Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام گیم پس که روی اکانت خودم هست رو با دوستم share کنم و شریکی استفاده کنیم
حالا سوالی که هست، اون باید اکانت من رو توی دستگاه خودش sign in کنه و هوم کنه؟ میشه راهنمایی کنین که روالش به چه صورته؟
وقتی اکانت من رو بزنه، من برای بازی کردن حتما باید آنلاین باشم یا آنلاین/آفلاین میتونم استفاده کنم؟
اون با اکانت خودش میتونه بازی کنه دیگه درسته؟
ممنون
وقتی دوستتون اکانت شما رو رو کنسولش وارد کرد و ساین این شد با اکانت شما ، میره توی ستینگ
settings > General > Personalization > My home Xbox
بعد تیک make this my home xbox رو می زنه
و بعد از اون می تونه از بازی ها و گیم پس اکانت شما، از روی اکانت خودش به صورت آنلاین و یا آفلاین استفاده کنه و نیازی به ساین اوت نکردن اکانت شما هم نداره
شما هم با اکانت خودتون فقط وقتی که کنسولتون به اینترنت وصل باشه می تونید استفاده کنید

خروجی های ۱۵ ژانویه

View attachment 280537

ورودی‌های جدید هم احتمالا تا چهارشنبه مشخص میشه.
چقد بازیای طولانی جدیدا تند تند میرن:(
جایی نیست امار بازیارو از یک ماه دو ماه قبل بذاره؟
ببینم وقت میکنم ادامه دانگانرونپا رو برم

چقد بازیای طولانی جدیدا تند تند میرن:(
جایی نیست امار بازیارو از یک ماه دو ماه قبل بذاره؟
ببینم وقت میکنم ادامه دانگانرونپا رو برم
اینجا برای دنبال کردن بازی‌های گیم پس عالیه. :D
همه رو لیست می‌کنه و تاریخ ورود و همین‌طور تاریخ خروج احتمالی رو از یکی دو ماه قبل می‌ذاره. یعنی توی بخش Likely Leaving، مشخص می‌کنه که کدوم بازی‌ها احتمالاً به زودی خارج می‌شن و مثلاً همین ۵ تا بازی که الآن قراره حذف بشن رو قبلاً توی بخش Likely Leaving گذاشته بود، چون همه‌شون ژانویه پارسال اضافه شده بودن.
این Danganronpa رو منم می‌خواستم بازی کنم، ولی انقدر بازی‌های نزدیک به سلیقه‌م توی گیم پس زیاده که نمی‌رسم سراغ همه برم و بعضی وقت‌ها چیزهایی مثل این قربونی می‌شن. :(

Danganronpa برنامه داشتم براش، به نظر هم بازی ای نیست که بشه سریع تمومش کرد، کل کالکشن روی گیم پسه،. ای بابا :((

اینجا برای دنبال کردن بازی‌های گیم پس عالیه. :D
همه رو لیست می‌کنه و تاریخ ورود و همین‌طور تاریخ خروج احتمالی رو از یکی دو ماه قبل می‌ذاره. یعنی توی بخش Likely Leaving، مشخص می‌کنه که کدوم بازی‌ها احتمالاً به زودی خارج می‌شن و مثلاً همین ۵ تا بازی که الآن قراره حذف بشن رو قبلاً توی بخش Likely Leaving گذاشته بود، چون همه‌شون ژانویه پارسال اضافه شده بودن.
این Danganronpa رو منم می‌خواستم بازی کنم، ولی انقدر بازی‌های نزدیک به سلیقه‌م توی گیم پس زیاده که نمی‌رسم سراغ همه برم و بعضی وقت‌ها چیزهایی مثل این قربونی می‌شن. :(
Danganronpa رو آب دستتون بزارید زمین یه کله بازی کنید.
با هر آن چیزی که بازی کردید فرق داره. (مگر این که Zero Escape ها رو بازی کرده باشید و با حال و هواش آشنا باشید :D)

Danganronpa رو آب دستتون بزارید زمین یه کله بازی کنید.
با هر آن چیزی که بازی کردید فرق داره. (مگر این که Zero Escape ها رو بازی کرده باشید و با حال و هواش آشنا باشید :D)
لعنت بر شیطان! :| الآن می‌زنم دانلود بشه! :دی
اگه زمان موردنظر برای تموم کردنش (نه ۱۰۰٪‌ و انجام همه کارها) رو درست تخمین زده باشن، می‌شه به طور میانگین با روزی ۲ ساعت کارش رو ساخت و ببینیم فرصت می‌شه یا نه. (ساعت رو توی اسپویلر گذاشتم، چون بعضی‌ها حساس هستن روی این جور چیزها! :دی).
اون Zero Escapeها رو هم بازی نکردم، ولی زیاد ازشون شنیدم و Nonary Games توی برنامه‌م هست.

• Like
Reactions: capitanrayan
دوستان بتلفیلد 2042 رو دانلود کنم میتونم با همون dns پلی بدم؟ و این که a way out رو هم میخوانم با رفیقم پلی بدم انلاین مشکلی نداره دیگه؟
از اونجایی میپرسم که بازی های ea, کلا مشکل داره روی pc و در کل نمیتونم پلی بدم و رو اوردم به series s

دوستان بتلفیلد 2042 رو دانلود کنم میتونم با همون dns پلی بدم؟ و این که a way out رو هم میخوانم با رفیقم پلی بدم انلاین مشکلی نداره دیگه؟
از اونجایی میپرسم که بازی های ea, کلا مشکل داره روی pc و در کل نمیتونم پلی بدم و رو اوردم به series s
من با نت Td-Lte آسیاتک بتلفیلد 2042 رو با هر DNS که تست کردم میره توی منو ولی تا به یه سرور کانکت میشه دوباره برمیگرده توی منو. باید 20 بار تلاش کنم تا یه بار جوین بشه
البته 10 روزی هست دیگه بیخیالش شدم

کسی تجربه Titanfall رو داره؟ وصل میشه یا اون هم مشکل بتلفیلد رو داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or