Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
من نميگم كه ماكرو تغيير نكرده كه

مقداري تغيير كرده اما يك اما بزرگ داره كه اين تغيير بيشتر عقب نشيني موقت و استراتژيكه و شك ندارم اگر فن بيس ماكرو گسترده بشه باز همون حالتهاي ٢٠١١ تا ٢٠١٣ بر ميگرده

دليلش هم گفتم قسمت گيم براي ماكرو مثله موش ازمايشگاهيه و حتي از بين رفتنش هم ضرر خاصي نميزنه به كمپاني

ولي مثلا رو ويندوز الان تقريبا ٣٠ ساله سياستشون ثابته و كار عجيب غريب نميكنن چون منبع درامد اصلي اونجا است 8->
ناراحت نشی ولی باز هم فقط و فقط تحلیل شخصیت رو داری میگی. :D
از همون موش ازمایشگاهی دونستن گیم برای مایکرو هم مشخصه که هنوز ذهنیتت راجب مایکرو تو ۲۰۱۳ گیر کرده و یا از تغییرات مدیریتی بخش سرگرمی ها و برنامه هاشون برای اینده این بخش و ارتقای مدیریتی شخص اسپنسر اطلاع نداری، یا کلا نمیخوای بهشون بپردازی.

اصلا و ابدا برا من مهم نیست ذهنیت مایکرو چیه.
ذهنیتش هرچی که هست منجر به لیست متنوع و بلند و بالای استودیو های داستان محور که دیشب لیست کردم شده.
منجر به این شده که با اختلاف زیاد، بهترین سرویس فعلی صنعت گیم رو ارائه بده.
منجر به طراحی بهترین کنسول نسل بعد شده که با گذشت ۳ ماه و اینکه هر روز یه بحث جدیدی راجب ایرادات احتمالی PS5 درمیاد، هنوز که هنوزه کسی زیر سوال نمیتونه ببره XSX رو.

متنوع ترین لاین اپ بازی های انحصاری داستان تو انواع و اقسام ژانر ها. از FPS و TPS گرفته تا ۲ نوع ریسینگ و اکشن ادونچر سینماتیک(نینجا و اینیشیتیو) و CRPG و تیم های مختلف Open world ARPG به عنوان محبوب ترین سبک این روز ها و پلتفرمر و ریل تایم استراتژی و تکتیکال نوبتی و ....
بازی های سرویس محور عالی.
بکوارد واقعی.
کنسول قوی تر، بالانس تر و بهتر.
گیم پس که خودش حد نهایت یوزرفرندلی بودن یه شرکت رو میرسونه.

بعد تو یهو میای میگی ذهنیت مثل EA ؟؟؟:))

انصافا چی میگی کیارش؟

ناراحت نشی ولی باز هم فقط و فقط تحلیل شخصیت رو داری میگی. :D
از همون موش ازمایشگاهی دونستن گیم برای مایکرو هم مشخصه که هنوز ذهنیتت راجب مایکرو تو ۲۰۱۳ گیر کرده و یا از تغییرات مدیریتی بخش سرگرمی ها و برنامه هاشون برای اینده این بخش و ارتقای مدیریتی شخص اسپنسر اطلاع نداری، یا کلا نمیخوای بهشون بپردازی.

اصلا و ابدا برا من مهم نیست ذهنیت مایکرو چیه.
ذهنیتش هرچی که هست منجر به لیست متنوع و بلند و بالای استودیو های داستان محور که دیشب لیست کردم شده.
منجر به این شده که با اختلاف زیاد، بهترین سرویس فعلی صنعت گیم رو ارائه بده.
منجر به طراحی بهترین کنسول نسل بعد شده که با گذشت ۳ ماه و اینکه هر روز یه بحث جدیدی راجب ایرادات احتمالی PS5 درمیاد، هنوز که هنوزه کسی زیر سوال نمیتونه ببره XSX رو.

