نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2024

به نمایش Xbox چه امتیازی می دید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    238
بنظرم بزرگترین بار رو توی شوکیس استارفیلد به دوش می‌کشه.
اگه نمایش استارفیلد از لحاظ فنی و گیم پلی خوب از آب در بیاد رسماً میتونه وضعیت رو برای باقی بازی ها تغییر بده اما اگه نمایش استارفیلد اونی نباشه که همه انتظار داریم یعنی باقی نمایش ها حتی اگه گیرز۶ و فیبل و ولفنشتاین ۳ هم معرفی بشه بازم همه از سرنوشتون میترسیم.
البته یه حسنی که مایکروسافت داره و البته گاهی به ضررش هم تموم میشه اینه که حسابی پشتش پره و میتونه تو این بازار حتی هیلو رو یکسال تأخیر بزنه یا همین استارفیلد رو.
چون شخصا هیچ شکی به کیفیت هلبلید و فورزا موتوراسپورت ندارم و میدونم پشت جفتشون یه تیم کارکشته و کار درست قرار دارن.
استارفیلد اما بخاطر انتشار ناموفق ردفال میتونه حکم یه برگ برنده یا شکست رو داشته باشه.

خودم که فن کنسول نیستم و فن گیم هستم. بازی خوب از هر شرکتی بیاد بازی میکنم و بازی بد هم میخواد برای هرکی باشه مهم نیست.
اما این وسط قدرت گرفتن مجدد مایکروسافت بیشتر منو خوشحال میکنه چون هیچ چیزی مثل رقابت نمیتونه باعث پیشرفت و هیجان بشه.

راستی نمیخام فاز رویایی بردارم اما اگه اگه وسط اینهمه نمایش ی تیزر دوباره از ریبوت scalebound ببینم و همکاری دوباره کامیا(بنا به التماس به برگشت و منتظر چراغ سبز ماکرو بود که اصلا هم بعید نیست) در کنار dlc HIFI میتونه ی خبر بزرگ خفن برای من باش که اگه دوباره بازی reborne بشه اشک از چشام جاری میشه8->:Crying1:

رفقا زمان کنفرانس همان ۹۰ دقیقه همیشگی هست؟یعنی با نمایش Starfield می شود حدود ۲ ساعت؟حضور این بازی ها تقریبا قطعی هست
Starfield
Forza
Hellblade II
Gaas Updates
Persona
Age of Empires IV
این وسط بین ۱۰ تا ۱۵ بازی دیگر رو معمولا نمایش می دهند.امیدوارم عناوین مولتی پلتفرم که نمایش دارند بازی های مستقل بی سر و ته نباشد،حداقل چند بازی درست و حسابی مثل بازی Playdead یا بازی جدید Moon Studio رو ببینیم.اگر یادتان باشد کنفرانس ۲۰۱۸ پر از بازی های معروف مثل Devil May Cry و Sekiro و Battlefield و Cyberpunk و Metro و چندین عنوان دیگر بود.البته نمایش مجدد این همه عنوان معروف که غیر محتمل هست ولی به جای عناوین مستقل معمولی اگر چند بازی مولتی پلتفرم معروف در کنار انحصاری ها به نمایش درآیند کیفیت کنفرانس چند برابر بهتر می شود.

دوستان نمیدونم کجا سوالمو بپرسم ولی فکر میکنم اینجا مربوط باشه
خیلی وقت پیش خبرایی خوندم مبنی بر اینکه نسخه کنسولی League of legends Wild Rift قراره بیاد
خبری نشده ازش ؟ ممکنه توی کنفرانس خبری بشه ؟

دوستان نمیدونم کجا سوالمو بپرسم ولی فکر میکنم اینجا مربوط باشه
خیلی وقت پیش خبرایی خوندم مبنی بر اینکه نسخه کنسولی League of legends Wild Rift قراره بیاد
خبری نشده ازش ؟ ممکنه توی کنفرانس خبری بشه ؟
احتمال نمایش این جور چیزا تو شو جف کیلی بیشتر هست تا شوکیس اکس باکس

• Like
Reactions: AhmadGr
رفیق اگر کنفرانس مطلوبی نبود شما رو تحویل سونی فن ها می دهیم تا بقیه در امان باشند!
اصلا ۱ درصد حتی شک به دلت راه نده که مایکرو خراب کنه
یعنی حتی ۱ درصد
در این حد اطمینان دارم جبهه پیروز ماییم و وای به حال آن شب =))

• Like
Reactions: Philip Marlowe
یه بازیِ jrpg احتمالاً داشته باشن. چون قبلاً تو صحبتا گفته بودن که به گیمرهایِ ژاپن و این سبک توجه دارن و با استدیوها درباره‌اش ارتباط گرفتن (قبل از انتشارِ ni no kuni بود). از square enix نمی‌تونه باشه چون با سونی پیوندِ اخوت داره. احتمالاً از atlus و shin megami 4-5 یا بهتر از اون بازسازیِ persona 3.
اگه نشون بدن state of decay 3 چطوریه خوب می‌شه.
ای کاش ادامه‌یِ sunset overdrive هم یه روز ساخته شه.
اگه بخوان مثلِ سونی عمل کنن، باید یه خبرایی هم مربوط به سخت‌افزار داشته باشن.
مایکروسافت عنوان زیاد داره، مشکلی که هست طولانی شدنِ زمانِ ساختِ بازی‌هاشه که البته الان بیشترِ استدیوها نسبت به قبلاً ساختِ بازیشون زمانِ زیادتری می‌بره. علتش شاید تأثیرِ بیماری و رکودِ اقتصادی باشه یا کم شدنِ رقابت، نمی‌دونم.
سونی هم که گفته یه نمایشِ دیگه به زودی داریم. احتمالاً منتظرن ببینن مایکروسافت چی کار می‌خواد بکنه. سونی تو نمایشِ جدیدش می‌تونه رو سایلنت هیل و یه عنوانِ جدید مانور بده، ولی مایکروسافت بیشترِ برگِ برنده‌ها شو همینجا رو می‌کنه تا به نمایشِ جدید نیاز نباشه یا بخواد بعدِ نمایشِ دومِ سونی کاری کنه.
،
deus ex می‌تونه هر مراسمی رو باشکوه کنه.​

آخرین ویرایش:
راستش من طرفدار ایکس باکس نیستم و از شوکیس مایکی هم انتظار خاصی ندارم چون احتمالا به خاطر فسیل بودنم با این فرمت جدید زیاد حال نمیکنم :D
ولی خیلی دوست دارم نمایش درستی از ولفنشتاین و فیبل ببینم و یه نیم نگاهی هم به استارفیلد دارم... ولی همه اینا به کنار بمب اصلی نمایش مایکی واسه من معرفی و تایید خبر ریمیک پرسونا 3 هستش :x اگه تایید شد که هیچی، ولی اگه پرسونا سه رو نشون ندادن همین چرخ رو میکنم تو *** اون اینسایدری که ما رو بیخودی واسه نمایش بازی هایپ کرد :>

اصلا ۱ درصد حتی شک به دلت راه نده که مایکرو خراب کنه
یعنی حتی ۱ درصد
در این حد اطمینان دارم جبهه پیروز ماییم و وای به حال آن شب =))
داداش به نظرم شما با وسیله نقلیه شخصی بیا که اگه رفتی ته دره فقط خودتو به فنا بدی. 😜

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or