Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کا مل هست اما نسخه نهایی نیست و یکسری باگ داره.
مثلا رامبی ها توی دیوار گیر میکنند.
یعنی تو نسخه نهایی باگ هاش برطرف میشه؟ بازیش چجوریه؟ اخه این بازی های زامبی خیلی تکراری میشن.
در ضمن این بازی doritos crash course 2 چجوریه؟

^^^^
حتما یه سری از باگ هاش برطرف میشه.
بازی هم یکجورایی مدیریتی هست یعنی باید منابع جمع کنی و پایگاهت رو گسترش بدی و یه خوبیه که داره اینه که محیط خیلی بازه طوری که با ماشین از بالا ی مپ بری پایینش تقریبا 10 دقیقه طول میکشه که برای یه بازی ارکید حرف نداره.
خلاصه خیلی شبیه سریال Walking Dead هستش.

امروز یه سری جدید از بازیای لایوو دانلود کردم بعضیاشون خیلی خوب بودن علی الخصوص این دو تا توصیه می کنم حتما بازی کنید.
Castlestorm: گیم پلی خیلی متنوع و جذابه ولی بیشتر مراحل دوتا قلعه روبروی هم هستن و به هم با ابزارهای مختلف حمله می کنن(سرباز، جادو، تن به تن و...). گرافیک هنری هم فوق العاده است. از مهم ترین ویژگی های بازی طنز باحالش بود که خیلی وقت بود حتی فیلم هم منو اینجوری نخندونده بود.
Sacred Citadel:یک هک اند اسلش خوب متنوع و با گرافیک هنری جالب.

خب coj هم اومد و کسایی که خریدن بیان توضیح بدن که حیف این تاپیک ـه خاک بخوره:d
بالاخره منم وقت شد نشستم battleblock رو تموم کردم.بازی فوق العاده فان و جذابی بود که ارزش 1200 پوینت رو کاملا داشت.علاوه بر اینکه بازی طولانی ـه مدهای زیادی هم داره که ارزش تکرار داره.همچنین هر هفته یه سری قیافه برای شخصیتتون آزاد میشه که برای گرفتنش باید 10 مرحله ی جدید که کاربرا ساختن رو برین.درمورد سختی بازی هم اینکه اوایل آسون به نظر میاد ولی اواخر بازی تیک عصبی میگیرین و باید خودتون رو کنترل کنین:dدر کل بازی سختی ـه.گرافیک و موسیقی هم محشره و با جو بازی کاملا متناسب ـه.
نمره ـم به خاطر اینکه ممکنه تکراری بشه 9.5 ـه.

battleblock فوق العادس ...تابستون وقت بذارید رفاقتی بزنیم که بازی مولتیش یک طرف دیگسه :d
دوستان این بازی هم اومدنش برای pc رو هواست درسته اول و اخر میاد ولی حداقل دو ماهی طول داره و توی لایو هم که نمیتونید باهاش بازی کنید پس زودتر بخرید که تابستون نزدیکه ....

- - -ویرایش - - -

Sanctum 2 هم بازی خوبیه توصیه میشه سبکش هم دفاع از قلعه هست و تقریبا تلفیق اکشن اول شخص استراتزیک هست اگر بازی star hawk رو بازی کرده باشید متوجه میشید ..

دوستان بازی Brothers: A Tale of Two Sons منتشر شده؟ دو سایت نقدش کردن امتیاز خوبی هم گرفته ولی لینک های دانلودش نیست. بازیش اصلا کی منتشر میشه؟

دوستان بازی Brothers: A Tale of Two Sons منتشر شده؟ دو سایت نقدش کردن امتیاز خوبی هم گرفته ولی لینک های دانلودش نیست. بازیش اصلا کی منتشر میشه؟

OXM نوشته بود می منتشر میشه که می هم دیروز تموم شد ولی توی ویکیش نوشته ربع دوم 2013 که این ماه آخرین ماهشه ولی هنوز منتشر نشده

داشتم توی مارکت پلیس دیدم wolfenstein 3d اومده.قشنگ با دیدن عکس هاش کلی از بچگی ـم اومد جلوی چشمم.قیمتش هم 400 پوینت بیشتر نیست.خیلی بازی باحالی بود یادش به خیر.

اینم یه باگ زیبا در بازی BattleBlock کسانی که بازی کرده باشن کاملا متوجه داستان میشن :d

همونطور که میبینید اون مکعب رو از داخل محیط بازی با خودش آورده به اون قسمتی که میتونی Chapterهای بازی رو انتخاب کنی . حتی وقتی میمردم و دوباره میامدم بازم دستش بود :d
اون دوست ریشو هم رامین عزیز هستش :d

این امار فروش بازی های ارکید 2 هفته ی پیش تا الان هست ببخشید چک نکردم ببینم کسی مثل من پست گذاشته یا نه:
(این بازی ها فول ورژن هست)
.Minecraft:Xbox 360 Edition
.call of juarez gunlinger
.Castle storm
.Terria-Xbox 360 Edition
.Far cry 3 Blood Dragon
.BattleBlock Theater
.Trials Evolution
.Castle Crashers
.The Walking Dead
.Alan Wake's American Nightmare
.Pinball FX2
.Trials HD
.God Mode
.YYu-Gi-oh!5D's Decade Duels Plus
.Worms 2 :Armagedden
.Sonic Adventure 2
.Darkstalkers Resurrection
.Fruit Ninja Kinect
.Counter-Strike:Global Offensive

اینم یه باگ زیبا در بازی BattleBlock کسانی که بازی کرده باشن کاملا متوجه داستان میشن :d همونطور که میبینید اون مکعب رو از داخل محیط بازی با خودش آورده به اون قسمتی که میتونی Chapterهای بازی رو انتخاب کنی . حتی وقتی میمردم و دوباره میامدم بازم دستش بود :d اون دوست ریشو هم رامین عزیز هستش :d
ریشوئه رو اولش من فکر کردم بن لادنه گذاشتنش تو بازی :-)

اینم یه باگ زیبا در بازی BattleBlock کسانی که بازی کرده باشن کاملا متوجه داستان میشن :d

همونطور که میبینید اون مکعب رو از داخل محیط بازی با خودش آورده به اون قسمتی که میتونی Chapterهای بازی رو انتخاب کنی . حتی وقتی میمردم و دوباره میامدم بازم دستش بود :d
اون دوست ریشو هم رامین عزیز هستش :d
اینم باگ از نگاه من:dجعبه نداشتی و خیلی خنده دار بودی وقتی حرکت میکردی:d
62954604728986869070.jpg

پ.ن:این خط های رو تلویزیون هم مربط به ترکیدن صفحه ـشه:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or