Xbox Live : IR.Livejok

• Thread starter Thread starter McAfeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد این سرويس چيست؟

• خوب

رای‌ها: 43 66.2%
  • متوسط

رای‌ها: 7 10.8%
  • بد

رای‌ها: 9 13.8%
  • نظری ندارم

رای‌ها: 6 9.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    65
دوستان سلام .
خوب يکسری تغييرات اساسی تو سيستم ایجاد شد که اعلام ميکنم :
پروفايل McAfeex360 پاک شد ، طی جلساتی که گزاشته شد !! و نظراتی که داده شد تصميم بر این شد که اسم گيمر تگی که پيغام های این سرويس رو ميفرسته بشه IR Livejoke !! اینجوری خيلی بهتر ميشه عمل کرد + کارها رو ميشه دسته بندی و جمع و جور کرد ، ببينيد همونطور که گفتم يکی از مشکلات بچه ها اینه که هنگام بازيشون يهو 2-3 تا پيغام از پروفايل McAfeex360 مياد ، خوب اینا ممکنه فکر کنن این طرف يک کار مهمی داشته که پيغام داده ، برای همين هی بايد بازی رو نگه دارن و به خوندن پيغام بپردازن ، اما موقعی که از طرف IR Livejoke يک پيغام بياد ، ميدونن که این پيغام برای چی هست و ديگه لازم نيست وسط بازی بخونن ، هروقت بازيشون تمام شد و وقت کردن به خوندن هم ميپردازن.
خب من اون پروفايل رو پاک کردم و این رو ساختم IR Livejoke
به زودی برای تمام دوستانی که تو ليست پست اول هستن يک Friend request ارسال ميشه که حتما بايد اونو accept کنيد .
بعد از اینکه اونو قبول کرديد ميتونين گيمر تگ قبلی رو ( McAfeex360 ) از ليست خودتون پاک کنيد ، از این به بعد پيغام های سرويس رو از IR Livejoke دريافت خواهيد کرد.
به زودی سرويس برادر IR.Livejoke هم راه اندازی خواهد شد ( شايدم خواهر :دی )

6 نفر از دوستان به دليل اینکه ليستشون پر بود ، نتونستم اضافشون کنم ، لطفا خودشون پروفايل قبلی رو پاک و جديد رو اضافه کنن.
با تشکر

من فدای همتون بشم الهی ، شماره کفشتون رو بدين تا بچسبونم به پيشونيم ، به همه ثابت کنم که خاک زيره پاتونم :دی
مازی بگو یکی از گیمرتگات را ادد کنم. من الان یک گیمرتگت را دارم ولی اصلا online نمی شی. بلاخره کدوم را استفاده می کنی؟
امير شوخی ميکنی؟ خوب اینه تو امضامه ديگه ، بابا قبلا تو ليستم بودی اما خودت پاک کردی ، بعد بهت مسيج زدم گفتم چرا پاک کردی ، گفتی ليستم پر بود ، ديدم زياد آنلاين نميشی پاکت کردم ، در حالی که من تقريبا هرشب آنلاين هستم!!
McAfeex رو اد کن.
قبلا تو سرويس هم عضو بودی اما بازم خودت پاک کردی ، هرجور صلاح ميدونی

سلام عرض ميشه به دوستان جان !
مهربان ياران (!) :دی شرمنده از اینکه سرويس يک مدت خوابيد ، همونطور که 100 بار گفتم بسيار سرم شلوغه و وقتی ميرسم خونه مثل مرده ها ميوفتم رو تخت حال روشن کردن ایکس باکس رو ندارم ، اما برای روی گل عزيزان جان هم که شده يکی فرستادم خوش باشن .
قربونتون
بووووووووس :love:

چند نفر از دوستان هنوز پيغام Friend request رو accept نکردن ، اگر ميبينيد از طرف سرويس براتون پيغام مياد به خيال این نباشيد که خوب همه چی درسته ما هم تو ليست هستيم ،
به زودی کسانی که درخواست رو accept نکردن از ليست حذف ميشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or