jondollah
کاربر سایت
من تو لایو بازی Agent killerرو از همه بیشتر قبول دارم فکر کنم 1سالیه تو لایوم هست
اینو قبول دارم!
من تو لایو بازی Agent killerرو از همه بیشتر قبول دارم فکر کنم 1سالیه تو لایوم هست
داداش اگه منظورت منم ... تا شنبه خودت و آماده کن چون من العان شهر خودمون نیستم زلزله اومده شهرمون .
تا شنبه هرچقدر میخوای تمرین کن شنبه شب 100% بازی میکنیم 2 بار بازی میکنیم یه بار یه بار تو هاست من با تنظیماتی که من انتخاب کردم یه بار هم رو هاست شما و تنضیماتی که شما میخاید.
من روی هر سه کنسول (ps3 , xbox , pc) تا به حال به کسی تو بازی Call of Duty نباختم شاید شما این بار بتونید ببرید.
در ضمن مبلغ شرطی 100 هزار تومان هست .که بعد از بازی به حساب برنده باید واریز بشه.
همچنین اگر احیانا دوباره به شهرمون زلزله اومد خودم وقتی که اومدم لایو بهتون خبر میدم که بیاید بازی کنیم. gamer tag من رو هم ادد کنین که وقتی آنلاین شدم زود تر بازی کنیم .
فیلم بازی هایی رو هم که کردیم رو من خودم آپلود میکنم پس خیال ندادن پول رو هم از سرتون بیرون کنید ممنون.
دوست باحال ، من با شما نبودم ولی مثل اینکه خیلی دوست داری 1به1 بزنی باشه مشکلی نداره برنامه میذارم با یکی از بچه هایی که تازه آوردیم تو کلن بازی کنی اگه اونو بردی 100 تومنو بهت میدیم ولی بعدش باید با خودم سر 200 تومن و پروفایل های ایکس باکس و پی اس 3 بزنی! هرکی باخت یوسر پسش و میده و میره دیگه لایو نمیاد!
دوست عزیزی که ناراضی از حرف ها و شاخ شدن من! شما مجبور نیستی که حتما این تاپیک رو بخونی ما داریم کل کل می کنیم ، کوری میخونیم! حال میکنیم! اگه دلت میخواد تو هم بیا کل بنداز . درست نیست اینجوری دخالت کردن! ما بهترین گیمر های ایرانی رو داریم و افتخار میکنیم!
آقا جمع کنید شرطبندی و این حرفا رو... اینجا جای این حرفاست؟ امیر با تو هم هستم... همین مونده که سر بازی هم قمار کنن...
آقای کاویان من پروفایل شما رو توی black ops دیدم... kill/death ratio شما 0.86 بود... مال امیر هم فکر کنم 1.4 بود... مال بنده هم که متاسفانه بن شد:d 1.5 بود.حالا شاید شما توی سری mw قویتر باشید.کاری ندارم ولی نیازی به 1vs و شرطبندی و اینا نیست. به نظر من ratio بهتر از هرچیز دیگری نمایانگر سطح بازی یه نفره.
جناب am3booter-psn بجای این کل کل ها بیا زودتر این کلن رو راه بنداز بریم سراغ بازیمون.زلزله هم که تموم شد :dدوستانی که توی این کلن هستن بنده رو اد کنن.
خوبه دیگه...:dچه یکدفعه همه صمیمی و متحد شدن!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
شما دقیقا 8روز و 22 ساعت آنلاین BLACK OPS رو انجام دادیدو پرستیژ 4 هستین.:d که زمان کمی نیست.من خودمم 9روز و 2 ساعت بازی کرده بودم و پرستیژ 9 بودم. ولی بنده آنلاین BLACK OPS رو با چیز دیگه ای عوض نمیکنم.>:d<برادر! من چقدر BO بازی کردم! رفتی Ratio منو دیدی هههههههه من واسه بچه ها هاست میشدم با Tactical بهشون Kill میدادم تا بوست کنن! 2بارم ریست شدم! اخه اون بازی بود؟!!!! 3 تا Prestige اونم به زور زدم!
این حرف دیگه بسه! الان آقا صلح!
سلام به همه
من زیاد اهل فروم نیستم
ولی چون اینجا بحث همشهری و دوستم شد باید بگم
امیر فکر کنم اون زمانی که مردم نمی دونستن بازی آنلاین چیه اون زمان COD4 بازی می کرد رو PSN
زیاد هم بحث رو کش ندید .
یعنی چطور بازی میکنم؟سلام
فکر کنم این دعوا ادامه داره
بچه تور خدا تموش کنید بیاد لایو اونجا این همه ادعارو اثبات کنید
من هم باز امیر دیدم هم بازی کاویان هر دوتا خوبن
تو کلن مچ برد مهمه
ولی بازی امیر اصلا به levelش نمیخوره
راستی تو لیدربورد mw3امار همه رو نشون میده فکر کنم دیگه جای بحث نمونه
اینم یه عکس برای اعضای کلن امیدوارم خوشتون بیاد.