!Xbox, On - تجربه من با کنسول Xbox One

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بهرام جان مبارکت باشه
1. من با سرعت دانلود 1.71 که دارم به نظرت تو چه تایمی میتونم اون آپدیت 500Mb رو بگیرم؟
2. گفته میشه که کنسولهای لانچ بعضی مشکلات رو دارن شما که چنین مشکلی نداشتین؟از قبیل کار نکردن درایور _نصب نشدن بازی روی هارد و...
3. من چه جوری میتونم پروفایلی که تو 360 دارم به X1 منتقل کنم؟ بعد اچیومنتهام هم منتقل میشه؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد

نه خدایی مبارکت باشه :دی حیف یه بار اومدم تو ایکسباکس لایو پارتی چت دیدم حواستون نیست مخفیانه رفتم :دی ( سر جی تی ای 5 :-" )
کنسول رو عمودی هم میتونی بذاری یا ایراد میگیره ؟ ( چون خبر اومده بود که نمیشه ! میخوام ببینم الان ما اینکارو بکنیم چی میشه :دی )

مبارک باشه دوسته عزیز
یه سوال دارم راجع به پاور ساپلای ، خواستم ببینم مثله 360 که ریجن 1و3 پاوراشون 110 بود اینم همونطوره یافیری ولتاژش کردن به امیده خدا؟

وایسا ببینم :d چرا اون لوگوی xbox تو جعبه من نبود؟؟؟ =((
نبود ؟

55480270916161107045.png

یعنی چه اتفاقی براش افتاده؟!

بهرام جان این چیزای قرمز روی کنترلر فقط با دوربین عکاسی دیده میشن یا با چشم غیر مسلح هم دیده میشن؟ :( اگه دیده بشن که خیلی زشت میشه کنترلر :( مارو از نگرانی دربیار :( :دی
پ.ن: فنش برات یک نسل کامل بچرخه :bighug:
با دوربین عکاسی دیده میشه.در حالت عادی دو تا چراغ قرمزه که هر چند ثامیه روشن و خاموش میشن(دیده نمیشن)
ممنون:d

- - -ویرایش - - -

دز موزد درایو های بلوری ای که گفته میشه مورد دادن

تو آمریکا تا حالا همچین موردی دیدی؟
نه ندیدم مشکلی داشته باشن
ps4 هم ندیدم مشکل دار باشه

با دوربین عکاسی دیده میشه.در حالت عادی دو تا چراغ قرمزه که هر چند ثامیه روشن و خاموش میشن(دیده نمیشن)
ممنون:d

- - -ویرایش - - -

نه ندیدم مشکلی داشته باشن
ps4 هم ندیدم مشکل دار باشه

بهرام دادا ps4 بازي كردي؟ يه نقد مقايسه اي بزاري ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

راستی بهرام یه عکس از FM5 ـت بنداز :d. فیزیکی گرفتی ؟ من هفته ی دیگه کنسول میرسه دستم ( در بهترین حالت) خلاصه یه مددی برسون :d.

سلام بهرام جان مبارکت باشه
1. من با سرعت دانلود 1.71 که دارم به نظرت تو چه تایمی میتونم اون آپدیت 500Mb رو بگیرم؟
2. گفته میشه که کنسولهای لانچ بعضی مشکلات رو دارن شما که چنین مشکلی نداشتین؟از قبیل کار نکردن درایور _نصب نشدن بازی روی هارد و...
3. من چه جوری میتونم پروفایلی که تو 360 دارم به X1 منتقل کنم؟ بعد اچیومنتهام هم منتقل میشه؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد
نمیدونم.فکر کنم 2 ساعته دانلود بشه:d
نه مشکلی نداره کنسولم
بعد از آپدیت اولیه.میتونی یک پروفایل جدید بسازی یا پروفایل خودتو منتقل کنی.برای این کار هم ایمیل و پسورده اکانت لایو میزنی و تموم:d

- - -ویرایش - - -

نه خدایی مبارکت باشه :دی حیف یه بار اومدم تو ایکسباکس لایو پارتی چت دیدم حواستون نیست مخفیانه رفتم :دی ( سر جی تی ای 5 :-" )
کنسول رو عمودی هم میتونی بذاری یا ایراد میگیره ؟ ( چون خبر اومده بود که نمیشه ! میخوام ببینم الان ما اینکارو بکنیم چی میشه :دی )
ممنون:d.اونجا که اینقدر پارتی شلوغ بود خودمم رفتم:d
فکر نکنم بشه.امتحان نکردم

- - -ویرایش - - -

مبارک باشه دوسته عزیز
یه سوال دارم راجع به پاور ساپلای ، خواستم ببینم مثله 360 که ریجن 1و3 پاوراشون 110 بود اینم همونطوره یافیری ولتاژش کردن به امیده خدا؟
ممنون
اینم همچنان 110 و free ولتاژ نیست

- - -ویرایش - - -

بهرام دادا ps4 بازي كردي؟ يه نقد مقايسه اي بزاري ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
نه بازی نکردم

- - -ویرایش - - -

راستی بهرام یه عکس از FM5 ـت بنداز :d. فیزیکی گرفتی ؟ من هفته ی دیگه کنسول میرسه دستم ( در بهترین حالت) خلاصه یه مددی برسون :d.
اره فیزیکی گرفتم.باشه عکسم میگیرم
پیشاپیش مبارکت باشه:d

داداش مبارکت باشه...من نوکرتم.یه خواهشی دارم؟
اگه میتونی یه دمو از گیم پلی فیفا برامون بزار تا دان کنم که مطمین بشم از خرید فیفای نسل بعد...
میخوام دقیقا تفاوتهارو بررسی کنم.

داداش مبارکت باشه...من نوکرتم.یه خواهشی دارم؟
اگه میتونی یه دمو از گیم پلی فیفا برامون بزار تا دان کنم که مطمین بشم از خرید فیفای نسل بعد...
میخوام دقیقا تفاوتهارو بررسی کنم.
من که فیفا نخریدم
ولی میتونی بری سایت Twitch.گیم پلی از هر بازی بخوای هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or