می بینم اینجا همه اعلام آمادگی کردن، خب آقا منم بازی ! برای منم بفرست، هر چی باشه داری زحمت می کشی، دستت درد نکنه.
AshkanMM، اینم مال من (همیشه و همه جا IDم همین بوده)
می بینم اینجا همه اعلام آمادگی کردن، خب آقا منم بازی ! برای منم بفرست، هر چی باشه داری زحمت می کشی، دستت درد نکنه.
AshkanMM، اینم مال من (همیشه و همه جا IDم همین بوده)
خوب دوستان. از فردا شنبه 21 دی ماه 1387 سرويس IR.Livejoke دوباره شروع به کار خواهد کرد ، از صميم قلب اميدوارم از پيام ارسالی خوشتون بياد و خواستارم هرچه زودتر و بهتر پيشنهادات و انتقادات خودتون رو بيان کنيد. قابل توجه عزيزانی که دوست دارن تو این کار مشارکت داشته باشن : بنده به شدت به يک همکار نياز دارم تا در نبود بنده بتونن از پس بعضی از کارها بر بيان ، لطفا هرکی داوطلب هست با بنده تماس حاصل کنه. ممنون. ليست عزيزانی که در سرويس عضو هستن آپديت شد:
به پست اول مراجعه شود
دوستانی که تازه درخواست عضويت کردن کافيه فقط يکبار با پروفايل خودشون آنلاين بشن و درخواست فرستاده شده رو قبول کنن. در آينده ای نچندان دور امکانات ديگه ای هم به این سرويس اضافه خواهد شد از قبيل : اخبار ، مطالب روزانه ، قيمت ها ، سايت ها و ... قبول کنيد این سرويس ميتونه لايو رو متحول کنه
دوستانی که تازه درخواست عضويت کردن کافيه فقط يکبار با پروفايل خودشون آنلاين بشن و درخواست فرستاده شده رو قبول کنن.
در آينده ای نچندان دور امکانات ديگه ای هم به این سرويس اضافه خواهد شد از قبيل : اخبار ، مطالب روزانه ، قيمت ها ، سايت ها و ... قبول کنيد این سرويس ميتونه لايو رو متحول کنه