100% دوست عزيز...
اگه این کارها رو بکنی خیلی خوبه مخصوصا این اخبار رو خیلی توپ میشه.:biggrin1:
توپ ميشه که 100% ميشه ، اما من 1000 تا مشکل دارم ، و رسيدگی به این کارا هم خودش کلی وقت ميخواد ، همچنان خواستار يک همکار خوب و کاربلد هستم .
ایشالا که ميتونم بچه هارو راضی نگه دارم
---------------------------------------------------------------
اما دوستان يک مشکل :
در طول مدتی که سرويس فعاليت خودش رو شروع کرد و تعدادی پيغام فرستاد بعضی از دوستان گله ای کردن که تاحدی وارده
اونم اینکه موقعی بازی کردن ( تمام کسانی که در لايو آنلاين هستن يا مشغول بازی کردن هستن ، يا صحبت کردن ، يا ... ) به طور مداوم 2-5 پيغام براشون مياد که باعث آزارشون ميشه ، البته کاملا حق دارن ، اما از طرفی هم به بنده حق بدن که نميتونم تغييری در این رويه ایجاد کنم ، تا جايی که من ميتونم کاری انجام بدم ، اینه که پيغام هارو زمانی بفرستم ، که حداقل نفرات در ليست آنلاين باشن ، تا مزاحم افراد زيادی نشم.
با تشکر اميدوارم دوستان درک کرده باشن
ایشالا که ميتونم بچه هارو راضی نگه دارم
---------------------------------------------------------------
اما دوستان يک مشکل :
در طول مدتی که سرويس فعاليت خودش رو شروع کرد و تعدادی پيغام فرستاد بعضی از دوستان گله ای کردن که تاحدی وارده
اونم اینکه موقعی بازی کردن ( تمام کسانی که در لايو آنلاين هستن يا مشغول بازی کردن هستن ، يا صحبت کردن ، يا ... ) به طور مداوم 2-5 پيغام براشون مياد که باعث آزارشون ميشه ، البته کاملا حق دارن ، اما از طرفی هم به بنده حق بدن که نميتونم تغييری در این رويه ایجاد کنم ، تا جايی که من ميتونم کاری انجام بدم ، اینه که پيغام هارو زمانی بفرستم ، که حداقل نفرات در ليست آنلاين باشن ، تا مزاحم افراد زيادی نشم.
با تشکر اميدوارم دوستان درک کرده باشن