متنوع ترین لاین اپ بازی های انحصاری داستان تو انواع و اقسام ژانر ها. از FPS و TPS گرفته تا ۲ نوع ریسینگ و اکشن ادونچر سینماتیک(نینجا و اینیشیتیو) و CRPG و تیم های مختلف Open world ARPG به عنوان محبوب ترین سبک این روز ها و پلتفرمر و ریل تایم استراتژی و تکتیکال نوبتی و ....
بازی های سرویس محور عالی.
بکوارد واقعی.
کنسول قوی تر، بالانس تر و بهتر.
گیم پس که خودش حد نهایت یوزرفرندلی بودن یه شرکت رو میرسونه.

بعد تو یهو میای میگی ذهنیت مثل EA ؟؟؟:))

انصافا چی میگی کیارش؟
خوب انصافا شبيهن ديگه دان متريك هم كه از EA اومد كلا پارتنرهاي خوبي هستن :D

الان چندتا مساله وجود داره
١- برتري كنسول خيلي خوبه اما يك قيمتش نسبت به پلي فايو چنده و دو اينكه اين باتري رو دسته رو من چظور هضم كنم؟نه خدايي باتري تو ٢٠٢٠؟
چرا واقعا؟

٢-اگه اينفينيت فيل شد و جند تا اي پي ديگه هم مثله فورتزا تمام انلاين شدن چي؟

الان ما نتيجه هيج كدوم از اين ماكرو به قول تو جديد رو نديديم!

پس بذار من با سابقه بد ماكرو برم جلو كه تو ذوقم نخوره لااقل :D

اگر هم تغييرات بنيادي بدن كه چه بهتر :D

١- برتري كنسول خيلي خوبه اما يك قيمتش نسبت به پلي فايو چنده و دو اينكه اين باتري رو دسته رو من چظور هضم كنم؟نه خدايي باتري تو ٢٠٢٠؟
چرا واقعا؟

1-قیمت در بدترین حالت ۵۰ دلار اختلاف داره هرچند من یکی میدونم قیمت هاشون رو. خیلی هم نگران قیمت بود کسی، سری S سلام میرسونه.

2-فورزای تمام انلاین چیه دیگه؟ کی گفته تمام انلاینه؟ والا من ۱ ماهه سرور فورزا اصلا وصل نمیتونم بشم ولی هفته ای ۱۵ ساعت فورزا دارم بازی میکنم.
من پروژه ها و استودیو های داستان محور رو برات لیست کردم. اینفینیت که فیل نمیشه ولی اگرم بشه هیچ ربطی به برنامه های اینده مثلا ابسیدین یا نینجا تئوری نداره. همیشه اینا بیس کاریشون افلاین خواهد بود. ورنداشته نخبه های اکشن ادونچر رو جم کنه تو اینیشیتیو که اگه هیلو فیل شد، بهشون بگه سریع برید انلاین سرویس محور بسازید که!
پس نه، فارغ از نتیجه هیلو، هیچ تغییری تو داستان محور بودن کار های نینجا و ابسیدین و تیم دوم پلی گراند و اینیشیتیو(این هنوز مشخص نیست کارشون ولی صد در صد اگه کسی بخواد تمام افلاین هم بازی کنه مشکلی نخواهد داشت) و ... رخ نمیده.

نتیجه تغییر رویه رو روزانه تو گیم‌پس داریم میبینیم. اگرم نتیجه فرست پارتی هاش رو ندیدیم باز باید بر اساس شواهد موجود نظر بدیم نه اینکه چشممون رو کلا به فکت ها ببندیم، ۲۰۱۳ به قبل رو هم بندازیم کنار و ورداریم پرونده نسل بعد رو بر اساس چند سال اشتباه مدیریتی متریک و رفقا ببندیم که.

