!Xbox, On - تجربه من با کنسول Xbox One

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ایشالله آنالوگاش برات بچرخه:d
وضعیت آنلاینش چه طوره؟؟
فری داره؟؟(مثلا 15 روزه)
ممنون:d
14 روز Gold مجانی داره
آنلاین هم من مشکلی نداشتم.یک دست Killer Intinct بازی کردم و لگی نداشتم(البته شاید با پینگ های ایران کمی لگ داشته باشه)

- - -ویرایش - - -

مبارکت باشه بهرام:d
بازی ها رو نصب می کردی صدا درایور چطور بود؟
صدای درایو که خیلی کم بود با xbox 360 که کلا قابل مقایسه نیست.اگه دقت کنی کمی صدا داره

بهرام جان داداش مبارکت باشه;)
سوال 1 : اون موضوع کینکت رو توضیح میدی؟من نفهمیدم در حین بازی یهو یکی بیاد بگه Xbox off چه اتفاقی میوفته؟
سوال 2 : قابلیت های TV رو کامل توضیح میدی؟به نظرت کسی که ایرانه میتونه ازش استفاده کنه؟یعنی وصل کنیم به TV با HDMI و اگه بگیم Xbox go to TV میره روی کانال های ایران؟شبکه 1 -2-3 ؟ البته بدون استفاده از ماهواره و فقط TV خالی.

بهرام جان داداش مبارکت باشه;)
سوال 1 : اون موضع کینکت رو توضیح میدی؟من نفهمیدم در حین بازی یهو یکی بیاد بگه Xbox off چه اتفاقی میوفته؟
سوال 2 : قابلیت های TV رو کامل توضیح میدی؟به نظرت کسی که ایرانه میتونه ازش استفاده کنه؟یعنی وصل کنیم به TV با HDMI و اگه بگیم Xbox go to TV میره روی کانال های ایران؟شبکه 1 -2-3 ؟ البته بدون استفاده از ماهواره و فقط TV خالی.
ممنون:d.منم پیشاپیش تبریک میگم:d
1.اره مثلا در حین بازی بگی xbox turn off بعد یک پیغام میاره میگی yes خاموش میشه یا مثلا وسط بازی بگی xbox go home میره تو داشبورد
فکر نکنم تو ایران جواب بده.مثلا بگی watch nbc میره روی کانال nbc یا هر کانالی که داشته باشی.باید خودت امتحان کنی.مثلا من از شرکت timewarner tv گرفتم و تو همون گزینه ها اسم این شرکت بود که انتخاب میکنی و خودش تنظیم مکینه.TV خالی هم مثلا میگی mute صدای TV قطع میشه.نمیدونم با TV خالی هم میشه کانال هارو گرفت یا نه(اینجا چون نمیشه:| )

ممنون:d.منم پیشاپیش تبریک میگم:d
1.اره مثلا در حین بازی بگی xbox turn off بعد یک پیغام میاره میگی yes خاموش میشه یا مثلا وسط بازی بگی xbox go home میره تو داشبورد
فکر نکنم تو ایران جواب بده.مثلا بگی watch nbc میره روی کانال nbc یا هر کانالی که داشته باشی.باید خودت امتحان کنی.مثلا من از شرکت timewarner tv گرفتم و تو همون گزینه ها اسم این شرکت بود که انتخاب میکنی و خودش تنظیم مکینه.TV خالی هم مثلا میگی mute صدای TV قطع میشه.نمیدونم با TV خالی هم میشه کانال هارو گرفت یا نه(اینجا چون نمیشه:| )

مرسی:d
1 - خب این که خیلی ضایع هستش تو خونه ما میشه مسخره بازی اصلا نمیذارن دو دقیقه بازی کنم :|
2 - مثلا TV من LG باشه تو تنظیماتش باید LG رو بزنی بعد خودش سرچ میزنه واسه محدوده مکانی و کانال ها رو پیدا میکنه دیگه؟باید به اینترنت وصل باشی واسه سرچ؟
3 - گلدش به صورت کارت هستش یا خودش اتوماتیک اضافه میکنه؟

مرسی:d
1 - خب این که خیلی ضایع هستش تو خونه ما میشه مسخره بازی اصلا نمیذارن دو دقیقه بازی کنم :|
2 - مثلا TV من LG باشه تو تنظیماتش باید LG رو بزنی بعد خودش سرچ میزنه واسه محدوده مکانی و کانال ها رو پیدا میکنه دیگه؟باید به اینترنت وصل باشی واسه سرچ؟
3 - گلدش به صورت کارت هستش یا خودش اتوماتیک اضافه میکنه؟
میتونی این قابلیتو خاموش کنی
اره همین طوره ولی کانال هارو پیدا نمیکنه فقط با TV هماهنگ میشه.کانال هارو با CABLE(گیرنده دیجیتال:d ) پیدا میکنه.برای اون مراحل اولیش فکر کنم باید وصل باشی ولی بعد اون میتونی به صورت افلاین هم برنامه های tv نگاه کنی
به صورت کارت

