xbox360 افقی یا عمودی

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما کنسول خود را چگونه قرار میدهید؟

• کنسول من به صورت افقی هست و سالم است

رای‌ها: 105 53.8%
  • کنسول من به صورت افقی بود وخراب شد

رای‌ها: 9 4.6%
  • کنسول من به صورت عمودی هست و سالم است

رای‌ها: 75 38.5%
  • کنسول من به صورت عمودی بود وخراب شد

رای‌ها: 15 7.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    195
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازی رو که گزاشتی تو درایو بعد برو تو اون قسمت که محتوای دیسک رو نشون میده(اسم و ...) بعد Y رو بزن و بزن بریزی روی هارد...

3 چراغ ديگه چيه ؟ :laughing:
واسه من الحمد الله با اينكه مادربوردش قديميه ولي تا به حال غير از تك چراغ سبز چيزي روشن نشده:cheesygri
هر جور حال مي كنيد
ولي نگيد لنز كه ديگه بازي توي هارد ريخته ميشه ;)

من هر ماه عوض میکردم...
ولی الان 2 هفته هست عمودی گذاشتم...
چون با همین آپدیت جدید دیگه خیالم راحت شده بابت لنز.و هم قشنگ تره...

آخرین ویرایش:
من میخوام بخرم . به نظرم افقی بذارم . بعدش پایین هر 4 لبه یه پاکن بذار که از زمین ارتفاع بگیره و تهویه شه . نظرتون چیه ؟

من میخوام بخرم . به نظرم افقی بذارم . بعدش پایین هر 4 لبه یه پاکن بذار که از زمین ارتفاع بگیره و تهویه شه . نظرتون چیه ؟

بله از سطح زمین مرتفع بشه بهتره.چون زیر مادربورد داغ نمی کنه و هوا رد میشه. :smile:

بله از سطح زمین مرتفع بشه بهتره.چون زیر مادربورد داغ نمی کنه و هوا رد میشه. :smile:
من كنسولم رو 2 ماهي افقي گذاشتم و هيچ چيزي زيرش نذاشتم و هيچ بلايي سرش نيومد ولي براي يه نفر ديگه از دوستان حدود 20-22 روز افقي بود و كنسولش متاسفانه 3 چراقه داد
زمان كار با كنسول براي هردومون يكسان بود 4 ساعت بازي 1ساعت ونيم تا 2 ساعت استراحت و دوباره .....فن جفت كنسول ها هم 12 شده بود
موضوع چيه؟چرا براي من 3 چراغه نداد ولي براي اون بدبخت 3 چراغه داد؟:confused:

مادربردتون چی بود ؟ یکی بود ؟

برفرض اگه برای شما فالکون باشه و مال دوستتون لانچ - لانچ خطری بیشتر برای سه چراغه شدن داره . (البته اینو یه جایی شنیدم)

من كنسولم رو 2 ماهي افقي گذاشتم و هيچ چيزي زيرش نذاشتم و هيچ بلايي سرش نيومد ولي براي يه نفر ديگه از دوستان حدود 20-22 روز افقي بود و كنسولش متاسفانه 3 چراقه داد
زمان كار با كنسول براي هردومون يكسان بود 4 ساعت بازي 1ساعت ونيم تا 2 ساعت استراحت و دوباره .....فن جفت كنسول ها هم 12 شده بود
موضوع چيه؟چرا براي من 3 چراغه نداد ولي براي اون بدبخت 3 چراغه داد؟:confused:

ببین دوست عزیز سطح زمین باید از زیر کنسول فاصله داشته به این علت که زیر مادربورد داغ می کنه...
ممکنه به همین دلیل بوده باشه... :smile:
مایکروسافتم که کنسول نساخته...مایکروفر ساخته...

یه کار دیگم میتونم بکنم ؟

عمودی بذارم .
با این آپدیت جدید کاری کنم بازی ها روی هارد اجرا شند . (نصب کنم) بعدش اجرا کنم .

بهتر نیست به نظرتون ؟

مادربردتون چی بود ؟ یکی بود ؟

برفرض اگه برای شما فالکون باشه و مال دوستتون لانچ - لانچ خطری بیشتر برای سه چراغه شدن داره . (البته اینو یه جایی شنیدم)
جفتمون فالكون بوديم
ببین دوست عزیز سطح زمین باید از زیر کنسول فاصله داشته به این علت که زیر مادربورد داغ می کنه...
ممکنه به همین دلیل بوده باشه... :smile:
ميگم جفتمون هيچي زيرش نذاشتيم دوست عزيز:-"ولي نميدونم چرا اينطوري شد شايد بخاطر دماي محسط بوده شايد:confused:
مایکروسافتم که کنسول نساخته...مایکروفر ساخته...
اي گفتي
صد تا كار بايد بكني مثل كولينگ و 12 كردن فنها باز هم بايد 3 ساعت بازي كرد 1 ساعت بهش استراحت داد :sick:

جفتمون فالكون بوديم

ميگم جفتمون هيچي زيرش نذاشتيم دوست عزيز:-"ولي نميدونم چرا اينطوري شد شايد بخاطر دماي محسط بوده شايد:confused:

اي گفتي
صد تا كار بايد بكني مثل كولينگ و 12 كردن فنها باز هم بايد 3 ساعت بازي كرد 1 ساعت بهش استراحت داد :sick:

مهراد جان حتما قرار نیست چون هر 2 تاتون اینطوری گذاشتید برای هر دوتون 3 چراغ بشه.مطمئنا اون دوستت هم یه سری چیزا رو رعایت نکرده که اینطوری شده.یا شاید مکان کنسول بد بوده.هر چیزی می تونه توی بروز این مشکل دخیل باشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or