Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من اکانت گیم پس م تا یک ماه دیگه تموم میشه خواستم بپرسم بعد از تموم شدنش بازیهایی که از گیم پس دانلود کردم صحیح و سالم باقی میمونه یا اینکه با گیم پس جدید باید بازیها رو از اول دانلود کنم ؟؟​

دوستان عزیز من اکانت گیم پس م تا یک ماه دیگه تموم میشه خواستم بپرسم بعد از تموم شدنش بازیهایی که از گیم پس دانلود کردم صحیح و سالم باقی میمونه یا اینکه با گیم پس جدید باید بازیها رو از اول دانلود کنم ؟؟​

همه چی سرجاش میمونه

همهچی سرجاش میمونه دیتای Xbox فری ریحن هست حتی سیوهاتم ب همه ریجن دیتاها میخوره
برا من دیتا ها ماله سه ساله پیش اگه گیم پس هوم بگیرم قبلیه سوییچ بود،برا منم نمیخواد از اول دانلود کنم چون دیدم بعضی بازیها انگار دیتاش قدیمی میشه،باید از اول دانلود کرد،سوالم بیشتر در مورد بازیهای گیرز او وار یک تا پنج و هیلو کالکشن هست؟ خیلی حجمش بالا بود پوستم کنده شد تا دانلود شد مخصوصا اونایی که حتما باید از کنسول دانلود میکردی

برا من دیتا ها ماله سه ساله پیش اگه گیم پس هوم بگیرم قبلیه سوییچ بود،برا منم نمیخواد از اول دانلود کنم چون دیدم بعضی بازیها انگار دیتاش قدیمی میشه،باید از اول دانلود کرد،سوالم بیشتر در مورد بازیهای گیرز او وار یک تا پنج و هیلو کالکشن هست؟ خیلی حجمش بالا بود پوستم کنده شد تا دانلود شد مخصوصا اونایی که حتما باید از کنسول دانلود میکردی

اساسا نه ولی حتما تو این مدت اپدیت دادن باید اپدیت انجام بشه بعضی مواقع هم نت ما جون خیلی از استاندارد جهانی جلوتره شاید ی پنیک اتک بزنه 🥴بازی رو با اپدیتو از اول بگیره ولی استانداردش نباید شکلی بشه

اساسا نه ولی حتما تو این مدت اپدیت دادن باید اپدیت انجام بشه بعضی مواقع هم نت ما جون خیلی از استاندارد جهانی جلوتره شاید ی پنیک اتک بزنه 🥴بازی رو با اپدیتو از اول بگیره ولی استانداردش نباید شکلی بشه
میدونستم سره ای تکس تو همینجوری شد ولی گفتم گیرز و هیلو قدیمی دیگه دیتا جدید ندن که متاسفانه گفتید حتی ممکنه از اول بگیرم خیلی سخته به هر حال از جوابتون ممنونم

• Like
Reactions: richard92
دوستان یه سوال، من نتونستم اکانت قبلی خودم رو تمدید کنم، و به ناچار یه اکانت تازه ساختم، یعنی اون بابایی که ازش خریدم یه اکانت جدید بهم داده، آیا میشه با این اکانت بازی هارو بگیرم، اما با اکانت خودم که دیگه گیم پس نداره بازی کنم؟ یا حتما باید با همون اکانتی باشم که گیم پس روشه؟ چون لامصب امده ID ـم رو هم گذاشته Makan Band خیلی مسخره است:دی

دوستان یه سوال، من نتونستم اکانت قبلی خودم رو تمدید کنم، و به ناچار یه اکانت تازه ساختم، یعنی اون بابایی که ازش خریدم یه اکانت جدید بهم داده، آیا میشه با این اکانت بازی هارو بگیرم، اما با اکانت خودم که دیگه گیم پس نداره بازی کنم؟ یا حتما باید با همون اکانتی باشم که گیم پس روشه؟ چون لامصب امده ID ـم رو هم گذاشته Makan Band خیلی مسخره است:دی
آره میشه. فقط باید اکانت جدیدی که بهت داده رو هوم کنی.
از تنطیمات تو بخش Personalization برو و از قسمت My Home Xbox گزینه Make this my home Xbox رو بزن. بعدش دیگه میتونی با اکانت خودت بازی کنی و حتی بازیها رو مستقیم دانلود کنی. اصلا دیگه نیازی نیست وارد اکانت جدید بشی.

آخرین ویرایش:
آره میشه. فقط باید اکانت جدیدی که بهت داده رو هوم کنی.
از تنطیمات تو بخش Personalization برو و از قسمت My Home Xbox گزینه Make this my home Xbox رو بزن. بعدش دیگه میتونی با اکانت خودت بازی میکنی و حتی بازیها رو مستقیم دانلود کنی. اصلا دیگه نیازی نیست وارد اکانت جدید بشی.
درود
البته ربطی به هوم یا غیرهوم نداره! با هردو میشه رو اکانت خودت بازی دانلود و بازی کنی فقط تنها فرق بین هوم و غیرهوم اینه که برای اکانت غیرهوم هربار که کنسول رو روشن میکنی (اگه کامل خاموش کردی !) باید اول اکانت گیمپس رو لاگین کنی و بعدش برگردی اکانت خودت ولی اکانت هوم نیازی به هربار لاگین کردن نیست!

درود
البته ربطی به هوم یا غیرهوم نداره! با هردو میشه رو اکانت خودت بازی دانلود و بازی کنی فقط تنها فرق بین هوم و غیرهوم اینه که برای اکانت غیرهوم هربار که کنسول رو روشن میکنی (اگه کامل خاموش کردی !) باید اول اکانت گیمپس رو لاگین کنی و بعدش برگردی اکانت خودت ولی اکانت هوم نیازی به هربار لاگین کردن نیست!
اگر دسته رو به اکانت گیم پس لینک کنی، دیگه نیازی به هربار لاگین کردن هم نیست

یسری از دوستان تاپیک رو با پیج شخصی اشتباه گرفتن و مدام تبلیغ کار خودشون رو انجام میدن.
اینبار فقط پست رو پاک کردم و شخصی بهشون اطلاع دادم.

از این به بعد جز بازارچه هر جای انجمن این مورد رو ببینم اخطار و قطع دسترسی از تاپیک رو شامل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or