نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2024

به نمایش Xbox چه امتیازی می دید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    238
نه دیگه داش انتظارات رو الکی داری بالا میبری =)) =))
منابع من از conker چیزی نشنیدن
اون همه ابرهایپ راه انداختی
حالا بقیه هم یه کانکر آرزوهه، میزنی تو ذوقمون؟

اگه مردی کل مراسم رو لیست کن :D
وای به حالت اگه تاتانکا توش نباشه :Angry:

• Smile
Reactions: big marty s
همانا کوجیما را آفریدیم که شما را به جنون برساند :D

View attachment 295626
انتظار یه نمایش cg دارم حداقل اگه باشه
دوست داشتم بیان با چند تا دمو کوچولو فقط کلیت تکنولوژی بازی رو نشون بدن ولی خب الان سرش با DS 2 گرمه و هنوز موشن کپچر اون بازی هم تموم نشده.

Attachments

این لوگو سنجابه به conker میخوره :D

البته زیر توییت گربه نره یه سری زدن شبیه ساز بستنی فروشی:D

View attachment 295636
محسن اگر منابعم اشتباه کرده باشن :D و اون IP کوچک کوالیشن ریمیک Conker باشه و گیرز کالکشن نباشه آره میشه احتمال داد این IP احیا میشه ولی همچنان با گیرز کالکشن موافقت تر هستم تا Conker

• Like
Reactions: SepehrR and ravi
این لوگو سنجابه به conker میخوره :D

البته زیر توییت گربه نره یه سری زدن شبیه ساز بستنی فروشی:D

View attachment 295636

آقا الکی به ما امید ندید:D ما تازه از یه انفجار قطار بیرون امدیم، هنوز باند پیچیم کامل:D

به شخصه دوس دارم state of decay3 و گیرز 6 تو شوکیس حضور داشته باشه چند سالی هست که خبری از گیرز نیست یسری هم ریمیکش کردن نسخه جدید معرفی بشه خیلی هیجان انگیزتره البته نه با شخصیت مونث!

آقا الکی به ما امید ندید:D ما تازه از یه انفجار قطار بیرون امدیم، هنوز باند پیچیم کامل:D

من که میگم فقط روی استارفیلد و فورتزا و هل بلید حساب کنید ولی خب شایعات و اخبار توی سطح نت پوشش میدیم که شاید ازش چیزی دربیاد :D :Angel:

تو نسل ۷ سعی کرد با بلودراگون و لاست آدسی تو بازار ژاپن مخاطب جذب کنه ولی نتونست. ساخت JPRG انحصاری برای مایکروسافت مساوی با هزینه بدون بازگشته.
البته الان بنا به اینده روشنی که گیم پس رو دیوایس های هندلد داره کاملا شرایط رو به نفع موزماری مثل ماکرو میبینم که کاملا همین اتفاق و رشد گیم پس رو موبایل باعت رشد بازار ماکرو تو بازار شرق هم میشه و منافع تجاری هم تا 25 و 6 کاملا اتفاق میوفته بنظرم
نمی دونم مالکیت Brutal Legends مال DF هست یا مال EA، اما اگه الان جزو دارایی های XGS باشه، یه معرفی ناگهانی با حضور جک بلک روی صحنه می تونه خیلی جذاب باشه :D حالا این شوکیس هم نشد در آینده لطفا.
یادمه اکانت رسمی استدیو بطور رسمی سال 2018 اعلام کردن روی ip جدید کار میکنن :D 8->

من که میگم فقط روی استارفیلد و فورتزا و هل بلید حساب کنید ولی خب شایعات و اخبار توی سطح نت پوشش میدیم که شاید ازش چیزی دربیاد :D :Angel:
ینی میگی فیبل تا سال اینده این موقع هم رلیز نشده؟!:-q
نترس یکم رو احتمالات قوی کار کن

طبیعی هست که awoved نمایش داشته باش

طبیعی هست که FABLE نمایش گیم پلی یا IN ENGINE داشته باش

همینطور پروژه کامپالژن که منتظرم ببینم چه آشی پخته

طبیعیه Brayan fargo بعد از 5 سال از خرید استدیو بالاخره افتخار بده یه ترلر سینماتیک از دنیای جدیدش بهمون نمایش بده@-);;)[-o<

بازم طبیعی هست که تیم شیفر و دابل فایل بالاخره دوباره اوج نبوغشون رو به رخ بکشن و اینبار اوج خلاقیتشون رو با سرمایه گذاری سنگین و بلاک باستری چیزی بزرگ تر p2 رو بهمون نشون بده=P~

طبیعی هست بالاخره یه گیمپلی از پرفکت دارک ببینیم دلم برای دیدن بانو جوانا تنگ شده(هرچند که مثل قبل براش هایپ نیستم)

طبیعیه بعد از 5 سال بالاخره undead labs با دو شعبه ای که اضافه کرده یه AAA درخور انحصاری نمایش بده

واقعا طبیعیه که تیم نینجا با HB II و حتی پروژه Mara کرک و پر هممونو بریزه

طبیعیه که rare با نمایش دوباره اورواید دوباره هممون رو محصور کنه و نشون بده هنوزم مسیر و اینده استدیو به خوبی داره پیش میره
طبیعیه اگر پروژه دراگون یا کنترابند یا هر سکند پارتیه دیگه مثل ARK II اماده نمایش دیگه باش بازم تو چارت نمایش حضور داشته باش
طبیعی هست اگر DLC HIFI اونم با محوریت 808 ادامه پیدا کنه و IP همچنان تو اوج پیش بره و مژه تایید شماره دوم رو بدن
همه اینا طبیعی هست حضورشون حالا یا برمیگرده به شاسکول بودن گربه نره و نحوه چیدمان نمایش یا اینام ایونت رو دو بخشی میکنن (که در این صورت موافقم چون ماکرو اندازه 4 سال اینده محتوا معرفی و تایید کرده)پس حتما گستره فکریتون رو از مثلث به ستاره ای تغییر بدین تا حدالقل اواسط ایونت سکته ناقص نزنی چون مشخصا سورپرایز هم کم نداریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or