Xbox Live : IR.Livejok

• Thread starter Thread starter McAfeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد این سرويس چيست؟

• خوب

رای‌ها: 43 66.2%
  • متوسط

رای‌ها: 7 10.8%
  • بد

رای‌ها: 9 13.8%
  • نظری ندارم

رای‌ها: 6 9.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    65
100% دوست عزيز...
:love:
اگه این کارها رو بکنی خیلی خوبه مخصوصا این اخبار رو خیلی توپ میشه.:biggrin1:
توپ ميشه که 100% ميشه ، اما من 1000 تا مشکل دارم ، و رسيدگی به این کارا هم خودش کلی وقت ميخواد ، همچنان خواستار يک همکار خوب و کاربلد هستم .
ایشالا که ميتونم بچه هارو راضی نگه دارم
---------------------------------------------------------------
اما دوستان يک مشکل :
در طول مدتی که سرويس فعاليت خودش رو شروع کرد و تعدادی پيغام فرستاد بعضی از دوستان گله ای کردن که تاحدی وارده
اونم اینکه موقعی بازی کردن ( تمام کسانی که در لايو آنلاين هستن يا مشغول بازی کردن هستن ، يا صحبت کردن ، يا ... ) به طور مداوم 2-5 پيغام براشون مياد که باعث آزارشون ميشه ، البته کاملا حق دارن ، اما از طرفی هم به بنده حق بدن که نميتونم تغييری در این رويه ایجاد کنم ، تا جايی که من ميتونم کاری انجام بدم ، اینه که پيغام هارو زمانی بفرستم ، که حداقل نفرات در ليست آنلاين باشن ، تا مزاحم افراد زيادی نشم.
با تشکر اميدوارم دوستان درک کرده باشن

اما دوستان يک مشکل :در طول مدتی که سرويس فعاليت خودش رو شروع کرد و تعدادی پيغام فرستاد بعضی از دوستان گله ای کردن که تاحدی وارده اونم اینکه موقعی بازی کردن ( تمام کسانی که در لايو آنلاين هستن يا مشغول بازی کردن هستن ، يا صحبت کردن ، يا ... ) به طور مداوم 2-5 پيغام براشون مياد که باعث آزارشون ميشه ، البته کاملا حق دارن ، اما از طرفی هم به بنده حق بدن که نميتونم تغييری در این رويه ایجاد کنم ، تا جايی که من ميتونم کاری انجام بدم ، اینه که پيغام هارو زمانی بفرستم ، که حداقل نفرات در ليست آنلاين باشن ، تا مزاحم افراد زيادی نشم. با تشکر اميدوارم دوستان درک کرده باش
کار شما درسته و این بهترین راه حل برای این مشکل هست.;) البته راه حل دیگه اینه که ساعت 3 صبح پاشی این کارا رو بکنی تا کسی نباشه که ناراحت شه:biggrin1:

خب دوستان ، اولين پيغام های جديد امشب ارسال شدن ، شرمنده که مزاحمت ایجاد کردم !!
اميدوارم لذت ببريد ، اما مشکل من در انتخاب جک هاست
مثلا جک هايی که به عنوان مثال با "يک روز يک ترکه" يا "يک روز يک رشتيه" يا "يک روز يک اصفهانيه" يا "يک روز يک مشهديه" هستن که من واقعا نميدونم بايد چيکار کنم . همونطور که همه هم ميدونم و بنده هم تاکيد ميکنم این جک ها با اینکه با این جملات آغاز ميشن اما اصلا قصد توهين به اون ملت و قوم و نژاد خاص رو ندارن ، يعنی همه ميدونيم که جک ها صرفا برای گفته شدن خنديدن به کار ميرن و طبق سنت نادرستی که در ایران بوجود آمده در بيشتر مواقع با اینجور جملات آغاز ميشن ، ميخواستم نظر دوستان رو راجب به این جک ها بدونم ، و اینکه کسی ناراحت نميشه تا این جک ها ارسال بشه يا نه؟
من ميخوام تمام مطالب ارسالی با کمترين دخالت من و کمترين سانسور فرستاده بشه ، اما بازم نظر دوستان اینجا شرطه ، اگر مخالفتی شد ، مثلا جک ها ميتونه با جمله "يک روز يک مرده..."!!! شروع بشه .
و اما مشکل ديگه در مورد جک های بی تربيتی هست :دی ، بعضی جک ها با اینکه از کلمات بعضا بی ادبانه توشون استفاده ميشه اما بسيار قشنگ و خنده دار هستن !! :دی به نظر مياد اگر اینجور جک ها فرستاده نشه ، که البته تعدادشون خيلی کم هست ، از نمک کار کم ميشه ، و فکر ميکنم حيف ميشن!! بازم نظر دوستان این وسط حکم ميکنه ، هرچی شما بفرماييد.
لطفا زودتر نظرات خودتون رو اعلام کنيد، حوصله صبر کردن ندارم :دی ;)

رو چشم . سعی ميکنم هميشه چيزای خوبی بفرستم ، اما نميشه پشت سره هم بهترين هارو فرستاد ، يک موقع زياد ميشه ، بچه ها رودل ميکنن !!! :دی

مازیار جان این آخرین پیغام انگلیسی که فرستادی خیلی باحال بود بازم بفرست از اینا اگه داری.

كاملا تآييد ميشه خيلي قشنگ بود...
فعلا با جملات عاشقانه عارفانه با معرفتانه شروع كردي؟؟؟:biggrin1:
جك كي ميدي ي ي ي ي ي ي؟؟؟
ولي ازين جملات بس زيبا بازم بده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or