ی سوال این روش رو پروفایل اصلی که اچیومنت دارم می گیرم جواب میده یا باید حتما ی پروفایل از نو بسازم !
فقط یک بار روی پروفایل اصلیت جواب میده هرچند که برای دریافت و دانلود برنامه اش که 20 مگ حجمشه حتما باید با تغییر لوکال به ژاپن یک پروفایل جدید بسازی.
شما با ساختن یک پروفایل جدید و گرفتن یه کد که حاوی ۲ روز گلد (البته همه مشخصات گلد رو نداره) ، با اکانت اصلی خودتون آنلاین میشید و اون کد رو در اون وارد می کنید و با اون پروفایل اصلی بازی می کنید.یعنی با این روش نمیشه اچیومنت های اکنت اصلیمو کامل کنم !
شما با ساختن یک پروفایل جدید و گرفتن یه کد که حاوی ۲ روز گلد (البته همه مشخصات گلد رو نداره) ، با اکانت اصلی خودتون آنلاین میشید و اون کد رو در اون وارد می کنید و با اون پروفایل اصلی بازی می کنید.
نه می تونی چندین و چند بار پروفایل بسازی و کد رو بگیری و در پروفایل اصلیت وارد کنی .من منظورم این بود که بدون ساختن پروفایل جدید یک بار و تنها یک بار می تونی روی پروفایل اصلیت کد دریافت کنی!درود ایشون گفت فقط ی بار کد میشه وارد کرد تو پروفایل اصلیمون درسته ! یا میشه هی اکنت ساخت و کد گرفت و تو پروفایل اصلی وارد کرد !
دیگه 48 ساعته نمیده![]()
احتمالا دیگه محدودیت داره و بعد از گرفتن n بار کد دیگه بهتون نمیده.یه پیشنهاد عالی دارم واست >>> برو گلد بخر راحت:d
آخه با این وضعیت قیمتا! حالا سایت قابل اطمینانی شما سراغ داری؟
متین از این سایته نگیر گرون میده ادرس سایتی که ازش خریدم رو برات پخ میکنم قیمتاش خوب ترهدیگه چاره ای نداریم! از این سایت من همیشه میخرم >>>game-ir.com
پوینت کارت و اکانت لایو xbox liveمتین از این سایته نگیر گرون میده ادرس سایتی که ازش خریدم رو برات پخ میکنم قیمتاش خوب تره![]()