Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
هم نسخه نسل ۸ هست برای xbox وانیا و هم نسل ۹ ، هم استوری و هم آنلاینView attachment 375175
برای گیم پس پی سی ، هم نسخه ی enhanced که چند وقت پیش معرفی شد رو دادن
View attachment 375177
—————————
*منم گیم پس اکانتم رو ۱۳ ماه تمدید کردم امیدوارم سال خوبی باشه😊
View attachment 375178
دانلود که زدم ورژن Xbox One رو میگیره عجیبه

یکی از دوستان من که PC داره یه سوالی داشت
گفت برای دووم بخوام بازی بخرم میشه ۴۳۰۰ میگفت راهی نیست بشه با گیم پس توی اکانت خودش مثال یکساله بگیره و بازی کنه؟
اگر بخواد روی اکانت استیمش بازی کنه تا اونجایی میدونم نمیشه که گیم پس بگیره همزمان بیاد روی استیم پلی بده و هم گیم پس

سلام
چطوری اکانت خودت رو تمدید کردی؟ من شنیدم دیگه نمیشه روی اکانت خودت تمدید کرد
میشه فقط آرژانتین و ترکیه و اینجور ریجن های مفت بود که جمع شد بساطش
اگر ریجن آمریکا بزنی میتونی همه چی راحت روی اکانت شخصی بخری ولی خب گرون تره

منم حسابم آمریکاست. از کجا خرید کنم؟
عین همه جاهای دیگه از یه جای معتبر گیفت کارت آمریکا بخر بعد با VPN اکانت مایکروسافتت رو شارژ کن و از استور خرید کن. من خودم رو مرورگر پی سی یا موبایل انجام میدم ولی یه چند ماهی از آخرین خریدم میگذره, اگر محدودیت جدیدی اعمال شده من بی خبرم.

ظاهرا Shadow of Tomb Raider موندنی شد.

قرار بود این بازی 15 ام از سرویس خارج بشه اما ظاهرا رفتنش منتفی شده...

