The Kop
کاربر سایت
یک قانون کلی هستش که فشاری که به درایو می یاد در حالت عمودی بیشتر است ولی با آپدیت جدید فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه...
وقتی اپدیت جدید داری, بازیهارو رو هارد که میریزی و از رو هاری اجرا میکنی. این کار موجب میشه که درایو اصلا بش فشار نیاد.به چه علت مگه اپدیت جدید چیکار می کنه
وقتی اپدیت جدید داری, بازیهارو رو هارد که میریزی و از رو هاری اجرا میکنی. این کار موجب میشه که درایو اصلا بش فشار نیاد.
من میخوام بخرم . به نظرم افقی بذارم . بعدش پایین هر 4 لبه یه پاکن بذار که از زمین ارتفاع بگیره و تهویه شه . نظرتون چیه ؟
من كنسولم رو 2 ماهي افقي گذاشتم و هيچ چيزي زيرش نذاشتم و هيچ بلايي سرش نيومد ولي براي يه نفر ديگه از دوستان حدود 20-22 روز افقي بود و كنسولش متاسفانه 3 چراقه دادبله از سطح زمین مرتفع بشه بهتره.چون زیر مادربورد داغ نمی کنه و هوا رد میشه. :smile:
من كنسولم رو 2 ماهي افقي گذاشتم و هيچ چيزي زيرش نذاشتم و هيچ بلايي سرش نيومد ولي براي يه نفر ديگه از دوستان حدود 20-22 روز افقي بود و كنسولش متاسفانه 3 چراقه داد
زمان كار با كنسول براي هردومون يكسان بود 4 ساعت بازي 1ساعت ونيم تا 2 ساعت استراحت و دوباره .....فن جفت كنسول ها هم 12 شده بود
موضوع چيه؟چرا براي من 3 چراغه نداد ولي براي اون بدبخت 3 چراغه داد؟:confused:
جفتمون فالكون بوديممادربردتون چی بود ؟ یکی بود ؟
برفرض اگه برای شما فالکون باشه و مال دوستتون لانچ - لانچ خطری بیشتر برای سه چراغه شدن داره . (البته اینو یه جایی شنیدم)
ميگم جفتمون هيچي زيرش نذاشتيم دوست عزيزولي نميدونم چرا اينطوري شد شايد بخاطر دماي محسط بوده شايد:confused:ببین دوست عزیز سطح زمین باید از زیر کنسول فاصله داشته به این علت که زیر مادربورد داغ می کنه...
ممکنه به همین دلیل بوده باشه... :smile:
اي گفتيمایکروسافتم که کنسول نساخته...مایکروفر ساخته...
جفتمون فالكون بوديم
ميگم جفتمون هيچي زيرش نذاشتيم دوست عزيزولي نميدونم چرا اينطوري شد شايد بخاطر دماي محسط بوده شايد:confused:
اي گفتي
صد تا كار بايد بكني مثل كولينگ و 12 كردن فنها باز هم بايد 3 ساعت بازي كرد 1 ساعت بهش استراحت داد