Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد banjo و دابل فاین میکس جالبی میشه در صورت واقعیت که عجیبه که خالق اصلی تو Rare با رشدی که استدیو داشته انجام نده و بده یکی دیگه روش کار کنه(بنظرم اگه ریبوتی در دست ساخت باش خود ریر انجام میده ولاغیر) :D
در مورد inxile هم جالب میشه اگه بره رو سری کلاسیک خودش کار کنه و بعد این ریمسترها عجیب نیست این اتفاق
در مورد initiative که بعیده فقط رو بحث مولتی از colation کمک گرفته باش و بنظرم حتما تو سینگل بازی هم کمک زیادی کردن البته با نظارت TI (بنظرم اطلاعاتی ک داده منطقی نیست/:)
در مورد Fable ریلستیک و گرافیک خفنش امیدوارم همینطور باش:D
در مورد تاریخ انتشار هم با این اوصاف اکثرا سال دوم رلیز عرضه دارن که بنظرم غلطه یا کنسول بغیر هیلو فورزا 8 احتمالا چیز خاصی واس رلیز سال اول نداره که خوبه همینام اما عالی نیست:D
شایدم سطح توقعات من چسبیده به سقف
من بین استودیو ها انتظارم از انیشتیو بالاست! اصلا جوریه که برام مهم نیست بقیه دارن چی میسازن :D الان شایعه ی ساخت پرفکت دارک زیاده ولی خب با اینکه هیچ پیش زمینه ای از pd ندارم ولی ترجیح میدم بازی new ip داشته باشن. یک چیزی که کاملا از تخیلات تازه ی تیم سربراورده باشه ، میدونی :D یک ip کاملا جدید شخصیت های جدید و دنیای جدید. حالا اینجور که مشخصه دو تا ip در دست ساخت دارند و امیدوارم حداقل یدونه اش اینجوری باشه.

من بین استودیو ها انتظارم از انیشتیو بالاست! اصلا جوریه که برام مهم نیست بقیه دارن چی میسازن :D الان شایعه ی ساخت پرفکت دارک زیاده ولی خب با اینکه هیچ پیش زمینه ای از pd ندارم ولی ترجیح میدم بازی new ip داشته باشن. یک چیزی که کاملا از تخیلات تازه ی تیم سربراورده باشه ، میدونی :D یک ip کاملا جدید شخصیت های جدید و دنیای جدید. حالا اینجور که مشخصه دو تا ip در دست ساخت دارند و امیدوارم حداقل یدونه اش اینجوری باشه.
از پروفایلم فک کنم مشخص باش سطح انتظاراتم چقدر نسبت به TI بالا باش :D
این استدیو مثل sony santa یه ip قدیمی رو زنده میکنه تا هم ساپورت مالی قوی داشته باش برای پروژه بعدی که هزینه های new ip رو هم بتونه تقبل کنه و هم اساتیدی که کیلیویی ریختن تو استدیو هزینه هاشون جبران بشه:D
یادمه بارلاگ بعد موفقیت gow گفته بود دوست دارم یه ip اورجینال و نو بسازم که خوب با موفقیتی که چه به لحاظ فنی و چه اقتصادی هیچ توجیهی نداره این اتفاق نیوفته:D
درسته مقایسه این دو استدیو خیلی قیاس جالبی نیست اما روند و روال کاریشون بعد برکناری تیم استینگ خیلی شبیه به هم هست با توجه به شایعه هایی که وجود داره
امیدوارم بازی جدیدشون انقدر موفق عمل بکنه(با تیم و مدیریتی که داره تضمین شدس) که با تمام قدرت با جذب نفرات بیشتر برن سمت new ip پروژه ای که خودشون دوس دارن و با دنیای خاص خودشون معرفی بشن:x

خب پس ما تو June معرفی این بازی‌ها رو داریم :دی
Fable
Perfect Dark
Obsidian RPG
Banjo
Forza 8

زیادی تخیلی هست، چون انحصاری TP هم که تایید شده هست و اتفاقا اوایل نسل تمرکز زیادی روش شده، این همه بازی بزرگ یه جا معرفی نمیشه. من بعید می‌دونم اصلا Banjo در دست ساخت باشه و بازی Obsidian هم امسال معرفی بشه. اینا اگه راست میگن بازی‌های انحصاری TP رو لیک کنن نه چیزهایی که قابل حدس هست :D

خب پس ما تو June معرفی این بازی‌ها رو داریم :D
Fable
Perfect Dark
Obsidian RPG
Banjo
Forza 8

