به منم گفتن خوابیده بزاریم خیلی بهتره ولی به شرطی که 10سانت از زمین فاصله داشته باشه.
ده سانت که خیلی زیاده.چه دو سانت چه 5 متر یکارو انجام میده فقط باید زیرش باز باشه.نه؟
بيل گيتس انقدر پول داره كه به اين چيزا فكر نميكنه هر بلايي سر كنسول بياد يكي ديگه ميذاره جاش:cheesygriميگم اين Bill gates هم كنسولش رو عمودي گذاشته داره بازي ميكنه:biggrin1:
حالا ما چه كار كنيم من كه خيلي وقته افقي گذاشتمش و هيچ ايرادي هم نداشته ولي بيل گيتس چرا ميومد از ما(بچه هاي بازي سنتر)ميپرسيد راهنماييش ميكرديم:biggrin1:
بيل گيتس كه ps3 بازي نميكنه اگرم بازي كنه يواشكي بازي ميكنه چون براش افت دارهبيل گيتس انقدر پول داره كه به اين چيزا فكر نميكنه هر بلايي سر كنسول بياد يكي ديگه ميذاره جاش:cheesygri
ميگم كسي عكسي از بيل گيتس در حال بازي كردن با ps3 نداره
اقايون هر كي شماره بيل گيتس را داره بده زنگ بزنم قرار بذاريم كلشو بخوابونمپولي بازي كنيم بهتره
زنگ زدم گفتن برا چي ميخواي گفتم ميخوام كلشو بخوابونم قطع كردن:laughing:بيل گيتس كه ps3 بازي نميكنه اگرم بازي كنه يواشكي بازي ميكنه چون براش افت داره
شماره بيل گيتس رو از 118 بگير
مگه فرقی داره ؟!زنگ زدم گفتن برا چي ميخواي گفتم ميخوام كلشو بخوابونم قطع كردن:laughing:
حالا چرا يواشكي ؟ افت كه نداره ميترسه بگن كنسول ساخته شركتشو ول كرده رفته سراغ
سوني بعد امار فروششم مياد پايين:cheesygri
حالا يه سوال چرا بيل گيتس الايت ول كرده رفته سراغ مدل هاي ديگه
رفیقم یه ارکید 2006 داره رو لبه( سر نر) گذاشته:laughing: الان قریب به سه ساله که روشنه. چیزیش نشده:biggrin1:
فرقی نداره بابا جون.
فكر كنم منظورش core هستش مهدي جان!ارکید 2006 ؟! شوخی بود دیگه ،نه ؟