Xbox Live : IR.Livejok

• Thread starter Thread starter McAfeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد این سرويس چيست؟

• خوب

رای‌ها: 43 66.2%
  • متوسط

رای‌ها: 7 10.8%
  • بد

رای‌ها: 9 13.8%
  • نظری ندارم

رای‌ها: 6 9.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    65
ممنون امير جان . شما هميشه نسبت به همه ی تاپيک ها لطف و ارادت خاصی داری :دی
طبق توضيحات بالا به زودی مسيج های جديد هم ميرسه خدمت عزيزان
آخه بحث اینه که هرجوری فکر می کنم تو ذهنم نمی ره که امیر و نیکنام جک قبول کنند نمی شه...!:biggrin1::arrowr:

می بینم اینجا همه اعلام آمادگی کردن، خب آقا منم بازی ! برای منم بفرست، هر چی باشه داری زحمت می کشی، دستت درد نکنه.
AshkanMM، اینم مال من (همیشه و همه جا IDم همین بوده)

ضمن عرض خیر مقدم وتشکر از همه عزیزانی که به این تاپیک اومدند و به دعوت اقا مازی لبیک گفتند ما رو هم add کنید
دوست من . شما که گيمر تگتون اصلا مشخص نيست ، خودتون هم که نگفتيد. بگيد لطفا .

سلام اینم از من:biggrin1:
xjamx31
مرســـــــــی
:love:
چند وقته که خبری از جوک نیست آقا مازیار چه شده؟:confused:
مراجعه شود به صفحه قبل :دی

آخرین ویرایش:
خوب دوستان. از فردا شنبه 21 دی ماه 1387 سرويس IR.Livejoke دوباره شروع به کار خواهد کرد ، از صميم قلب اميدوارم از پيام ارسالی خوشتون بياد و خواستارم هرچه زودتر و بهتر پيشنهادات و انتقادات خودتون رو بيان کنيد.
قابل توجه عزيزانی که دوست دارن تو این کار مشارکت داشته باشن : بنده به شدت به يک همکار نياز دارم تا در نبود بنده بتونن از پس بعضی از کارها بر بيان ، لطفا هرکی داوطلب هست با بنده تماس حاصل کنه. ممنون.
ليست عزيزانی که در سرويس عضو هستن آپديت شد:
به پست اول مراجعه شود

دوستانی که تازه درخواست عضويت کردن کافيه فقط يکبار با پروفايل خودشون آنلاين بشن و درخواست فرستاده شده رو قبول کنن.
در آينده ای نچندان دور امکانات ديگه ای هم به این سرويس اضافه خواهد شد از قبيل : اخبار ، مطالب روزانه ، قيمت ها ، سايت ها و ...
قبول کنيد این سرويس ميتونه لايو رو متحول کنه :دی ;)

آخرین ویرایش:
دوستانی که تازه درخواست عضويت کردن کافيه فقط يکبار با پروفايل خودشون آنلاين بشن و درخواست فرستاده شده رو قبول کنن.
در آينده ای نچندان دور امکانات ديگه ای هم به این سرويس اضافه خواهد شد از قبيل : اخبار ، مطالب روزانه ، قيمت ها ، سايت ها و ...
قبول کنيد این سرويس ميتونه لايو رو متحول کنه :دی ;)

اگه این کارها رو بکنی خیلی خوبه مخصوصا این اخبار رو خیلی توپ میشه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or