مبارکت باشه!
از کدوم سایت خریدی؟
(AMAZON,BEST BUY,...)
اگه کال رو خریدی یه ویدئو از گیم پلی بگزار تا ما هم کیفش رو ببریم!
چند تا سوال خصوصی هم داشتم اگه جواب بدی ممنون میشم!
من برای ادامه تحصیل چند جا رزومه دادم همه قبول کردن ولی متاسفانه هیچ کدوم فاند نمیدن!یکی گفت یکسال بیا اینجا بمون اگه دیدیم بدرد میخوری هزینه تحصیل رو بهت میدم!
اینم لینک دانشگاه:
UC Riverside: Home
به نظرت بیام امیدی هست یا نه خودت تحصیلی رفتی یا برای چیز دیگه!فاند گرفتی یا با جیب شخصی؟
اگه خواستی میتونی در مورد خودت چیزی نگی ولی اگه امکانش هست حدود هزینه یکسال زندگی کوزت وار(فلاکت بار!:d)چقدره!خونواده حداکثر 50 تومن(16 هزار تا!) میتونن چور کنن میشه یکسال زنده موند!
الان دارم هی به این و اون ایمیل میدم ببینم کسی حاضره فاند بده بیام!برا همینم لایو اصلا نیستم!
بهرام جان شنیدم نمی تونیم به بخش storage دسترسی داشته باشیم . درسته ؟
در این صورت باید برای مدیریت HDD دقیقا چی کار کرد ؟
از استور خوده ماکروسافت خریدممبارکت باشه!
از کدوم سایت خریدی؟
(AMAZON,BEST BUY,...)
اگه کال رو خریدی یه ویدئو از گیم پلی بگزار تا ما هم کیفش رو ببریم!
چند تا سوال خصوصی هم داشتم اگه جواب بدی ممنون میشم!
من برای ادامه تحصیل چند جا رزومه دادم همه قبول کردن ولی متاسفانه هیچ کدوم فاند نمیدن!یکی گفت یکسال بیا اینجا بمون اگه دیدیم بدرد میخوری هزینه تحصیل رو بهت میدم!
اینم لینک دانشگاه:
UC Riverside: Home
به نظرت بیام امیدی هست یا نه خودت تحصیلی رفتی یا برای چیز دیگه!فاند گرفتی یا با جیب شخصی؟
اگه خواستی میتونی در مورد خودت چیزی نگی ولی اگه امکانش هست حدود هزینه یکسال زندگی کوزت وار(فلاکت بار!:d)چقدره!خونواده حداکثر 50 تومن(16 هزار تا!) میتونن چور کنن میشه یکسال زنده موند!
الان دارم هی به این و اون ایمیل میدم ببینم کسی حاضره فاند بده بیام!برا همینم لایو اصلا نیستم!
یک دونه شخصیتش که مجانیه ولی برای آزاد شدن بقیه شخصیت ها باید پول بدیمن یه چیزی نفهمیدم این KI مجانی کلاً یا نه فقط چنتا کرکترش رو تو بازی هستن. یعنی یه حالت دموی نامحدود داره؟
بهرام جان اول که مبارک باشه دوم دوتا سوال داشتم و درخواست داشتم که اگه جواب بدی ممنون میشم.
اول اینکه میشه یه عکس از اون قسمتی که لیست بازیها و اچیومنت هاشون هستن بذاری؟(بازی FORZA و KI هم که جدید گرفتی باشن به اضافه یکی دوتا از بازیهای 360)
دوم اینکه مگه بازیهای one به اون بازیهای قبلی تو پروفایلت اضافه نمیشن؟پس چرا من نمیتونم بازیهای one رو توی پروفایل بقیه از سایت xbox و توی gamercard ـشون ببینم؟
ممنون
ممنون:dممنون!!!!!!! مبارکت باشه.
یک سوال: نصبش 40 دقیقه طول می کشه؟ (یکی از دوستان می گفت نصب کیلزون تو Ps4 پنج دقیقه طول کشیده.)
در ضمن میشه کاری کنیم که دیگه با xbox on / off کنسول خاموش روشن نشه؟؟
فکر کنم دسترسی نداریمبهرام جان شنیدم نمی تونیم به بخش storage دسترسی داشته باشیم . درسته ؟
در این صورت باید برای مدیریت HDD دقیقا چی کار کرد ؟
براي اجرا بازي به ديسك احتياجه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
يعني ميشه رو هارد نصب كرد بعد ديگه dvd رو نذاشت ؟
يعني ... ؟