یسری اسکرین شات از لینکدین دولوپرای Rare توی توییتر پخش شده که بنظر Everwild بیش از 5 سال هست که در توسعه بوده.
بنظر تا فبریه 2019 (حداقل) بازی در فاز Pre-production بوده و احتمالا از همون حدود پروداکشن اصلی شروع شده و اگر اینطور باشه، تا الان بیش از 2 ساله که در فاز full production قرار داره.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
برای Fable هم خودم داشتم تو لینکدین اعضای PG میگشتم، دیدم چند نفر حداقل جوئن 2017 به عنوان شروع کارشون روی فیبل زده بودن (قطعا استارت قضیه این هم نیست و زودتر بوده.) پس تا E3 تقریبا 4 سال از شروع پروسه ساخت بازی میگذره. یک متنی هم در مورد این پروژه توی تاپیک E3 گفتم که حالا دوباره اینجا هم میگم...
چند هفته پیش داشتم مرور میکردم از ژانویه و فبریه 2017، شایعات و اخبار حاکی و حتی خود شخص رالف فولتون گفته بودن میخوایم تیم دوم رو بیاریم رو کار... چند ماه بعدش رسما اعلام میکنن که اره تیم دوممون توی این ساختمان جدید شروع به کار کردن و دارن روی یک بازی Open world و غیر ریسینگ کار میکنن و نیرو گرفتن. E3 2018 هم رسما اعلام میشه بازی بعدیشون OW RPG و برای Xbox عرضه میشه. در نتیجه حداقل 3 تا 4 سال هست که کار روی بازی شروع شده. تازه Asset های Fable Legends هم در اختیارشونه و یسری کمک هایی داشتن (بعد از کنسلی لجندز گفتن فایل های این بازی بعدا به تیم های دیگه برای فیبل 4 داده میشه. حالا اینکه چقدر ازش استفاده کردن معلوم نیست). هرچقدر هم تا عرضه بازی مونده باشه، حس میکنم پروسه ساخت بازی کم جلو نرفته
اون صحبت های فبریه 2017 رالف فولتون هم رسما از یک Project 2 حرف زده میشه و شایعات شدیدی بود که بازیشون OW RPG هست و خب شایعه فیبل هم همیشه بوده. و یادمه موفقیت مارکتینگ Horizon Zero Dawn هم خیلی روی این روند تاثیر داشت و خود اسپنسر میگفت ما میفهمیم و سعی میکنیم این خلا رو پر کنیم. خلاصه بگم فیبل بودن قضیه هم بنظر از همون اول معلوم بوده
در کل امیدوارم پروداکشن خوب جلو رفته باشه و زودتر چشممون به این بازی روشن شه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
یک عده زیادی از جورنالیست ها (که البته هیچکدوم بنظر قطعی نیستن و بیشتر احتمالات رو دارن میگن) معتقدن Starfield در نیمه اول 2022 منتشر میشه.
یک اینسایدریه هم ادعا کرده نمایش E3 امسالش یک تیزر کوچیکه و یک ایوینت مفصل مخصوص خود بازی در سال 2021 خواهیم داشت که گیمپلی رو کامل اونجا می بینیم