XBOX LIVE MODERN WARFARE 3 EXPERTS CLAN TiER1

الکی واسه باز کردن کلن زور نزن.
1- اگه قرار پرمیوم نباشی کلا به هیچ درد نمی خوره.
2- قوی ترین کلن های ایرانی فعلا کلن های AmaziinG GamiinGه [7/] و God Of Thunderه [GoTH]
سلام
کی گفته که این دو تا قویترین کلنهای ایرانن
90درصد GOTHاصلا بازی بلد نیستند من تا حاله ندیدم یه کلن مچ ببرن
وAmaziinGاگه لیدرشون نبود بقیشون میشه راحت زد اونم با هدفون صدا پا میگیره

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 PM ارسال شده بود ----------

اگه شما یه خوردی بری و تو کلن های ایرانی سرچ بزنی می بینی که بالاترین لول های کلن ایرانی مال این دو کلن هست.
AmaziinG GamiinG و God Of THunder

---------- نوشته در 11:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

کاری نمی خواد انجام بدی. فقط آگاه باش. :-$
سلام
بابا ولم کن واسی ما هم راحت میشه لولشو بوس کرد رو لول میگی قویترن

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------

وای وای تو چقدر به خودت مطمئنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این همه ادعا یه جا ندیده بودم. آخه منی که 4 ساله با این پروفایلو چندتا پروفایل دیگه تو لایوم بیام با تویی که 2 روزه اوومدی لایو 1 به 1 بزنم؟ تو لایو از هرکی بپرسی Spirant رو میشناسی امکان نداره بگه نه. (نه از بچه های داهاتتون بپرسیا منظورم با سابقه های لایوند.)
:-$
وووووووووووووووا
کی اومده بازیسنتر به کسی بگو سبک بازی کثیفتو ندونه من با 99 درصد اینا که ادعشون میشه بازی کردم میدانم باهشون چیکار کنم من رو پروفایلت 2 دیدم یا بچه های دهاتتنون 2 رو به 4 واست میگن
M.O.A.B دوسداری چه حالی میده رو KILL های اخر میذانمت

گنده ی گیم اسکور اینجا منم ...... شرطی میزنم سر 1 میلیون :))

ولی دور از شوخی منو هم ادد کنید .... روزی حداقل 3 ساعت انلاین MW میزنم

ماچ دوستان

دعوا نکنید #:-s

داداش من غلط بکنم با تو پرابلمی داشته باشم اونیای رو میگم که میان اینجا کلن خودشونو به رخ میکشن.
من به هیچ کس بی احترامی نمیکنم مگر آن که خود آن شخص اول به من بی احترامی بکنه.
نه بابا من منظورم این بود که دیگه حرف نزن و از حرفه شما پیروی کنند!:d

سلام
کی گفته که این دو تا قویترین کلنهای ایرانن
90درصد GOTHاصلا بازی بلد نیستند من تا حاله ندیدم یه کلن مچ ببرن
وAmaziinGاگه لیدرشون نبود بقیشون میشه راحت زد اونم با هدفون صدا پا میگیره

ههههه درشته =))
خوشحال باش دوست عزیز و فقط کم ببند
اگه بازیت هم خوبه که دیدم تو لابیا بازیتو (خندس) برو سر 100 تومن با دوست عزیزمون که تاپیک و زده شرطی بزن!! جدی میگماا
باهاش MS Point بگیر GT رو عوض کن ههه

ما هممون صدا پا داریم!

ههههه درشته =))
اگه بازیت هم خوبه که دیدم تو لابیا بازیتو (خندس) برو سر 100 تومن با دوست عزیزمون که تاپیک و زده شرطی بزن!! جدی میگماا

ما هممون صدا پا داریم!

کلا منظور شما رو نفهمیدم .
اما اینو بدونین که هیچ وقت یه بازی کن پرو نمیاد بگه که کلن ما اینطوری هست کلن ما قویترین هست و ... .
چون یک بازی کن حرفه ای هیچوقت خودش را با افراد معمولی در یک حد و اندازه نمیبیند که بیاید بگوید ما قوی تر هستم.... .

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

نه بابا من منظورم این بود که دیگه حرف نزن و از حرفه شما پیروی کنند!:d

ممنون.

بنظر من کلن امیزینگ قویه و میشه گفت با Goth سر بهترین کلن ایرانی رقابت دارن اما یکیشون از کلن امیزین بازیش بده نمیدونم چرا نگرش داشتن من تو لایو با faro5 همفک کنم بام بازی کردین

ههههه درشته =))

ما هممون صدا پا داریم!
یادم نیست تو رودرو من زده باشی اه شاید با noob یا rpgمنو زدی
بنده خدا من تو رو تو dominatonاینوایت میدام فقط بخندم:))
من همیشه گفتم s/dمن خوب نیست ولی شما که ادعای خدای میکنید راحت میزنم
راستی دوست داری 1vs1بزنیم تا کلا ...............................