images

این Crime Scene Cleaner که توی لیست جدید هست رو اصلاً نمی‌شناسم، ولی حس کردم شاید یه چیزی مثل PowerWash Simulator باشه که خیلی‌ها اینجا کاری باهاش ندارن، ولی به شدت اعتیادآور و خفنه! رفتم توی استیم و دیدم بله، گویا همین‌طوره و میانگین رضایتی که از حدود ۲۰ هزار نفر گرفته، ۹۷٪‌ هست. :دی
Crime scene cleaner رو نشستم امروز صبح بازی کردم! این از اون بازیهایی بود که هیچوقت فکرش رو نمیکردم برم سراغش! یعنی اینجوری بود که فکر میکردم یه بازیه با یه میکانیزم کسالت اور ساده ای که صرفا بدون هیچ پیش زمینه ای میری توی یک صحنه جرم چهارتا دستمال میکشی میای بیرون! اما این تعریفی که از بازی کردی گفتم بهش یه فرصتی بدم ببینم چجوریه و درکمال تعجب اونقدر میکانیزم های بازی به قول خودت اعتیاداور بود که چهار ساعت یه کله صبح جمعه نشستم بازیش کردم :D
در رابطه با بازی بگم که خیلی تصورم اشتباه بود یعنی یچیزی درحد بازی های موبایلی تصورش میکردم! اول اینکه بازی داستان داره و شما یک ادم بدبختی که از سر نداری و دختر بیمار مجبور شدی بری تو کار خلاف و تمیزکاری گندکاری ادمکش ها! بعد هر صحنه ی جرم هم داستان مخصوص خودشون رو دارن، البته نه اینکه داستان هرکول پوآرو ای داشته باشن ولی همین روایت کوچیک خیلی به پیشبرد توی بازی کمک کرده و موقع تمیزکاری حس بهتری به ادم میده، مخصوصا مرحله اول بازی که سورپرایز شدم! نکته ی دوم بازی فیزیک بازیه! اینجوریه که تقریبا اغلب ابجکت های بازی قابلیت جابه جا شدن رو دارن و از همین امکان بازی استفاده کرده تا شما رو مجبور کنه نتنها تمیزکاری ها رو انجام بدید بلکه باید وسایل های بهم ریخته رو هم مرتب کنید و از طرفی سعی کنید موقع تمیزکاری وسایل شکستنی رو نشکنید! که حقیقتش من با این بخش بازی خیلی حال کردم! :D مورد بعدی لوکیشن های مخفیه بازیه! یعنی جز کارهای اصلی که باید انجام بدید ، توی صحنه ی جرم لوکیشن هایی وجود داره که با گشت و گذار و پیدا کردن ایتم میتونید بهش برسید و پاداش بگیرید. خود بحث تمیزکاری هم که فکر میکردم خیلی حوصله سر بر و خسته کننده باشه اصلا اینجوری نیست و از پاک کردن خون روی درو دیوار تا جمع کردن اشغال و برداشتن جسد های سلاخی شده نهایت لذت رو میبرید! :D واقعا فکرش رو نمیکردم یک روزی از گیم پلی ای که اساس کارش تمیزکاری باشه لذت ببرم! :D حقیقتا میکانیزم های گیم پلی اش هم خیلی خوب دراوردن مثلا بازی ابزارهای مختلفی در اختیارت میذاره و بسته به جایی که میخواید تمیز کنید باید ابزار مخصوص به خودش رو استفاده کنید وگرنه کار تمیزکاری سخت تر میشه. یه ریزه کاریهای بامزه ای هم داره مثلا مهمترین وسیله تون سطل اب و تی هست اما اگه در حین تمیزکاری پای شما به سطل اب بخوره اب میریزه و شما دوباره باید بری سطل رو پر اب کنی حالا اگه اب کثیف باشه کف رو هم کثیف میکنه! درنتیجه باید سعی کنی سطل رو توی دستو پا نذاری! :D بازی skill tree هم داره که باهاش میشه ابزارهای بهتری گرفت یا قدرت پاک کنندگی خودتون رو بالاتر ببرید! یه نکته ی جالبی دیگه هم که بازی داره اینه که در طول مراحل بازی کاست های موسیقی وجود داره که میتونید پیدا کنید و هنگام بازی پلی کنید و همینطور که مثلا اهنگ کلاسیک ملایمی گوش میدید تی رو بیرون بیارید، توی سطل اب بزنید و در کمال ارامش و رلکسیشن خون های روی زمین رو پاک کنید! :D کلا بازی chill ای هست و از اینکه اینطور از این بازی خوشم اومد خیلی برام اتفاق غیرمنتظره ای بود! :D