زیادی تخیلی هست، چون انحصاری TP هم که تایید شده هست و اتفاقا اوایل نسل تمرکز زیادی روش شده، این همه بازی بزرگ یه جا معرفی نمیشه. من بعید می‌دونم اصلا Banjo در دست ساخت باشه و بازی Obsidian هم امسال معرفی بشه. اینا اگه راست میگن بازی‌های انحصاری TP رو لیک کنن نه چیزهایی که قابل حدس هست :D
سطح انتظاراتتو که اصلا نیار پایین که تو رونمایی ها سکته ناقص نزنی چون بنظرم معرفی ها بیشتر باش کمتر نیست!! :D
تو این لیست فقط بحث Banjo دست پخت df یکم نشدنی میزنه مابقی اصلا عجیب و غریب نیست در صورت وقوع:D:x
جدا بنظرم معرفی ها حتی بیشتر این هم هستن مثل معرفی بازی کامپاشن و استودیو moon و ip های قدیمی که مثل KI احیا میشن8->:x
ماکروسافت با شروع هر نسل این کارو استارت زده

• Like
Reactions: Bax and a.messi10
اینجا هیچ کس بجز من علاقه به احیا شدن viva pinata نداره ؟ خیلی مظلوم بود این ip
ریبوت یا ساختن یه سیکوئل از viva pinata , banjo kazooie یا conker بنظرم الان از نون شب هم واجب تره هم بازیهای فوقالعاده خفنی بودن هم اینکه اکس باکس توی این سبک بدجوری کمبود داره .

خب با یکی از قابل اطمینان ترین (:-B ) اطلاعاتی که از XGS به بیرون درز کرده در خدمتونم!
جالب هم دلیل اورده ، با منیجرم و همکارم به مشکل بر خوردم حالا میخوام اطلاعات رو لیک کنم. لول! مگه ناتی داگه :D . شوخی میکنم البته واقعا دلم به حال ناتی داگ میسوزه اینهمه روی پروژه کار کنی بعد یک احمق بیاد دست رنجت رو اینطوری خراب کنه. اینقدر که به نیل دراکمن فحاشی میکنن این اخرش فکر کنم سکته هه رو میزنه. بهرحال! از موضوع منحرف نشیم. این چیزی که این نوشته رویاپردازیه یا بهتر بگم انتظاریه که با توجه به شایعات از استودیو میره ولاغیر! چیزی که هست من امیدوارم حداقل تو ایونت دو ماه دیگه یه سورپرایز از یکی از استودیو ها داشته باشیم ( خصوصا انیشتیو ) یعنی بازی معرفی کنن که هیچکدوم انتظارش رو نداریم.
اینو یکی از سورسای اکس باکس رد کرد. یه سریاش قطعا درسته چون معرفی شده یا تابلوئه ولی یه سریاش مث پروژه ی دابل فاین صرفا حدسه

من امیدوارم بودم everwild یه چیز تو مایه های Breath of the Wild به صورت open world باشه. فکر کنم قبلا تایید کرده بودن که اکشن ادونچر سوم شخص هست.
یه نمه هایی از حس مخفی کاری تو سبک h:zd هم در تریلرش بود در حرکت های شخصیت ها برای نزدیک شدن به موجودات بازی . دقت می کردین شخصیت اصلی یه جاهایی از یه سنگ با کمک دوستش بالا می رفت و همه جا همراه ها حضور داشتن. یه جاهایی هم در شایعه خونده بودم که انگار حالت قبیله مانند هست بازی . این پایین مثلا یک کانسپت آرت از خود rare هست قبلا گذاشته شده بود . (البته احتمالا هیچ ربطی به everwild نداشته باشه)

139988

چیزی که خیلی باحال میشه مثلا لند های مختلف داشته باشه با فضا ها و فرهنگ های مختلف ( مردم صحرا، کوهستان ، جنگل و ... ) و با هر کدوم بتونی هم راه بشی و موجوداتی که وجود داره رو یا رام کنی یا شکار کنی برخی شون رو . اتفاقا از اون بازی هایی هست که می تونه محتوا های add on داشته باشه توی بازی ولی به صورت کاملا open world . مثلا به صورت رندوم یه سری کوئیست جذاب توی بازی اضافه کنن . یه چیز تو مایه های سیزن های فورتنایت . ولی خیلی مهمه حس اوپن ورد و خود بحث مبارزات (به نظر تو تریلر بهش اشاره کردن) درست و حسابی پیاده بشه.
من انتظاراتم از rare خیلی بالاست و فکر می کنم ضد حال می خورم . :Dx_x انصافا همین کانسپتی که من دادم رو الان پیاده کنن خیلی باحال میشه ولی کو گوش شنوا :D
این لعنتی ها هم که حالا حالا ها اطلاعات نمی خوان بدن از فرست پارتی ها :-t

کلا ماکروسافت کارهاش قابل پیش بینی هست فقط یکبار کوجیما اورد کنفرانس منفجر شد
فکرشو آدم میکنه ... یه دفعه کن لوین رو بیارن بازیشو معرفی کنه یا حتی میازاکی ...( خدایی وقتشه بعد از 3 تا E3 که میازاکی روی استیج مایکرو بازیشو معرفی کرده یه انحصاری هم معرفی کنه)

خب بعد افتضاح گالوم ،یکم گرافیک نسل بعدی ببینیم بشوره ببره ....
View attachment 140074
View attachment 140077View attachment 140078View attachment 140079View attachment 140080View attachment 140075

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or