نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2024

به نمایش Xbox چه امتیازی می دید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    238
اینجا هم اگه شعبه مخصوص Team_LSD رو دارید کمک کنید من به بازی های مورد علاقه ام برسم:D
بحثش تا همون نامگذاری بیشتر پیش نرفت متاسفانه بچه ها علاقه ای به خواد مخدر نداشتن و تشکیل نشد اصلا :D

در هر نمایشی منتظرم مایکرو Conker رو برگردونه
مایکروسافت و برگردوندن اینجور آی پی ها؟!
بنظر خودم که محاله

انتظار معقول ترم یه چیز از Gears ـه. برای کالکشن با گرافیک نسل بعدی آدم میکشم، و Gears 6 هم که قطعا ساخته میشه و معرفیش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نه، پس نیازی به قتل و جنایت نیست:D
کالکشن حلال ولی ۶ حرام است از ما گفتن :D
فقط منتظر ۶ هستم که بیاد و این داستان کیت رو تموم کنه بره به تاریخ بعدش فقط منتظر یه ریبوت داستانی باشیم

من شخصا به عنوان باقی مونده نسلی از گیمرها که علاقمند به حضور جک جونورها به عنوان شخصیت اصلی بازی هستن، همیشه در هر نمایشی منتظرم مایکرو Conker رو برگردونه. یکی از بهترین شوترهایی بود که قدیما بازی کردم، با یه گرافیک خفن عین رچت و کلنک. عالی میشه! بهترین رقیب ممکنه! در گام بعدی هم همیشه و در همه حال منتظر معرفی یه Banjo-Kazooie جدید میمونم. این ایده های فوق تخیلی من برای نمایشه. البته به Viva Pinata جدید هم نه نمیگم:D اینجا هم اگه شعبه مخصوص Team_LSD رو دارید کمک کنید من به بازی های مورد علاقه ام برسم:D

انتظار معقول ترم یه چیز از Gears ـه. برای کالکشن با گرافیک نسل بعدی آدم میکشم، و Gears 6 هم که قطعا ساخته میشه و معرفیش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نه، پس نیازی به قتل و جنایت نیست:D

در باقی موارد هرچی نشون بدن میبینیم و لذت میبریم:D حالا اگه Wolfenstein 3 رو هم نشون دادن که چه بهتر.

پ.ن: یه شایعه ای هم سر اکانت توییتر دابل فاین راه افتاده، مبنی بر اینکه ممکنه یه معرفی جدید از:D Psychonauts هم داشته باشیم. با توجه به اینکه Psychonauts 2 برای من GotY بود که حقمون رو متاسفانه خوردن اون سال، شماره جدید ایشون هم یکی از Wow Moment های اساسی شو میتونه باشه برای من.
Welcome to the club
به جمع مایکرو فن ها خوش اومدی
بازیهایی که تو یادته شخص فیل اسپنسر اصلا نمیشناسه
یادته conker چه گرافیکی داشت؟
مایکرو پتانسیل زیاد داره منتها مدیریت صحیح استفاده از اونا رو اصلا بلد نیست

اون روزی که مایکرو بتونه از منابعش به جا استفاده کنه فکر نکنم دیگه عمر من اجازه دیدن اونا رو بهم بده :D

مایکروسافت و برگردوندن اینجور آی پی ها؟!
بنظر خودم که محاله

مایکرو با ریبوت Perfect Dark نشون داده نیم نگاهی هم به بازگردوندن IP های قدیمیش داره و شاید نوبت به این بازی ها هم برسه، اما متاسفانه همه چیزهایی تخیلی که من دوست دارم، یعنی بازی های به ظاهر گوگولی اما در باطن خشن و چت تر از GoW (:دی وی به Conker اشاره دارد) از Rare در میاد که در حال حاضر با SoT و IP جدیدشون مشغولن و شانس کمی داریم. اما خوب امیدوارم یه روز یکی متوجه پتانسیل بالای Conker و Banjo-Kazooie بشه برگردونه اینارو. همونطور که Crash بازگشت باشکوهی داشت و R&C هم فن بیس قوی خودش رو داره، اینا هم میتونن درست حسابی برگردن جر بدن. اینور هم امیدوارم سونی J&D و Sly رو دوباره زنده کنه.

