xbox360 افقی یا عمودی

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما کنسول خود را چگونه قرار میدهید؟

• کنسول من به صورت افقی هست و سالم است

رای‌ها: 105 53.8%
  • کنسول من به صورت افقی بود وخراب شد

رای‌ها: 9 4.6%
  • کنسول من به صورت عمودی هست و سالم است

رای‌ها: 75 38.5%
  • کنسول من به صورت عمودی بود وخراب شد

رای‌ها: 15 7.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    195
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بعد از 12 ولت کردن از لایو بن شدن ؟ کیا میگن ؟ میتونی به من نشون بدی؟! از اون حرفا بودا!!

یه سری میگن بعد از 12 ولت کردن کنسولشون از ایکس لایو بن شده ! تازه زیاد سر در نمیارم میزنم میسوزنم !
با 12 ولت كردن از XBL بن شده؟خيلي بعيده ها من الان فن هاي اين كنسول جديد هم 12 كردم و دارم راحت به لايو وصل ميشم
داري اشتباه ميكني مطمئن باش با 12 كردن فن ها بن نميشي:-"

یه سری میگن بعد از 12 ولت کردن کنسولشون از ایکس لایو بن شده ! تازه زیاد سر در نمیارم میزنم میسوزنم !
هر وقت اون سری ها بازی اوریجینال بازی کردن بعدش بن شدن بیا با هم صحبت میکنیم!:biggrin1:
لاقل الا خیلی ها از جمله خود من خیلی وقته که توی لایو هستن 12 ولت کردن و هیچ مشکلی براشو پیش نیموده.
یعنی شما از روی اموزش هم نمیتونی سیم قرمز و سیاه و قهوه ای و ابی رو هز هم تشخیص بدی؟!!!!!:biggrin1:
خوب اگه تشخیص بدی حله دیگه!:biggrin1:

یعنی باید کنسول رو باز کرد ؟!

نه دیگه ! من نیستم (من نمیخوام کنسولو باز کنم :D )

یعنی باید کنسول رو باز کرد ؟!

نه دیگه ! من نیستم (من نمیخوام کنسولو باز کنم :D )
همونطور که امین گفت برای کپی خور کردن هم کنسول باز میشه!!:)
هر جوری میخوای.کنسول خودته و سلامتیش هم با خودته.

به نظر من افقی :smile:
دلیل :
اول اینکه ید طولایی در زمینه کولینگ pc دارم :cool:
وقتی xbox 360 افقی بزاریم رو به روش که وایسیم سمت راست کف دستتونو بزارین روش ببینین چه بادی میکشه داخل تقریبا 90% ( گیر ندین به درصد :biggrin1: ) باد از اینجا وارد کنسول میشه
البته بازم بگم که نظر شخصیه :cool:
موفق باشید :love:

از نظر بنده لطف کنین بی خیال عمدی شید.
بنده به دلیل علاقه ی وافر به هیلو 3 مبلغ 63000 تومان ناقابل دادم.
تنها یک بار که کنسولم رو شرکت برده بودم حماقت کردم و اونو عمدی گذاشتم.
بعد از 5 دقیقه کار کردن دی وی دی دستگاه یک صدای کثیف داد که دیسک عزیز من رو کاردیش کرد.
حالا روی دیسک 2 تا خط بد ترکیب افتاده اونم روی بازی ای که پدر در اومد تا پک اصلش رو بخرم.

از نظر بنده لطف کنین بی خیال عمدی شید.
بنده به دلیل علاقه ی وافر به هیلو 3 مبلغ 63000 تومان ناقابل دادم.
تنها یک بار که کنسولم رو شرکت برده بودم حماقت کردم و اونو عمدی گذاشتم.
بعد از 5 دقیقه کار کردن دی وی دی دستگاه یک صدای کثیف داد که دیسک عزیز من رو کاردیش کرد.
حالا روی دیسک 2 تا خط بد ترکیب افتاده اونم روی بازی ای که پدر در اومد تا پک اصلش رو بخرم.