تو با هر دیدی دلت میخواد جلو برو ولی خب صد در صد دیدت اشتباهه. :D
خیلی نمیشه صلب و بدوت انعطاف و متعصبانه و بر اساس شناخت قبلی به همه چی نگاه کرد و چشم رو به روی تغییرات بست.
تغییرات مشخصه. همه دارن همینو میگن.
من به عنوان کسی که ۹۹ درصد پلی تایمم افلاینه میگم که حتی اگه گیم‌پس نبود هم، فقط برای وضعیت امیدبخش تر فرست پارتی های داستانی مایکرو و از اون مهم تر، تنوع ژانری فوق العاده شون، نسل بعد حتما انتخابم مایکرو بود.

بحث بعد،

چه بخوایم و چه نخوایم بازار سرویس های اشتراکی خیلی گسترده تر و عظیم تر از بازار کلاسیک کنسول هاست و همین که بعد از n سال، غول هایی مثل گوگل یا امازون واردش شدن همین رو نشون میده. ممکنه بازی هایی مثل فورتنایت یا MMORPG ها در اینده عمده سود این سروریس هارو تعیین کنند ولی همونطور که نتفلیکس هم پربیننده ترین هاش میشن اکسترکشن و ویچر و ... ولی همزمان میدونه سرمایه گذاری سنیگن روی آثاری مثل ایریشمن، روما و خانه پوشالی هستش که حضور بلند مدتش تو مدیا و درنهایت رشد سود دهیش رو تضمین میکنه، مایکرو هم میدونه برا موفقیت تو این بازار عظیم، فارغ از اینکه ماینکرفت با اختلاف سوداور ترین بازیشه، ولی درواقع این بازی های داستان محور منتقد پسند و پروگیمر پسند هستند که موفقیتش رو تضمین میکنن.
به عبارت بهتر، میدونه اگه نظر یه قشر خاص و حتی کوچیکتر از گیمر هارو جلب کنه، اگه نظر مراجع و سایت ها و به طور کلی مدیا رو جلب کنه، میتونه خودش رو توی دید نشون بده و اینجوری حتی مخاطبینش برا همون بازی های پرسودی که ذکر شد هم افزایش پیدا میکنن.

مایکرو تو بازار انحصاری نسل ۸ اشتباه زیاد کرد‌‌.خود اسپنسر ۱۰ بار به این نکته اشاره کرد. اگه بحث درس گرفتن از اشتباهات نبود، نیازی هم به اشاره به اشتباهات نبود.
نمیدونم دیگه چیکار باید بکنه که تو بخوای ذهنیتت رو از ۲۰۱۳ ای بودن دربیاری! :D

1-قیمت در بدترین حالت ۵۰ دلار اختلاف داره هرچند من یکی میدونم قیمت هاشون رو. خیلی هم نگران قیمت بود کسی، سری S سلام میرسونه.

2-فورزای تمام انلاین چیه دیگه؟ کی گفته تمام انلاینه؟ والا من ۱ ماهه سرور فورزا اصلا وصل نمیتونم بشم ولی هفته ای ۱۵ ساعت فورزا دارم بازی میکنم.
من پروژه ها و استودیو های داستان محور رو برات لیست کردم. اینفینیت که فیل نمیشه ولی اگرم بشه هیچ ربطی به برنامه های اینده مثلا ابسیدین یا نینجا تئوری نداره. همیشه اینا بیس کاریشون افلاین خواهد بود. ورنداشته نخبه های اکشن ادونچر رو جم کنه تو اینیشیتیو که اگه هیلو فیل شد، بهشون بگه سریع برید انلاین سرویس محور بسازید که!
پس نه، فارغ از نتیجه هیلو، هیچ تغییری تو داستان محور بودن کار های نینجا و ابسیدین و تیم دوم پلی گراند و اینیشیتیو(این هنوز مشخص نیست کارشون ولی صد در صد اگه کسی بخواد تمام افلاین هم بازی کنه مشکلی نخواهد داشت) و ... رخ نمیده.

