Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی اطلاعاتی در مورد State of Decay داره ؟

من دیروز دانلود کردم یه 10 دیقه هم بازی کردم به نظر سرگرم کننده میاد.......... محیط بازی خوب بود البته من فقط روز رو دیدم ........... اینطور که متوجه شدم بازی آیتم های فراوونی برای جمع آوری داره
گرافیک هم خوب بود اما object ها یدفه ظاهر می شدن

من دیروز دانلود کردم یه 10 دیقه هم بازی کردم به نظر سرگرم کننده میاد.......... محیط بازی خوب بود البته من فقط روز رو دیدم ........... اینطور که متوجه شدم بازی آیتم های فراوونی برای جمع آوری داره
گرافیک هم خوب بود اما object ها یدفه ظاهر می شدن

چه سبکی هست؟

چه سبکی هست؟
Survival هستش.
دقیقا مثل سریال Walking Dead هست که شما یه گروهی دارید که باید مدیرتشون کنید و از دست زامبی ها نجات بدید و یه سری زامبی ها با قابلیت های ویژه وجود داره که خیلی خطرناکن.
باید برید غذا و تیر و مصالح ساختمانی و ... برای بقای گروهتون جمع کنید. خیلی نقشه وسیعی داره.
کلا از بازی های Must Have هستش.اگه پولش رو دارید الان بخرید اگه ندارید هم صبر کنید تخفیف بخوره.

این state of decay دقیقا چیزیه که walking dead باید می بود (مال اکتی منظورمه) یک پا gta هست برا خودش. به این شکل هست که از کمپ میرید بیرون دنبال سوخت، غذا، مهمات و مصالح که این وسط با بیسیم یا به سبک مشن های رندوم rdr مأموریت اطرافتون شکل میگیره، فکر کنم +۲۰ ساعت گیم پلی داشته باشه چون نقشش بزرگه. تموم خونه ها، اسلحه فروشی ها، فروش گاه ها، رستوران های سر راهی رو میشه رفت داخلش و گشت و گذار کرد. مخفیانه هم میشه بازی کرد. چند تا کارکتر قابل بازی داره که با نجات دیگران بیشتر هم میشه که میتونید افراد زخمی و خسته رو بهشون استراحت بدید با بقیه بازی رو جلو برید تا استراحت کنند، لول اپ هم میشید که اسکیل های جدید با اسلحه، نبرد تن به تن و ساخت و ساز باز میکنه، کمپتون هم میتونید ارتقا بدید، آشپزخونه، بهداری، اتاق خواب و کلی چیز دیگه که تو قدرت کارکتر ها تاثیر میذاره، دنیاییه برا خودش، تو ۵ ساعت بازی پونزده مدل سلاح اونم فقط از نوع گرم پیدا کردم. فقط تو بخش گرافیک لنگ میزنه، نور پردازی خیلی خوبه، ولی افت فریم و draw distance رو اعصابه که با توجه به ارکید بودن میشه چشم پوشی کرد بگیرید حتما.

State of Decay بعد از 48 ساعت عرضه در شبکه ی اکس باکس لایو بالای 250,000 کپی به فروش

Undead Labs در بلاگ خود اعلام کرد که State of Decay 250,000 عدد فروش داشته بعد از 48 ساغت عرضه ی ان در لایو.این امار نشون میده که این بازی تنها بازی هست که به اندازه ی ماین کرفت فروش داشته.قیمت بازی 1600 پوینت هست که از این لینک میتونید بازی رو بخرین:State of Decay - Xbox.com
Media.aspx
لینک تصویر Media

دوستان من اهل مولتی پلیر بازی کردن نیستم به همین دلیل میخواستم اگه ممکنه چندتا بازی اآرکید با سینگل پلیر خوب بهم معرفی کنید...
مثلا I AM ALIVE , Alan wake amarican's nightmare(البته این بازی الن ویک به دو قسمت تقسیم میشه تو قسمت دوم داستانی بازی باید همه ی کار هایی رو که تو قسمت اول کردی دوباره انجام بدی و یک مقدار حوصله سر بر و تکراری میشه)دیگه بازی minecraft هم که باید حتما به بار هم شده بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or