Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
View attachment 200131

نتیجه این حجم از لاو ترکوندن چی میتونه باشه؟ :D
اومدن یه سری بازی اسکویر انیکس صاف رو گیم پس که اولینش هم اوترایدرز بود.
ظاهراً مخ اینا هم زدن?
البته نمی‌گم مثل اوترایدرز روز عرضه ولی خب میاد

• Like
Reactions: reza51
مرسی. من لیست کامل رو پایین میذارم

View attachment 199809

بی نظیره. شاید یکی بیاد لیست رو نگاه کنه با خودش بگه یه مشت بازیهای بی نامو نشون قراره بیاد گیم پس، اتفاقا من برخلاف بچه ها بیشتر از اینکه از اومدن بازیهای aaa یا بقولی اسمو نامدار استقبال کنم از همین بازیهایی استقبال میکنم که بدون ادعا و حاشیه ای وارد گیم پس میشن و شما هیچ وقت در صورت عادی طرف این بازیها نمیرید. در صورتی که اتفاقا بینشون چنان بازیهای خوبی پیدا میشه که بشدت ارزش تجربه دارن و بنظرم گیمپس بیش از هرچیزی مکان همچون بازیهای کوچیک یا بقولی ایندی هست چونکه معمولا بازیهای aaa دیر یا زود بصورت اکانت یا دست دوم تجربه اش میکنید ولی سمت همچون بازیهایی هیچوقت نمیرید و بهترین مزیت گیم پس هم همینه که با یسری بازیهایی بشدت ارزشمند اشناتون میکنه و همین چقدر توی تجربه ی گیمی ادم تاثیر میذاره.
خیلی ممنون،
توی این لیست، بازی second extinction نبود؛ لیست کامل بازی هایی که قرار بیان روی گیم پس رو از کجا می‌تونم ببینم؟

خیلی ممنون،
توی این لیست، بازی second extinction نبود؛ لیست کامل بازی هایی که قرار بیان روی گیم پس رو از کجا می‌تونم ببینم؟
این لیستی بود که همون موقع بعد از ایونت بازیهای ایندی اعلام شد. تو اینترنت سرچ کنی میتونی پیدا کنی.

خب Outriders هم که امروز اومد و منم دانلود کردم، ولی هنوز پلی ندادم ببینم چجوریه.

فقط یه نکته ای که دیده بودم، بعضی ها میگفتن چون بازیش خوب نمیفروشه یا مثلا کیفیتش پایینه (از نظر اونا) دی وان اومده رو گیم پس، اینم جوابشون:

200464

یکم قدر بدونیم :D

خب Outriders هم که امروز اومد و منم دانلود کردم، ولی هنوز پلی ندادم ببینم چجوریه.

فقط یه نکته ای که دیده بودم، بعضی ها میگفتن چون بازیش خوب نمیفروشه یا مثلا کیفیتش پایینه (از نظر اونا) دی وان اومده رو گیم پس، اینم جوابشون:

View attachment 200464

یکم قدر بدونیم :D
بازیش مثل دستنی آنلاین محور است یا مثل گیرز

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

• Like
Reactions: alimx360 and reza51
بازیش مثل دستنی آنلاین محور است یا مثل گیرز

Sent from my motorola one macro using Tapatalk
Co-op محوره. البته من تک نفره یه دو ساعتی بازی کردم، خوب بود. تکی هم میشه رفت و خوب هم هست ولی چون چهار نوع کلاس برای کاراکتر داره خب co-opـش بهتر میشه. Matchmaking هم داره ولی انگار فعلا سرورهای سرچش ایراد داره، برای من نتونست کسی رو پیدا کنه.

گان پلی و زاویه دوربین و اینا دقیقا عین Gearsـه. کلا اگر شوتر سوم شخص دوست دارید حتما دانلود کنید، خیلی خوش ساخته تو این سبک.

اگه دروغ 13 نباشه، بازی که استودیو سونی سن دیگو ساخته Day One میاد روی Gamepass =)):)):D
پ.ن: پسر فکر کن سونی داره واسه گیم پس بازی عرضه میکنه ... از اینجا تا خود دفترمرکزی سونی????
MLB The Show 21 is Coming to Xbox Game Pass on Day One - Xbox Wire

آخرین ویرایش:
اگه دروغ 13 نباشه، بازی که استودیو سونی سن دیگو ساخته Day One میاد روی Gamepass =)):)):D
MLB The Show 21 is Coming to Xbox Game Pass on Day One - Xbox Wire
دروغ اول آپریل که دیروز بود تموم شد، خبر رسمیه.
مخصوصا این دی وان بودنش خیلی جالبه، تازه نسخه آپتیمایز شده نسل بعدی هم هست :))

البته ما که بیس بال بازی نمیکنیم، ولی به هرحال ;)):D

تقا سونی فنا یچی میدونستن میگفتن گیم پس اخه ما قبول نمیکردیم
شب عیدی دادم اکانت افلاین بازیهای 20-21 و ریختن واسم بعد چند روز پشیمون شدم و دوباره گیم پس گرفتم ولی مشکل اینجاست گیم پس طوریه که نمیشه کنار گذاشتش و حتی بازیهای هکی ام این اندازه حق انتخاب نمیده و همین باعث میشه از میشه کار و زندگی بیوفتی 2022 که کله گندهای ماکرو پشت سر هم ردیف شن باید کارگر بگیریم به زندگی شخصیه ما برسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or