نتیجه تغییر رویه رو روزانه تو گیم‌پس داریم میبینیم. اگرم نتیجه فرست پارتی هاش رو ندیدیم باز باید بر اساس شواهد موجود نظر بدیم نه اینکه چشممون رو کلا به فکت ها ببندیم، ۲۰۱۳ به قبل رو هم بندازیم کنار و ورداریم پرونده نسل بعد رو بر اساس چند سال اشتباه مدیریتی متریک و رفقا ببندیم که.

تو با هر دیدی دلت میخواد جلو برو ولی خب صد در صد دیدت اشتباهه. :D
خیلی نمیشه صلب و بدوت انعطاف و متعصبانه و بر اساس شناخت قبلی به همه چی نگاه کرد و چشم رو به روی تغییرات بست.
تغییرات مشخصه. همه دارن همینو میگن.
من به عنوان کسی که ۹۹ درصد پلی تایمم افلاینه میگم که حتی اگه گیم‌پس نبود هم، فقط برای وضعیت امیدبخش تر فرست پارتی های داستانی مایکرو و از اون مهم تر، تنوع ژانری فوق العاده شون، نسل بعد حتما انتخابم مایکرو بود.

بحث بعد،

چه بخوایم و چه نخوایم بازار سرویس های اشتراکی خیلی گسترده تر و عظیم تر از بازار کلاسیک کنسول هاست و همین که بعد از n سال، غول هایی مثل گوگل یا امازون واردش شدن همین رو نشون میده. ممکنه بازی هایی مثل فورتنایت یا MMORPG ها در اینده عمده سود این سروریس هارو تعیین کنند ولی همونطور که نتفلیکس هم پربیننده ترین هاش میشن اکسترکشن و ویچر و ... ولی همزمان میدونه سرمایه گذاری سنیگن روی آثاری مثل ایریشمن، روما و خانه پوشالی هستش که حضور بلند مدتش تو مدیا و درنهایت رشد سود دهیش رو تضمین میکنه، مایکرو هم میدونه برا موفقیت تو این بازار عظیم، فارغ از اینکه ماینکرفت با اختلاف سوداور ترین بازیشه، ولی درواقع این بازی های داستان محور منتقد پسند و پروگیمر پسند هستند که موفقیتش رو تضمین میکنن.
به عبارت بهتر، میدونه اگه نظر یه قشر خاص و حتی کوچیکتر از گیمر هارو جلب کنه، اگه نظر مراجع و سایت ها و به طور کلی مدیا رو جلب کنه، میتونه خودش رو توی دید نشون بده و اینجوری حتی مخاطبینش برا همون بازی های پرسودی که ذکر شد هم افزایش پیدا میکنن.

مایکرو تو بازار انحصاری نسل ۸ اشتباه زیاد کرد‌‌.خود اسپنسر ۱۰ بار به این نکته اشاره کرد. اگه بحث درس گرفتن از اشتباهات نبود، نیازی هم به اشاره به اشتباهات نبود.
نمیدونم دیگه چیکار باید بکنه که تو بخوای ذهنیتت رو از ۲۰۱۳ ای بودن دربیاری! :D
الان كه فورتزا افلاين هم ميشه بازي كرد و كلا توسعه بازي جوري بوده كه بر اساس سولو بازي ساخته شده اما كوواپ و مولتي هم داره اتفاقا مولتيش هم بشدت لذت بخشه
من نسخه بعد رو ميگم كه شايد شبيه the crew 2 بشه شايد!
نميخوام مورد به مورد و اي پي به اي پي برم جلو

الان تو ميگي ماكرو x,y,z,w و... رو داره ميسازه
منم ميگم اوكي

منتهي تا اينها نيان و موفق نباشن من ملاكم همون بازيهايي هست كه با كلي سر و صدا اومدن و هيچي نشدن
مگه قبل از ارائه گيرز ٤ كسي تصور ميكرد بازي قراره gears killer :D باشه؟
يا كاري كه كيلزون با هيلو نكرد رو هيلو ٥ رسما كرد

يعني ٢٠١٤ هم ميشستي يه ليست درست ميكردي
هيلو ٥
گيرز ٤
موتور اسپورت ٦
هورايزن ٣
رايس
تايتان فال
فيبل
كسي تو اين اي پي ها فيل شدن ميديد؟
مسلما نه!