دوست عزیز ربطی نداره که عمودی زاشتیش!
اگر در هنگام که کنسول روشن باشه و بازی (دیسک داره می چرخه!) کنسول را عمودی یا افقی کنید یه چند خش خفن روی دیسک می افته!!;)

بابت این افقی بهتر است چون در صورتی که عمودی گذاشته بشود خمیر سیلیکون دستگاه توسط جاذبه زمین پایین آمده و مقدارش بین cpu و هدسینک کم میشود و باعث داغ شدن بیش از حد کنسول می شود
و احتمال 3 چراغ را زیاد میکند

من افقی گذاشتم 4 تا از قاب های بازی های 360 گذاشتم وسط زیرش اینجوری خوبه !؟

من دستگاهمو معمولاً عمودی میذاشتم یه بازی خراب شد...
دادم تعمیر فنم 12 ولت کردم...فعلاً حدود 6 ماهه که نفس میکشه...
به نظر من دستگاهی که بخواد خراب شه تو هوا هم نگهش داری خراب میشه اونیم که نخواد خراب شه توی کله مرغی هم خراب نمیشه...
البته به نحوه ی رفتار کاربر هم بستگی داره ولی نه اینکه جلوی مرگ دستگاه رو بگیره...

دوست عزیز ربطی نداره که عمودی زاشتیش!
اگر در هنگام که کنسول روشن باشه و بازی (دیسک داره می چرخه!) کنسول را عمودی یا افقی کنید یه چند خش خفن روی دیسک می افته!!;)
عسلم اینو منم می دونم که وقتی داره کار می کنه نباید تکون بدم
داشت کار می کرد یه هو صدا داد
خیر سرمون از سال 75 تا حالا با سی دی داریم کار میکنیم. این چیزا رو میفهمیم
بعدشم وقتی شما عمودی کنسول رو میذارید از اونجا که فیزیک درایو کنسول و کامپیوتر یکی هست هر دوشون از یک ضعف رنج می برند.
وقتی شما یک دیسک رو داخل درایو قرار می دهید یک موتور لنز رو بلند می کنه و زیر دیسک قرار میده. اونوقت آنقدر بالا می برتش که مگنت نصب شده روی قاب درایو اونو جذب کنه تا دیسک داخل درایو فقط بچرخه. طبق نیروی جاذبه اگه دیسک افقی باشد هیچ زوری برای رها شدن از مگنت وارد نمی شه. اما وقتی درایو به حالت عمودی در میاد در حقیقت نیرویی معادل 50 % وزن دیسک و لنز درایو به مگنت وارد می شه. کافی فقط یه کم دیسک از حالت جذب خارج بشه تا خط بیفته. از سوی دیگه اینجا مگنت دستگاه باید مدام برخلاف نیروی جاذبه عمل کنه که باباش در می یاد. در هر حال میل خودتونه که چه جوری کنسول رو بذارید. محض اطلاعتون اینو می گم که وقتی مگنت ضعیف بشه موتور دستگاه هم ضعیف میشه چون مجبور هی طبق دستور فاصله ی معین که از سوی لیزر صادر میشه دیسک رو بالا ببره. این باعث میشه که بورد دستگاه هم ضعیف شه. البته تمام این دردسر ها حدود 6 سال طول می کشه که بعید یه 360 بتونه به 6 سالگی برسه

آخرین ویرایش:
بابت این افقی بهتر است چون در صورتی که عمودی گذاشته بشود خمیر سیلیکون دستگاه توسط جاذبه زمین پایین آمده و مقدارش بین cpu و هدسینک کم میشود و باعث داغ شدن بیش از حد کنسول می شود
و احتمال 3 چراغ را زیاد میکند

البته از این بحث قدیمی بسیار خسته شدم ولی این موضوعی که گفتید برام جالب بودش
( البته خیلی وقت پیش خواستم بگم که وقت نشد دیدم تاپیک دوباره پست خورد یادم امد )

خواستم بگم البته بعد از اینکه همچین بالای سر خمیر بعد از مدتی میاد، دیگه فرق زیادی نمیکنه براش
که جاذبه بخواد تاثیر بزاره روش، در هر صورت خمیر کارایی خودش رو در حد قابل توجهی از دست داده.

20071212154600912.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or