1v1 سر 4000ms point
اگه داری بذار وسط میزنم!
من شماها رو میشناسم دیگه 4 ساله تو لایوم 100 تا مسه تو رو دیدم ، میگین باشه بعد وسط بازی باباش میاد نمیدونم مهمون واسش میاد برقشون میره ههههههه
تو بیا اگه بیشتر از 10 تا Kill گرفتی پروفایلم و میدم بهت!
والا همین مونده دیگه شماها واسه ما شاخ بشین1 چچچچچچچچچچ

1v1 سر 4000ms point
اگه داری بذار وسط میزنم!
من شماها رو میشناسم دیگه 4 ساله تو لایوم 100 تا مسه تو رو دیدم ، میگین باشه بعد وسط بازی باباش میاد نمیدونم مهمون واسش میاد برقشون میره ههههههه
داداش اگه منظورت منم ... تا شنبه خودت و آماده کن چون من العان شهر خودمون نیستم زلزله اومده شهرمون .
تا شنبه هرچقدر میخوای تمرین کن شنبه شب 100% بازی میکنیم 2 بار بازی میکنیم یه بار یه بار تو هاست من با تنظیماتی که من انتخاب کردم یه بار هم رو هاست شما و تنضیماتی که شما میخاید.
من روی هر سه کنسول (ps3 , xbox , pc) تا به حال به کسی تو بازی Call of Duty نباختم شاید شما این بار بتونید ببرید.
در ضمن مبلغ شرطی 100 هزار تومان هست .که بعد از بازی به حساب برنده باید واریز بشه.
همچنین اگر احیانا دوباره به شهرمون زلزله اومد خودم وقتی که اومدم لایو بهتون خبر میدم که بیاید بازی کنیم. gamer tag من رو هم ادد کنین که وقتی آنلاین شدم زود تر بازی کنیم .
فیلم بازی هایی رو هم که کردیم رو من خودم آپلود میکنم پس خیال ندادن پول رو هم از سرتون بیرون کنید ممنون.

اقای kavian
نمیدونم مشکلت چیه! خود درگیری حاد داری یا عشق گنده گو...ی ولی اینو بدون ما برتریم ما بهتریم واسه بچه 6 ساله هاست
اصلا تو از playstation 1 انلاین میزنی
انگار با هک و هزار جور حقه وصل شدن به لایو کاره بزرگی که ادعای 4 سال لایوتو میکنی
اینم بدون تو وگروهت و اصلا هر گروهی یه بالاتری داره بلاخره
حالا میخواد کلن ننه ی غضنفر باشه یا کلن amazing یا هر دسته بیلی
ناراحت نشیا ولی از ادمی که خودشو از همه بالاتر میدونه بدم میاد
زاخار تو برو عادت یه گیمر رو یادت بگیر بعد بیا تو جمع
هیچوقت یه پرو نمیاد غد غد کنه من قوی ام
تو برو برس به دوران قهو اییت کلن و خودتو 2 دستی بغل کن یه وقت لیز نخورید

اقای kavian
نمیدونم مشکلت چیه! خود درگیری حاد داری یا عشق گنده گو...ی ولی اینو بدون ما برتریم ما بهتریم واسه بچه 6 ساله هاست
اصلا تو از playstation 1 انلاین میزنی
انگار با هک و هزار جور حقه وصل شدن به لایو کاره بزرگی که ادعای 4 سال لایوتو میکنی
اینم بدون تو وگروهت و اصلا هر گروهی یه بالاتری داره بلاخره
حالا میخواد کلن ننه ی غضنفر باشه یا کلن amazing یا هر دسته بیلی
ناراحت نشیا ولی از ادمی که خودشو از همه بالاتر میدونه بدم میاد
زاخار تو برو عادت یه گیمر رو یادت بگیر بعد بیا تو جمع
هیچوقت یه پرو نمیاد غد غد کنه من قوی ام
تو برو برس به دوران قهو اییت کلن و خودتو 2 دستی بغل کن یه وقت لیز نخورید
اینو راست میگه خیلی شورشو در اوردین
...............................................................
پرچم زد با*زی بالاااااست همه جاااا.... حتی تو کامنتاااا

1v1 سر 4000ms point
اگه داری بذار وسط میزنم!
سلام
دیگه داره دعوامیشه بچه ها تمومش کنید دور همیم بازی کنیم اولا باید با هم دوست باشیم
من گفتم 1vs1بزنیم تا دعوا تموم شه من قبول دارم تو s/dقوی هستید
من میام بچه خودش گفته بالای 10killگرفتم پروفایلش مال منه
در کل من سر هیچی شرط میبندام
بازی کردن اگه به قدمت باشه من از 5 سالگی دارم با کنسولها بازی میکنم نزدیک 7 ساله xbox360 دارم ولی لایو نیومدم دلیل براین نیست شما بهترید تجربه دارید ولی بهترین نیستد
من تو لایو بازی Agent killerرو از همه بیشتر قبول دارم فکر کنم 1سالیه تو لایوم هست
بازی به قدمت نیست
دیگه بهتر بحث ادامه ندیم به نظر دیگران هم باید احترام گذاشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or