من ميگم بزار بازيها بياد متا بگيره بازي كنيم بگيم دمش گرم
نه اينكه الان بگم افرين چقدر خوبه كه كمپاني كنسول سازمون داره ٦ تا اي پي ميسازه :D

اصلا هم از من نخواه مثبت نگاه كنم چون اينجوري اصلا نمي تونم إه :D

الان كه فورتزا افلاين هم ميشه بازي كرد و كلا توسعه بازي جوري بوده كه بر اساس سولو بازي ساخته شده اما كوواپ و مولتي هم داره اتفاقا مولتيش هم بشدت لذت بخشه
من نسخه بعد رو ميگم كه شايد شبيه the crew 2 بشه شايد!
نميخوام مورد به مورد و اي پي به اي پي برم جلو

الان تو ميگي ماكرو x,y,z,w و... رو داره ميسازه
منم ميگم اوكي

منتهي تا اينها نيان و موفق نباشن من ملاكم همون بازيهايي هست كه با كلي سر و صدا اومدن و هيچي نشدن
مگه قبل از ارائه گيرز ٤ كسي تصور ميكرد بازي قراره gears killer :D باشه؟
يا كاري كه كيلزون با هيلو نكرد رو هيلو ٥ رسما كرد

يعني ٢٠١٤ هم ميشستي يه ليست درست ميكردي
هيلو ٥
گيرز ٤
موتور اسپورت ٦
هورايزن ٣
رايس
تايتان فال
فيبل
كسي تو اين اي پي ها فيل شدن ميديد؟
مسلما نه!

من ميگم بزار بازيها بياد متا بگيره بازي كنيم بگيم دمش گرم
نه اينكه الان بگم افرين چقدر خوبه كه كمپاني كنسول سازمون داره ٦ تا اي پي ميسازه :D

اصلا هم از من نخواه مثبت نگاه كنم چون اينجوري اصلا نمي تونم إه :D
خب پس بحث رو عوض کردی.
تو گفتی رویکرد عوص نشده .
من گفتم شده. با دلیل هم اینو گفتم. عوض شده و به عقب هم برنمیگرده چون سرمایه گذاری کلان در این سطح چیزی نیست که با فیل شدن یکی دو بازی کلا عوض شه برنامه ها

تو الان میتونی بگی اوکی، رویکرد عوض شده ولی تا نتیجه شو نبینی، نمیتونی اعتماد کنی.

حالا من مثلا سر سوزنی به ابسیدین شک ندارم و تو داری. :D اون انتخاب خودته.
ولی بحث دیشبت از اساس غلط بود و متفاوت از حرفی بود که الان زدی.

خب پس بحث رو عوض کردی.
تو گفتی رویکرد عوص نشده .
من گفتم شده. با دلیل هم اینو گفتم. عوض شده و به عقب هم برنمیگرده چون سرمایه گذاری کلان در این سطح چیزی نیست که با فیل شدن یکی دو بازی کلا عوض شه برنامه ها

تو الان میتونی بگی اوکی، رویکرد عوض شده ولی تا نتیجه شو نبینی، نمیتونی اعتماد کنی.

