XBOX LIVE MODERN WARFARE 3 EXPERTS CLAN TiER1

شما طبق چی میگی که فقط همین ۲ کلن قوی ترین ان؟؟

اگه شما یه خوردی بری و تو کلن های ایرانی سرچ بزنی می بینی که بالاترین لول های کلن ایرانی مال این دو کلن هست.
AmaziinG GamiinG و God Of THunder

---------- نوشته در 11:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

کلا شماره 2 یعنی چی؟
چیکار کنیم؟/:)

کاری نمی خواد انجام بدی. فقط آگاه باش. :-$

اگه شما یه خوردی بری و تو کلن های ایرانی سرچ بزنی می بینی که بالاترین لول های کلن ایرانی مال این دو کلن هست.
AmaziinG GamiinG و God Of THunder

---------- نوشته در 11:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

کاری نمی خواد انجام بدی. فقط آگاه باش. :-$

احیانا شما 1vs1 شرطی نمیزنید؟

دوباره میگم هر کسی خوایت بیاد کلن ! بره تو callofduty.com/elite یه اکانت بسازه بعد اکانتشو به اکانت xbox live اش وصل کنه بعد تو بخش connect کلن iranian tier1 رو سرچ گنه بعدش apply رو بزنه ممنون.

اینم آیدی منه:
Lord of Evils

اگه خواستید منم به کلنتون میام ولی برای اینکه ببینم توی چه سطحی هستین اولش باید با شما جناب AM3BOOTER-PSN یدونه 1 vs بزنم. اگه تونستین منو ببرید به کلنتون میام.
موفق باشید

4w7beqtv5gz4h4qyv8gq.jpg

:d

احیانا شما 1vs1 شرطی نمیزنید؟

وای وای تو چقدر به خودت مطمئنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این همه ادعا یه جا ندیده بودم. آخه منی که 4 ساله با این پروفایلو چندتا پروفایل دیگه تو لایوم بیام با تویی که 2 روزه اوومدی لایو 1 به 1 بزنم؟ تو لایو از هرکی بپرسی Spirant رو میشناسی امکان نداره بگه نه. (نه از بچه های داهاتتون بپرسیا منظورم با سابقه های لایوند.)
:-$

تو همه تاپیکایی که به هر نحوی مربوط به mw3 میشه همه میان میگن من از همه بهترمو از این چیزا.بهترین راهی که میشه فهمید کی از همه بهتره لیدر بورد بازی هستش که با توجه به سابقه شما و لولتون به شما رتبه میده.این نکته هم هست که بعضی از بازیکنا تو بازی هایی که کلنی هست بهترن و بعضی ها هم به صورت انفرادی

قوی ترین پلیر ها الان توی AmaziinG هستن ، اگر قبول ندارید ، هر موقع خواستین Clan Match میذاریم!
در ضمن کلن AmaziinG، هم توی PSn هست به نام RedaTech GamiinG کسی خواست اونجا هم C-Match میذاریم

برای عضو شدن باید اول تست Q.S بدید ، و برای عضو شدن توی Elite شرطش اینه که Premium باشید ترجیا Founder!

آخرین ویرایش:
بابا چقدر بحس می کنید فکر کنم شما دوتا خیلی به خودتون مینازید بهترین بازیکن کسی هست که اگه حرفه ای هم باشه به خودش ننازه و مغرور نباشه[-(

داداش من اصلا نگفتم قوی هستم من فقط گفتم از قدیمی ترین ها هستم.
شما ها هستین که میاین تو تاپیکی که من نوشتم میگید برترین کلن ها مال فلان کس ها و فلان ها هستند..!!!
من تو PSN عضو کلن [Persian Warrior Power [pWp هستم تو PSN چون بازی کردن COD یکم تو ایران سخت هست (مثل fETCHING ERROR و ...) برای همین امدم رو XBOX LIVE .
حالا هم اگر واقعا قوی هستید 100,000 تومان شرطی بازی میکنم. اگر هم نمیتوانید بازی کنید یا کلنی میخواهید بازی کنید لطف کنید از تاپیکی که به شما ربطی نداره گم شید برید بیرون دیگه هم تو این تاپیک چیزی ننویسید.

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

اینم آیدی منه:
Lord of Evils

اگه خواستید منم به کلنتون میام ولی برای اینکه ببینم توی چه سطحی هستین اولش باید با شما جناب AM3BOOTER-PSN یدونه 1 vs بزنم. اگه تونستین منو ببرید به کلنتون میام.
موفق باشید

4w7beqtv5gz4h4qyv8gq.jpg

:d

فک نکنم لازم باشه 1به 1 بازی کنیم. اگر میخاهید جوین شید من در خدمتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or