میتونی این قابلیتو خاموش کنی
اره همین طوره ولی کانال هارو پیدا نمیکنه فقط با TV هماهنگ میشه.کانال هارو با CABLE(گیرنده دیجیتال:d ) پیدا میکنه.برای اون مراحل اولیش فکر کنم باید وصل باشی ولی بعد اون میتونی به صورت افلاین هم برنامه های tv نگاه کنی
به صورت کارت
قابلیتشو خاموش کنی دیگه اصلا دستور صوتی نمیشه به کینکت داد دیگه آره؟حتی خودم هم نمیتونم؟
خب TV های LED خودشون گیرنده دیجیتال هستن دیگه... یه توضیح میدی در مورد گیرنده دیجیتال؟:d

قابلیتشو خاموش کنی دیگه اصلا دستور صوتی نمیشه به کینکت داد دیگه آره؟حتی خودم هم نمیتونم؟
خب TV های LED خودشون گیرنده دیجیتال هستن دیگه... یه توضیح میدی در مورد گیرنده دیجیتال؟:d
فکر نکنم دیگه بشه:d
TV ما که نیست:d.منظورم از ایناست:
51497314480120858225.gif

فکر نکنم دیگه بشه:d
TV ما که نیست:d.منظورم از ایناست:
51497314480120858225.gif

پس فکر کنم واسه ما ایرانی ها هم میشه.چون TV های جدید همشون گیرنده دیجیتال هستن و ضمنا گیرنده دیجیتال به صورت جدا هم تو ایران فروخته میشه:d راستی قابلیت وصل کردن رسیور چیزواره رو هم داره؟یعنی شبکه های چیزواره رو از طریق کینکت و دستورات صوتی میشه کنترل کرد؟

داداش یه تست کن ببین میشه که کینکت فقط صدای خودت رو شناسایی کنه
منظورم اینه که میشه کینکت صدای خودت رو شناسایی کنه و به جزء صدای خودت از کسی دستور نگیره؟؟

بهرام جان مبارک باشه .

شما پینگت چند هست بازی ها رو بدون لگ اجرا می کنی .
ممنون
پینگم:
با امریکا:
3119960251.png

با لندن:
3119964307.png

با تهران:
3119965942.png

- - -ویرایش - - -

بهرام جون لطف کن چند تا عکس از اچیومنت ها و نحوه باز شدنش توضیح بده . :d
باشه.عکس میگیرم
تقریبا مثل xbox 360 البته ظاهرش فرق کرده:d

- - -ویرایش - - -

مبارکا باشه بهرام خان :x
فقط عکس میذاری بی زحمت یه مقدار سایز و کیفیتشون را بیار پایین! (اینجا ایرانه! اینترنت هم وطنی هستش! ;)) دستت درد نکنه. این کینکت با این شرایطی که میگی فقط به درد اتاق خود گیمر میخوره!
الان بازی چی داری؟ چندتا تصویر از بازی ها و UI کنسول بزار حالش را ببریم (البته یه مقدار با سایز و کیفیت پایین تر)
باشه شرمنده:|:d.فعلا FORZA 5 و KILLER INSTINCT.باشه میگیرم

- - -ویرایش - - -

پس فکر کنم واسه ما ایرانی ها هم میشه.چون TV های جدید همشون گیرنده دیجیتال هستن و ضمنا گیرنده دیجیتال به صورت جدا هم تو ایران فروخته میشه:d راستی قابلیت وصل کردن رسیور چیزواره رو هم داره؟یعنی شبکه های چیزواره رو از طریق کینکت و دستورات صوتی میشه کنترل کرد؟
نمیدونم چیزواره روش جواب میده یا نه:d

آخرین ویرایش:
داداش یه تست کن ببین میشه که کینکت فقط صدای خودت رو شناسایی کنه
منظورم اینه که میشه کینکت صدای خودت رو شناسایی کنه و به جزء صدای خودت از کسی دستور نگیره؟؟
فکر نکنم بشه.تو sign in از روی چهره هم چند بار اشتباه کرد و یکی دیگرو جای من شناخت.البته خودم اومد جلوش درست.ولی روی صدا حساسیت نداره و با صدای هر کسی کار میکنه.
من فردا بازم امتحان میکنم ببینم راهی داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or