Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
از طرفی انقدر sot رو عالی رشد دادن و به بلوغ رسیدن به شخصه جای نگرانی نمیبینم
اما دوس داشتم در کنار آنلاین بودن قابلیت single player سنتی هم داشته باش

• Like
Reactions: alisuun and Bax
Opps ... امیدوارم سرویس محور نباشه دیگه همون SOT کافیه به نظرم برای ریر ...
View attachment 139811
ادونچر SP نبود؟ SoT یه تجربه جدید بود فان بود OK. بس نیست؟ بجز اسم دیگه هیچی از Rare باقی نمونده. remedy و insomniac و ND پیشرفت کردن اینا فقط دارن دور خودشون میچرخن.

من خیلی دوس دارم بدون ۷ می خبری از فوتبال نسل بعدی میشه یا نه! اون چندثانیه حضور فوتبال توی معرفی سریز اکس هایپ کرده منو! نمیدونم بازم EA قراره همین بولشتی که هرسال میده رو تحویلمون بده یا بالاخره یه راه جدید پیدا میکنه ! اگه تغییر نسل مثل 6 به 7 باشه واسه فیفا خیلی عالی میشه :دی

Is This An Early Look At Forza Motorsport On Xbox Series X?
یکی از سازنده‌های فورتزا در یکی از برنامه های GDC در یوتیوب شرکت کرده که داخل اون راجع به طراحی و گرافیک بازی‌ها و سری فورتزا توضیح میده. تو یکی از بخش‌ها چند تا تصویر به نمایش در اومده که احتمال داره مربوط به شماره جدید این سری باشند.
عکس‌ها مورد خاصی هم ندارند و فقط برای توضیح نورپردازی و یک سری از افکت‌ها استفاده شدند.
forza-gdc-talk-images-1.original.jpg

139851
تصویر بالا: واقعیت
تصویر پایین: فورتزا (احتمالا شماره جدید)

یک مورد جدید هم که احتمالا باید ببینیم تو شماره جدید تغییر شرایط آب و هوایی و اونم نه صرفا محدود به برف و بارون، بلکه قراره تو بازی یک چیزی مثل شرایط داخل عکس پایینو ببینیم.

139852

و بالاخره قرار شده که درخت‌ها و آبجکت‌ها هم به صورت سه بعدی در بازی قرار داده بشند:
139853

کیفیت ویدیو 720p هست متاسفانه.

آخرین ویرایش:
امیدوارم این نباشه ... خیلی داغونه ...
این ها تصاویری هستند که در خصوص افکت ها و تکنیک های گرافیکی استفاده شدند و هیچ کدوم نسخه نهایی نیستند.
اون تصویر دوم هم برای مقایسه با واقعیت استفاده شده و حتی مدل ماشینی هم که قرار دادن پالیگان کاملی نداره.

من خیلی دوس دارم بدون ۷ می خبری از فوتبال نسل بعدی میشه یا نه! اون چندثانیه حضور فوتبال توی معرفی سریز اکس هایپ کرده منو! نمیدونم بازم EA قراره همین بولشتی که هرسال میده رو تحویلمون بده یا بالاخره یه راه جدید پیدا میکنه ! اگه تغییر نسل مثل 6 به 7 باشه واسه فیفا خیلی عالی میشه :D
دقیقا :D
تریلر اولیه رونمایی بر پایه حمایت و هایلایت ترد پارتی که باش نتیجه عملیش میشه نمایش ۷ می که فقط محتوای ترد پارتی ارایه میشه که احتمالا محتوای انحصاری time exclusive رو مثل شرایط لانچ one شاهد باشیم مثل معرفی division رو وان و محتوای انحصار زمانیش
احتمالا fifa یا pes کمه بنظرم چون یه توییت یا پست تو پیج رسمی بازی ها میتونه هم هایپ عظیمی ایجاد کنه و هم پر بازدید تر بکنه نمایش هارو
حالا تفاوت اساسی نسل نهم وجود فرست پارتی های بزرگ و متعدد هست که تو سبک های مختلف توسعه پیدا میکنه

خب با یکی از قابل اطمینان ترین (:-B ) اطلاعاتی که از XGS به بیرون درز کرده در خدمتونم!
جالب هم دلیل اورده ، با منیجرم و همکارم به مشکل بر خوردم حالا میخوام اطلاعات رو لیک کنم. لول! مگه ناتی داگه :D . شوخی میکنم البته واقعا دلم به حال ناتی داگ میسوزه اینهمه روی پروژه کار کنی بعد یک احمق بیاد دست رنجت رو اینطوری خراب کنه. اینقدر که به نیل دراکمن فحاشی میکنن این اخرش فکر کنم سکته هه رو میزنه. بهرحال! از موضوع منحرف نشیم. این چیزی که این نوشته رویاپردازیه یا بهتر بگم انتظاریه که با توجه به شایعات از استودیو میره ولاغیر! چیزی که هست من امیدوارم حداقل تو ایونت دو ماه دیگه یه سورپرایز از یکی از استودیو ها داشته باشیم ( خصوصا انیشتیو ) یعنی بازی معرفی کنن که هیچکدوم انتظارش رو نداریم.

خب با یکی از قابل اطمینان ترین (:-B ) اطلاعاتی که از XGS به بیرون درز کرده در خدمتونم!
جالب هم دلیل اورده ، با منیجرم و همکارم به مشکل بر خوردم حالا میخوام اطلاعات رو لیک کنم. لول! مگه ناتی داگه :D . شوخی میکنم البته واقعا دلم به حال ناتی داگ میسوزه اینهمه روی پروژه کار کنی بعد یک احمق بیاد دست رنجت رو اینطوری خراب کنه. اینقدر که به نیل دراکمن فحاشی میکنن این اخرش فکر کنم سکته هه رو میزنه. بهرحال! از موضوع منحرف نشیم. این چیزی که این نوشته رویاپردازیه یا بهتر بگم انتظاریه که با توجه به شایعات از استودیو میره ولاغیر! چیزی که هست من امیدوارم حداقل تو ایونت دو ماه دیگه یه سورپرایز از یکی از استودیو ها داشته باشیم ( خصوصا انیشتیو ) یعنی بازی معرفی کنن که هیچکدوم انتظارش رو نداریم.
در مورد banjo و دابل فاین میکس جالبی میشه در صورت واقعیت که عجیبه که خالق اصلی تو Rare با رشدی که استدیو داشته انجام نده و بده یکی دیگه روش کار کنه(بنظرم اگه ریبوتی در دست ساخت باش خود ریر انجام میده ولاغیر) :D
در مورد inxile هم جالب میشه اگه بره رو سری کلاسیک خودش کار کنه و بعد این ریمسترها عجیب نیست این اتفاق
در مورد initiative که بعیده فقط رو بحث مولتی از colation کمک گرفته باش و بنظرم حتما تو سینگل بازی هم کمک زیادی کردن البته با نظارت TI (بنظرم اطلاعاتی ک داده منطقی نیست/:)
در مورد Fable ریلستیک و گرافیک خفنش امیدوارم همینطور باش:D
در مورد تاریخ انتشار هم با این اوصاف اکثرا سال دوم رلیز عرضه دارن که بنظرم غلطه یا کنسول بغیر هیلو فورزا 8 احتمالا چیز خاصی واس رلیز سال اول نداره که خوبه همینام اما عالی نیست:D
شایدم سطح توقعات من چسبیده به سقف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or