xbox live 14 day gold trial

درود اقا دقیقا میشه این کار کرد یا نه یکی میگه میشه یکی میگه نه یکی میگه 14 روز میده اکثرا میگن 2 روز یکی بیاد دقیقا توضیح بده
ممنون

درود اقا دقیقا میشه این کار کرد یا نه یکی میگه میشه یکی میگه نه یکی میگه 14 روز میده اکثرا میگن 2 روز یکی بیاد دقیقا توضیح بده
ممنون
میشه آقا
من با همین روش دارم تو لایو بازی میکنم
الان 2 روزه میده . قدیما 14 روزه میداده مثل اینکه

درود بن نمی شیم
میشه دقیقا توضیح بدی به چه صورت باید برم جلو پست اول متوجه نشدم
ابتدا یک اکانت می سازید (create profile) سپس لوکیشن را از system setting عوض و روی جاپن می گذارید سپس جوین ایکس باکس لایو می شوید. پس از اتمام ساخت در همان صفحه اول یکی از مربع های کوچک رویش mhf نوشته شده . آن را دان می کنید که حجمش ۲۰.۳۶ مگ هست . سپس آن برنامه را اجرا می کنید . وقتی اجرا شد یه صفحه اینترنت میاد که پایین صفحه یه دکمه قرمز هست . بالای آن یک عدد ۵ رقمی جاپنی نوشته که با کمک جدولی که در پست اول گذاشته شده عدد ۵ رقمی را زیرش به انگلیسی وارد می کنید و سپس دکمه قرمز پایین صفحه را می زنید که بعد در یک صفحه جدید ۲ کد داده که بالایی ۲ روز لایو هست . اگر جای آن ۲ کد یک نوشته قرمز آمد یعنی عدد ۵ رقمی جاپنی را اشتباه زده اید . در این حالت به صفحه قبل بازگردید یا کلا از برنامه خارج شوید (من خودم این کار رو می کنم) و دوباره بروید و اینبار تلاش کنید که درست وارد کنید. اصلا هم کار سختی نیست ;)

آخرین ویرایش:
داداشی اگه وصل شم نوكرتم هستم, یه کد برات میگيرم.....
.ماله من مسوله پارس انلاين قراره دوشمبه بیاد که برای اولین لار راهندازي کنه اون میتونه درستش کنه ؟؟؟
ننذر کردم وقتی وصل شد تا 1 روز هرکی اینجا کد خواست براش بگيرم
حاجی چی شد به کجا رسید؟

0d5rvsumefwtcgknwla4.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or