Crime scene cleaner رو نشستم امروز صبح بازی کردم! این از اون بازیهایی بود که هیچوقت فکرش رو نمیکردم برم سراغش! یعنی اینجوری بود که فکر میکردم یه بازیه با یه میکانیزم کسالت اور ساده ای که صرفا بدون هیچ پیش زمینه ای میری توی یک صحنه جرم چهارتا دستمال میکشی میای بیرون! اما این تعریفی که از بازی کردی گفتم بهش یه فرصتی بدم ببینم چجوریه و درکمال تعجب اونقدر میکانیزم های بازی به قول خودت اعتیاداور بود که چهار ساعت یه کله صبح جمعه نشستم بازیش کردم :D
در رابطه با بازی بگم که خیلی تصورم اشتباه بود یعنی یچیزی درحد بازی های موبایلی تصورش میکردم! اول اینکه بازی داستان داره و شما یک ادم بدبختی که از سر نداری و دختر بیمار مجبور شدی بری تو کار خلاف و تمیزکاری گندکاری ادمکش ها! بعد هر صحنه ی جرم هم داستان مخصوص خودشون رو دارن، البته نه اینکه داستان هرکول پوآرو ای داشته باشن ولی همین روایت کوچیک خیلی به پیشبرد توی بازی کمک کرده و موقع تمیزکاری حس بهتری به ادم میده، مخصوصا مرحله اول بازی که سورپرایز شدم! نکته ی دوم بازی فیزیک بازیه! اینجوریه که تقریبا اغلب ابجکت های بازی قابلیت جابه جا شدن رو دارن و از همین امکان بازی استفاده کرده تا شما رو مجبور کنه نتنها تمیزکاری ها رو انجام بدید بلکه باید وسایل های بهم ریخته رو هم مرتب کنید و از طرفی سعی کنید موقع تمیزکاری وسایل شکستنی رو نشکنید! که حقیقتش من با این بخش بازی خیلی حال کردم! :D مورد بعدی لوکیشن های مخفیه بازیه! یعنی جز کارهای اصلی که باید انجام بدید ، توی صحنه ی جرم لوکیشن هایی وجود داره که با گشت و گذار و پیدا کردن ایتم میتونید بهش برسید و پاداش بگیرید. خود بحث تمیزکاری هم که فکر میکردم خیلی حوصله سر بر و خسته کننده باشه اصلا اینجوری نیست و از پاک کردن خون روی درو دیوار تا جمع کردن اشغال و برداشتن جسد های سلاخی شده نهایت لذت رو میبرید! :D واقعا فکرش رو نمیکردم یک روزی از گیم پلی ای که اساس کارش تمیزکاری باشه لذت ببرم! :D حقیقتا میکانیزم های گیم پلی اش هم خیلی خوب دراوردن مثلا بازی ابزارهای مختلفی در اختیارت میذاره و بسته به جایی که میخواید تمیز کنید باید ابزار مخصوص به خودش رو استفاده کنید وگرنه کار تمیزکاری سخت تر میشه. یه ریزه کاریهای بامزه ای هم داره مثلا مهمترین وسیله تون سطل اب و تی هست اما اگه در حین تمیزکاری پای شما به سطل اب بخوره اب میریزه و شما دوباره باید بری سطل رو پر اب کنی حالا اگه اب کثیف باشه کف رو هم کثیف میکنه! درنتیجه باید سعی کنی سطل رو توی دستو پا نذاری! :D بازی skill tree هم داره که باهاش میشه ابزارهای بهتری گرفت یا قدرت پاک کنندگی خودتون رو بالاتر ببرید! یه نکته ی جالبی دیگه هم که بازی داره اینه که در طول مراحل بازی کاست های موسیقی وجود داره که میتونید پیدا کنید و هنگام بازی پلی کنید و همینطور که مثلا اهنگ کلاسیک ملایمی گوش میدید تی رو بیرون بیارید، توی سطل اب بزنید و در کمال ارامش و رلکسیشن خون های روی زمین رو پاک کنید! :D کلا بازی chill ای هست و از اینکه اینطور از این بازی خوشم اومد خیلی برام اتفاق غیرمنتظره ای بود! :D
عجب تبلیغی کردی برای بازی! :دی می‌خواستم بذارمش برای یه مدت دیگه، ولی واجب شد سریع‌تر برم سراغش!
این جور بازی‌ها وقتی خوب و اصولی از آب درمیان، واقعاً اعتیاد عجیبی توی آدم ایجاد می‌کنن و مثلاً همون PowerWash Simulator هم یه جوری بود که من بدجوری توش غرق شده بودم و تا وقتی که تا آخرین لکه کثافت رو از محیط پاک نمی‌کردم، دلم نمی‌اومد بیام بیرون! وسط بازی‌های بزرگ هم یه جور زنگ تفریح به حساب میان و روح و روان آدم رو پاکسازی می‌کنن و الآن برای من موقعیت خوبیه که بین AC Shadows و FF XVI که این روزها بازی می‌کنم، سراغ این هم برم. :دی

ظاهرا Shadow of Tomb Raider موندنی شد.

قرار بود این بازی 15 ام از سرویس خارج بشه اما ظاهرا رفتنش منتفی شده...
بر خلاف ایمپرشن ها و نقدهایی که دیده بودم حس می کردم بازی چندان جالب نباشه، اما بعد تجربش نظرم عوض شد و اگر دوتا نسخه قبل رو بازی کردید و دوست داشتید، اینم دوست خواهید داشت...

+ اخیراً بازی های بشدت خوبی ادد شده به کتابخونه گیم پس؛ مدت مدیدی شد گیم پس دیگه شارژ نکردم. همین که بردرلندز رو روی استیم خریدم یک هفته بعدش نسخه التیمیت ادیشنش رو گرفت داد رو گیم پس :-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or