یادته conker چه گرافیکی داشت؟

Conker: Live & Reloaded که امد من دبیرستانی بودم (شت:دی)، قشنگ یادمه تو مدرسه (بازم شت:دی) به همه میگفتم یه بازی امده موهای رو صورت سنجابه هم معلومه! بعد همه کف میکردن:دی

Conker عجب چیزی بود، یه زمان چه بازی های چتی میساختن واقعا، نمیدونم یادت هست یا نه، ولی باس یه مرحله عن بود:دی یه آهنگم داشت به اسم Great Mighty Poo:دی تازه یه مد مالتی پلیر خفن هم داشت که باب طبع مدیران حال حاضرم هست:دی

یه چیزی بگم؟ انتظارتون از استارفیلد رو بزارید روی ۳۰ فریم بودن که ضدحال نخورید. من الان دارم استاروارز رو بازی میکنم روی کنسول. ۶۰ فریمش واقعا داغونه چه از لحاظ افت فریم چه از لحاظ ایمیج کوالیتی و رزولوشن. من بعید بدونم استارفیلد با این وسعت بتونه ۶۰ فریم درست حسابی ران بشه روی کنسول اونم با این انجین داغون بتزدا. میدونم نا امید کننده است ولی خب گویا این نسل هم باید ۳۰ فریم بگذرونیم!

پ.ن: ۶۰ فریم بودن بازی واقعا سوپرایز میکنه منو.

یه چیزی بگم؟ انتظارتون از استارفیلد رو بزارید روی ۳۰ فریم بودن که ضدحال نخورید. من الان دارم استاروارز رو بازی میکنم روی کنسول. ۶۰ فریمش واقعا داغونه چه از لحاظ افت فریم چه از لحاظ ایمیج کوالیتی و رزولوشن. من بعید بدونم استارفیلد با این وسعت بتونه ۶۰ فریم درست حسابی ران بشه روی کنسول اونم با این انجین داغون بتزدا. میدونم نا امید کننده است ولی خب گویا این نسل هم باید ۳۰ فریم بگذرونیم!

استارفیلد انحصاری کنسول هست و با حذف نسخه PS5 تمام فوکوسشون روی X|S هست
۱۰۰ درصد مود پرفورمنس خواهد داشت

استارفیلد انحصاری کنسول هست و با حذف نسخه PS5 تمام فوکوسشون روی X|S هست
۱۰۰ درصد مود پرفورمنس خواهد داشت
بازیهای بتزدا اگه مشکل فنی نداشته باشن یه جای کارشون میلنگه
انجینشون از موتور پیکان بابای منم فسیل تره.

30 فریم را اصلا نمیشه دیگه تحمل کرد. من هرچی بازی میاد حتی سینمایی تریناشون را هم میذارم روی 30 فریمم احساس میکنم بازی داره اسلوموشن با لگ اجرا میشه.

واقعا وجود مود 60 فریم حتی اگه رزولوشن به صورت اگرسیو کم بشه هم ضروریه

بازیهای بتزدا اگه مشکل فنی نداشته باشن یه جای کارشون میلنگه
انجینشون از موتور پیکان بابای منم فسیل تره.
میدونم
ولی استارفیلد الان نقش پرچمدار XBOX رو داره
مایکرو از هر هزینه ای براش دریغ نمیکنه
من مطمئنم مود ۶۰ فریم با ثباتی خواهد داشت

• Like
Reactions: sopranus

40 هم خوبه:-"

به گفته Rod Fergusson که اکنون منیجر فرنچایز دیابلو است، او میخواست مطمئن باشد که کوالیشن را در موقعیت و وضعیت مناسبی ترک می‌کند؛ پس یک داستان و مفهوم اولیه از گیرز 6 نوشت. او می‌دانست که در صورت ماندنش، آینده گیرز به کدام سمت می‌توانست برود، اما ادامه داد که داستانش احتمالا خط خورده و دور انداخته شده. وی همچنین گفت که با این جریان مشکلی ندارد.
---------------------------
همون بهتر که کنسل شد. ر*دی با اون داستان نوشتنت فرگوسن :D
با این اوصاف احتمال دیدن گیرز ۶ توی کنفرانس خیلی کمه

به گفته Rod Fergusson که اکنون منیجر فرنچایز دیابلو است، او میخواست مطمئن باشد که کوالیشن را در موقعیت و وضعیت مناسبی ترک می‌کند؛ پس یک داستان و مفهوم اولیه از گیرز 6 نوشت. او می‌دانست که در صورت ماندنش، آینده گیرز به کدام سمت می‌توانست برود، اما ادامه داد که داستانش احتمالا خط خورده و دور انداخته شده. وی همچنین گفت که با این جریان مشکلی ندارد.
---------------------------
همون بهتر که کنسل شد. ر*دی با اون داستان نوشتنت فرگوسن :D
با این اوصاف احتمال دیدن گیرز ۶ توی کنفرانس خیلی کمه
گیرز کالکشن رو من قطعی میدونم
ولی گیرز۶ احتمالش پایینه
البت از ۲۰۱۵ یادته؟
گیرز۱ التیمیت ادیشن و بعد توی همون کنفرانس گیرز۴ هم معرفی شد
شاید اینجا هم همین کارو کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or