Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
بابا ما بانجی نمیخوایم
سگا رو اعلام کنن کافیه :D
ولی ای کاش به جای سگا شایعات کپکام رو می‌شنیدیم :دی تنوع و کیفیتی که فرنچایزهای کپکام می تونست به گیم‌پس بیاره قطعا بیشتر از سگاس یه چیزیه در حد بتسدا
جالبه که net worth کپکام هم حدود یک سوم سگا هست.

ولی ای کاش به جای سگا شایعات کپکام رو می‌شنیدیم :D تنوع و کیفیتی که فرنچایزهای کپکام می تونست به گیم‌پس بیاره قطعا بیشتر از سگاس یه چیزیه در حد بتسدا
من با همون هم موافقم،ولی خب وضع مالی کپکام خوبه و من فکر نمیکنم مایل باشن فروخته بشن
ولی سگا طبق چیزی که من دیدم سالهای اخیر وضع مالیشون خراب بوده
اگه مایکرو سگا رو بخره بازی های ژاپنی زیادی هم بدست میاره
کپکام درسته ژاپنیه ولی اکثر عناوینی که میسازه غربی هستن

ولی ای کاش به جای سگا شایعات کپکام رو می‌شنیدیم :دی تنوع و کیفیتی که فرنچایزهای کپکام می تونست به گیم‌پس بیاره قطعا بیشتر از سگاس یه چیزیه در حد بتسدا
کپکام خوب پول درمیاره آخه برعکس سگا بعید خودشو بفروشه

خوب ناشر ماکروسافت حق نشر ip رو هم احتمالا خریدن که عجیب نیست :D
کلا با خریدشون خیلی موافق نیستم مگه خودشونو واقعا با مدیوم ثابت کنن و بکشن خودشونو بالا
مث آسوبو آس رو کنن:x

خوب ناشر ماکروسافت حق نشر ip رو هم احتمالا خریدن که عجیب نیست :D
کلا با خریدشون خیلی موافق نیستم مگه خودشونو واقعا با مدیوم ثابت کنن و بکشن خودشونو بالا
مث آسوبو آس رو کنن:x
پس یعنی برا کنسولای سونی نمیاد؟اخه میگفتن انحصاری زمانیه

• Like
Reactions: g4mer
البته طرف اصلا اینسایدر نیست و ممکنه از خودش درآورده باشه. ولی خب میگه من شنیدم همچین چیزی. منم حالا میزارمش همینجوری دور هم باشیم :D
والا همچین نظر عجیبی هم نداده. :D
پرفکت دارک که بحثش بوده همیشه.
از لیست استخدامی ها هم میشه حدس زد بازی سوم شخص سینماتیکه.
توم ریدر بودنم برا این گفته که کلی دولوپر از کریستال گرفتن. خود گلگر هم که ازونجا اومده.
بخش جاسوسی و اسپلینتر سل بودنم جدا از شایعاتی که قبلا بودن، خود پرفکت دارک هم میتونه یه همچین چیزایی رو به ذهن برسونه.

والا همچین نظر عجیبی هم نداده. :D
پرفکت دارک که بحثش بوده همیشه.
از لیست استخدامی ها هم میشه حدس زد بازی سوم شخص سینماتیکه.
توم ریدر بودنم برا این گفته که کلی دولوپر از کریستال گرفتن. خود گلگر هم که ازونجا اومده.
بخش جاسوسی و اسپلینتر سل بودنم جدا از شایعاتی که قبلا بودن، خود پرفکت دارک هم میتونه یه همچین چیزایی رو به ذهن برسونه.
با شایعاتی که هست بنظرم پروژه اولشون PD هست و با استارت پیش تولید فیلم پرفکت دارک زده به یقین رسیدم پرفکت دارک تو پروسه ساخت هست
اما پروژه دومشون که از همین حالا خیلی براش هیجان زده ام بنظرم میتونه ip اورجینالی باش هرچند پرفکت دارکی که اینیشیتیو درست کنه حتما کار پرفکت و قوی و عالی از آب در میاد از حالا میتونیم حسابی روش حساب باز کنیم

343 تیم توانمندی هست خودش :D ولی خب بازی بزرگ ساختن هم سخته اینم هست و الا روی 360 همه دیدیم چطور بازیی ساختن که فک همه چسبیده بود زمین :D البته اگر گرافیک مورد بحث باشه فقط
بله خیلی توانمندن !
البته در تر زدن 8-|:D

البته طرف اصلا اینسایدر نیست و ممکنه از خودش درآورده باشه. ولی خب میگه من شنیدم همچین چیزی. منم حالا میزارمش همینجوری دور هم باشیم :D
خسته نباشه واقعا :D
تو یونیورس پرفکت دارک رو که Jeff Grubb گفته بود بقیه چیزا هم که همیشه شایعه اش بوده...

من هی میخوام به خرید آسوبو دل ببندم یاد این بیوی پیج اینستاگرام و اون تاکیدش روی مستقل بودنشون میفتم بیخیال میشم :D

دقیقا منم چند وقت یه بار چک می کنم ببینم عوض کردن یا نه :D:)):-w
لعنتی ها هر چی منابع بخواین بهتون می دن، چی می خواین دیگه. :>:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or