میگی که بلو ری برای بازی ها نیست خوب این جه ربطی به هک شدن داره
ماکرو میخواد یه درایو بلو ری برای 360 بده بیرون و بازی های 360 هم به احتمال زیاد روی dvd میاد
هرکس هم که فیلم بلو ری میخوادببینه میره این درایو میخره باید تا چند ماهی اورجینال شو بگیره ولی فکر کنم بلو ری هم تا چند وقت دیگه کپیش بیاد چون الان فیلیپس رایتر بلوری داده بیرو ن ولی قیمتش با لا بازم عه
PS3 بد است ، چون ما پول نداریم بازی بخریم ! ما عادت به دزدی داریم و خرید بازی اصل در مخیلمان نمیگنجد !
عزیزم شما هرس نخور میتونی یه ps3 بخری و از بازی های ارجینال استفاده بکنی :laughing:
اگه میبینی تو خارج قیمت ها با لا هست و برای خرید یه بازی یا فیلم با ید 70 هزار تومان پول بدن چون حقوقشون با لا هست یه کارمند ساده ماهی 2 میلیون تومن به پول ایران حقوق داره تازه با امکانات دیگری هم که هست
Arkantos
عزیزم من مثل شما دنبال شر نمی گردم و فن بازی هم تا الان در نیوردم و اخطار هم نداشتم ولی حقیقت رو همیشه گفتم :laughing: مثل اینکه دلت دو باره برای اخطار تنگ شده چون داری تو کار مدیرا دخالت میکنی:laughing:
میخوای به بیلی جون (بیل گیتس) بگم کل سونی رو بخره:laughing:با تمام تشکیلاتش اون کوتاراگی هم به عنوان اشانتیون روش :laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or