حالا من مثلا سر سوزنی به ابسیدین شک ندارم و تو داری. :D اون انتخاب خودته.
ولی بحث دیشبت از اساس غلط بود و متفاوت از حرفی بود که الان زدی.
خوب ببين به تفاهم رسيديم ديگه اين خوبه :D

بحث ديشبم اين :Wallbash::Wallbash:

• Like
Reactions: mobin.hb96
ip ابسدین امیدوارم یه چیز تو مایه های نسخه های اول mass effect در بیاد. درسته بازی outer world و سری fallout بازی های بزرگی هستن ولی به نظرم سوم شخص تو این بازی ها خیلی بیشتر جواب میده. قشنگ بیان گان پلی بازی رو یه دست درست و حسابی سرش بکشن. انیمیشن های درست و حسابی بزارن، واقعا یه ip خیلی خیلی بزرگ می تونن تو سبک همون mass effect خلق کنن.
به اون سال های اول 360 فکر میکنم واقعا می سوزم که چقدر اون سال ها ماکروسافت سر استدیو های first party / second party اش خراب کاری کرد و موقعیت از دست داد .
هم بایوور رو است داد که همون mass effect انحصاری ماکرو رو بردن دو دستی تقدیم ea کردن . سه گانه اش خوب بود بعد کلا افت کردن. یعنی me نسل قبل می تونست یه برگ برنده بزرگ باشه اگر انحصاری xbox می موند.
هم مرحوم bizarre games رو از دست داد که بازی pgr رو براش می ساخت . اینا هم با اکتیویژن بستن بعد بازی بلور رو دادن که اونم مطابق میلیشون نبود . یه بازی جیمز باند هم دادن بعد تعطیل شدن . که همون ها با چند تا استدیو دیگه جمع شدن توی playground games . حالا خوبه درس گرفت بعدا و اومد خریدشون .
بازی تیم نینجا ninja gaiden که اون همه برای ایکس باکس مهم بود و چقدر یادمه این ایتاگاکی رو bold کردن بودن . بعد نسخه سه اش مولتی شد و اتفاقا خراب شد کلا . ایتاگاکی هم رفت یه بازی دیگه با نینتندو بست . devils third .
رمدی که حداقل 10 سال باهاش انحصاری قرارداد داشتن و ناشرشون بودن رو نتونستن درست و حسابی نگه دارن و مدیریت کنن. اتفاقا بر خلاف نظر خیلی از دوستان من خیلی خیلی اعتقاد استدیو رمدی می تونه با یه مدیریت یکم بهتر یه چیز فوق العاده بشه . یعنی شما فقط فرض کن ادامه alen wake بسازن.
استدیو کرایتک که کرایسیس رو انحصاری به ماکروسافت پیشنهاد داده بود و قرار بود ip انحصاری 360 باشه ولی چون هیلو داشتن ردش کردن و چقدر حیف از یه تیم فنی خفن مثل این تیم . واقعا هنوز که هنوز crysis 2 حرف نداره گرافیکش . من اتفاقا گیم پلی اش رو هم خیلی دوست داشتم . حتی همین ryse هم بازی بدی نبود . حداقل نکردن با کرایتک مخصوصا الان که خیلی نیاز به همکاری داره مجددا قرارداد انحصاری ببندن .
استدیو angle که قبلا باهاش سر midtown madness همکاری می کردن و توی همین قسمت بازی کست هم اتفاقا داستانشون هست . اینا رو هم از دست دادن و اینا رفتن سمت راک استار . الان سری rdr رو اینا دارن می سازن و انجین rage رو هم همینا ساختن. (یه نکته جالب این جا به نظرم رسید . اینا بازی againt رو داشتن می ساختن که یه اکشن مخفی کاری بزرگ بود نسل هفتم معرفی شد ولی نتونستن تموم کنن بازی رو . اتفاقا یه سری از اعضای کلیدی که الان توی انیشیتو هستن از راک استار سن دیگو اومدن و ممکنه خیلی از ایده ها رو بردارن بیارن توی ریبوت پرفکت دارک . اگه این طور بشه خیلی جذاب میشه.)
از همه بزرگ تر که بزرگ ترین استدیو خودشون Bungie رو از دست دادن و بانجی رفت با اکتیویژن بست . اتفاقا نه اکتیویژن اون چیزی که می خواست رسید و نه بانجی .
بماند که نتونستن با epic گیم ببندن . یا حداقل افراد اساسی که توی گیرز نقش اصلی داشتن مثل خود کلیف بردارن با ip بیارن ماکروسافت . اتفاقا کلیف خودش اون زمان از epic اومد بیرون.

