با 12 ولت كردن از XBL بن شده؟خيلي بعيده ها من الان فن هاي اين كنسول جديد هم 12 كردم و دارم راحت به لايو وصل ميشمیه سری میگن بعد از 12 ولت کردن کنسولشون از ایکس لایو بن شده ! تازه زیاد سر در نمیارم میزنم میسوزنم !
هر وقت اون سری ها بازی اوریجینال بازی کردن بعدش بن شدن بیا با هم صحبت میکنیم!:biggrin1:یه سری میگن بعد از 12 ولت کردن کنسولشون از ایکس لایو بن شده ! تازه زیاد سر در نمیارم میزنم میسوزنم !
تا جایی که میدونم کنسول واسه کپی خور شدن باز میشهیعنی باید کنسول رو باز کرد ؟!
نه دیگه ! من نیستم (من نمیخوام کنسولو باز کنم )
همونطور که امین گفت برای کپی خور کردن هم کنسول باز میشه!!یعنی باید کنسول رو باز کرد ؟!
نه دیگه ! من نیستم (من نمیخوام کنسولو باز کنم )
از نظر بنده لطف کنین بی خیال عمدی شید.
بنده به دلیل علاقه ی وافر به هیلو 3 مبلغ 63000 تومان ناقابل دادم.
تنها یک بار که کنسولم رو شرکت برده بودم حماقت کردم و اونو عمدی گذاشتم.
بعد از 5 دقیقه کار کردن دی وی دی دستگاه یک صدای کثیف داد که دیسک عزیز من رو کاردیش کرد.
حالا روی دیسک 2 تا خط بد ترکیب افتاده اونم روی بازی ای که پدر در اومد تا پک اصلش رو بخرم.
عسلم اینو منم می دونم که وقتی داره کار می کنه نباید تکون بدمدوست عزیز ربطی نداره که عمودی زاشتیش!
اگر در هنگام که کنسول روشن باشه و بازی (دیسک داره می چرخه!) کنسول را عمودی یا افقی کنید یه چند خش خفن روی دیسک می افته!!
بابت این افقی بهتر است چون در صورتی که عمودی گذاشته بشود خمیر سیلیکون دستگاه توسط جاذبه زمین پایین آمده و مقدارش بین cpu و هدسینک کم میشود و باعث داغ شدن بیش از حد کنسول می شود
و احتمال 3 چراغ را زیاد میکند