چرا واقعا؟

اینکه شد فاز " من میدونستم" دایما منفی باف که از شما بعیده چرا کفر میگی؟ :D
ماکرو هیچ وقت انقدر به اصالت گیمر وفادارانه و با اصالت رفتار نکرده
طبق شایعات TI که داره رو ip قدیمی و اورجینال pd کار میکنه که اگه این حدسم درست نباش خودشون رسما اعلام کردن رو ی کار قدیمی اما با شکل جدید کار میکنن!!
از اونطرف هم که pg هم که با hint های مرغی که از در و دیوار میریزه:Dتابلوعه داره رو سری اورجینال و شناسنامه اکس باکس ینی Fable کار میکنه که تا اینجای کار دوتا از قوی ترین استدیو ها دارن رو اصالت برگشت ip های اکس باکس فن کار میکننکه تا همینجای کار نشون میده ماکرو زیادی سرعقل اومده و تمام توانش برای برگشت به اصالت و اوج اکس باکس
با تایم 5 ساله ای که به i343 داده و بازم فشاری برای رلیز نااماده نداره نشون میده فقط بحث تولید فرنچایز با کیفیت و تاپ ریت رو روی پلتفروم های خودش میخاد:D
Turn 10 برای اولین بار فاصله تولید محتواش از دو سال بیشتر شده!!!نکنه قراره بخورن بخابن سال اخری بگن اوکی دیگه تنبلی بسه پاشین forza 8 رو بسازیم؟;)):D
Duble dine هم که رزومش مشخصه همیشه کریتیو بودن و new ip جزو خاصیت این استدیو بوده
Colation که قرار بود فقطgears بسازه الان داره با TI بازیشو پیش میبره و این ینی دیگه قرار نیست فقط gears بسازن!!!
آبسیدین هم که با جذب نیرو هایی که داشته یا inxile مطمعنن طبق رزومه و سابقه عملکردشون باید با آپشن ها و سرمایه گذاری های بیشتری که انجام شده بهتر و عالی عمل کنن مثل NT که با senua به اوج رسید و با سنوا قراره روند رشد و پیشرفتشو طی کنه
ومابقی دوستان که مطمعنم حضور ذهن ندارم حدالقل کاری که باید بکنن قرار بازی هرچه با کیفیت تر بسازن و این بحث نکنه infinite fail بشه (اونم تو شرایطی که نمایشا نشون میده نزدیک ترین نسخه به ساخته های bungie :D) حالا اینکه فیل بشه یا نه در مورد هیچ بازی و هیچ استدیوی نه فقط ماکرو و نه سونی میشه نظر قطعی داد که نمونه بارزش GTS بود که با اون رزومه خفن با این که چند ساله از رقیبش(FORZA) عقب مونده اما با gts حتی یه نسل رو فقط با یه شماره فرعی سپری کرد!!!
کی فکرشو میکرد دیگه انقدر/:)
تو هر نسلی شکست ها و ضعف هایی هر کمپانی داره اما اینکه ماکرو ضعف سخت افزاری نسل ۸ رو به نقطه قوت برجسته و فاحش تبدیل میکنه اینکه ضعف فرست پارتیارو با ترد پارتی ها همیشه سعی داشت جبران کنه و حالا با اتکا به فرست پارتی ها بدون فشار داره کار میکنه و ترد پارتیارو هم پر قدرت کنار خودش داره فقط میشه بهش نمره عالی داد تا اینجای کار و تنها دلیل ممتاز نشدنشم همون ضعف باتریه که مورد بحرانی نیست اما بود هیچ حرفی باقی نمی ذاشت
طولانی شد دوستان به بزرگیتون ببخشید?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or