Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
من صفحه قبل گفتم تو پلاتی با ۲۵ دلار میتونید ۱۳ ماهه بگیرید. یعنی ۱۲۰۰ تقریبا.
Buy 🔥 Xbox Game Pass Ultimate 12 months 🌎any account🔥 and download
ممنون
البته این استفاده به صورت هوم هست.
یکی مثل من که میخواد رو اکانت خودش فعال بشه ظاهرا خیلی اضافه باید پرداخت کنه به مثلا گیفت کار گو.
تو این یک سال خودم با قیمت دلاری 13 ماه فعال کرده بودم و 2 روز دیگه تموم میشه.
نپرسیدم هنوز.ولی حدس میزنم قیمت دوکی و کریزی آفر خیلی بهتر باشه.
وگرنه سود و کارمزد استفاده از کردیت کارد رو که باید داد.حرفی توش نیست.ولی نه 2 برابر.

ممنون
البته این استفاده به صورت هوم هست.
یکی مثل من که میخواد رو اکانت خودش فعال بشه ظاهرا خیلی اضافه باید پرداخت کنه به مثلا گیفت کار گو.
تو این یک سال خودم با قیمت دلاری 13 ماه فعال کرده بودم و 2 روز دیگه تموم میشه.
نپرسیدم هنوز.ولی حدس میزنم قیمت دوکی و کریزی آفر خیلی بهتر باشه.
وگرنه سود و کارمزد استفاده از کردیت کارد رو که باید داد.حرفی توش نیست.ولی نه 2 برابر.
والا لینکی که من دادم رو اکانت خودت فعال میکنن و هوم نیست.... من هفته پیش از همین اینک گرفتم.

• Like
Reactions: Tatsumaru
والا لینکی که من دادم رو اکانت خودت فعال میکنن و هوم نیست.... من هفته پیش از همین اینک گرفتم.
درست میگی.
اشتباه از من بود.توضیحش رو الان دقیق تر خوندم.در واقع آپشن اول فعال سازی رو اکانت شخصیه.

• Like
Reactions: U n i t e d
سی دی کی شیر چندبار تاحالا سره چند نفر رو کلاه گذاشته ، اصلا هم مطمین نیست ! بگیر ، نگیر داره ، ولی یکجا میذاره تو کاست.
وقتی ازتون شکایت کردیم که نسبت به چیزی که اطلاع ندارید در فضای مجازی حرف نزنید حساب کار دستتون میاد ، اگه مدرک و سندی داری همینجا باید در کنار حرفت نشون میدادی !

در ماده 698 قانون اساسی بیان شده است که هر شخصی که مرتکب جرم افترا شود و از وی اعاده حیثیت شود به دو ماه تا دو سال حبس محکوم می شود و هم چنین 74 ضربه شلاق نیز محکوم خواهد شد.
مطابق ماده 18 قانون جرائم رايانه ای هر كس بوسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي اكاذيبي را عليه شهروندان منتشر نمايد افزون بر اعاده حيثيت به حبس از سه ماه تا 2 سال و جزای نقدی محكوم می‌گردد.

ما رصد میکنیم اگر کسی بخواد بدون سند و مدرک اتهام و تهمتی نسبت به مجموعه ما مطرح کنه طبق قانون ازش شکایت میکنیم .

وقتی ازتون شکایت کردیم که نسبت به چیزی که اطلاع ندارید در فضای مجازی حرف نزنید حساب کار دستتون میاد ، اگه مدرک و سندی داری همینجا باید در کنار حرفت نشون میدادی !

در ماده 698 قانون اساسی بیان شده است که هر شخصی که مرتکب جرم افترا شود و از وی اعاده حیثیت شود به دو ماه تا دو سال حبس محکوم می شود و هم چنین 74 ضربه شلاق نیز محکوم خواهد شد.
مطابق ماده 18 قانون جرائم رايانه ای هر كس بوسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي اكاذيبي را عليه شهروندان منتشر نمايد افزون بر اعاده حيثيت به حبس از سه ماه تا 2 سال و جزای نقدی محكوم می‌گردد.

ما رصد میکنیم اگر کسی بخواد بدون سند و مدرک اتهام و تهمتی نسبت به مجموعه ما مطرح کنه طبق قانون ازش شکایت میکنیم .

باره اول ازتون گیم گرفته دوستم ، فعال کردین ، ثانیه بعد خراب شده ، به ساپورتتون گفته ، گفتین دیگه وظیفه ما نیست.
بار دوم ، گیم خریده Dead Island 2 چند روز بعد گفتین "حالا ولش کن" ! دقیقا همین.وقتی نمی تونین یک محصول ارائه بدین ، نباید از اول سفارش قبول کنین ، اسمش غش تو معاملست.
پول اولو (گیم اشتراکی) با تیکت و ارائه مدارک به زرین پال پس گرفتیم ، دومیم باز پشتیبانی اورجینالت دمش گرم خودش پس داد.(اونم بعد 48 ساعت)
تیکت زرین پال کامل موجوده.

باره اول ازتون گیم گرفته دوستم ، فعال کردین ، ثانیه بعد خراب شده ، به ساپورتتون گفته ، گفتین دیگه وظیفه ما نیست.
بار دوم ، گیم خریده Dead Island 2 چند روز بعد گفتین "حالا ولش کن" ! دقیقا همین.وقتی نمی تونین یک محصول ارائه بدین ، نباید از اول سفارش قبول کنین ، اسمش غش تو معاملست.
پول اولو (گیم اشتراکی) با تیکت و ارائه مدارک به زرین پال پس گرفتیم ، دومیم باز پشتیبانی اورجینالت دمش گرم خودش پس داد.(اونم بعد 48 ساعت)
تیکت زرین پال کامل موجوده.

شماره سفارشاتی که خرید داشتی رو بفرست تا چک بشن .

اسکرین شات چت هایی که با پشتیبان سایت ما داشتی و داری بهشون استناد میکنی رو خصوصی برای من ارسال کن ببینم حرفت چقدر درسته ! اسکرین زرین پال رو هم ارسال کن

میگی یه بازی اشتراکی خرید کردی و ثانیه بعدش خراب شده ! باید دقیق مشخص بشه چه بازی بوده و مدت پشتیبانی چقدر بوده ! ( بازی اگر تک نصب خریده که پشتیبانی نداره ذکر شده در سایت ! مگر اینکه بازی با پشتیبانی 1 ساله خریده باشه که اونم محاله که ما بهش بگیم دیگه پشتیبانی نمیشه ! )

اینکه میگی پول اول رو از زرین پال پس گرفتیم با مدارک مشخصه که .... بدون اجازه ما زرین پال همچین حقی نداره که بخواد خود سرانه پولی رو عودت بده مگر اینکه ما تصمیم بگیریم !!

در مورد بازی Dead Island 2 اگر از ما خریداری شده بود اونم باید مشخص بشه اول . ( اینکه میگی پشتیبان دمش گرم پول رو پس داده پیش خودت چی فکر کردی به همین راحتی پشتیبانی از جیب خودش پول رو پس میده ؟! همه این موارد با هماهنگی مدیریت سایت باید انجام بشه و فرض هم کنیم شما این بازی رو خریدی و نتونستن تحویل بدن و پولت عودت داده شد دیگه اینکه میگی کلاه بردارن دقیقا مشکلت با کیه ؟

مشکلت با مدیر سایت ؟ فکر کردی پشتیبانی یه ادم جداست از سایت که فردین وار پول شما رو پس داده ؟!!

شماره سفارشاتی که خرید داشتی رو بفرست تا چک بشن .

اسکرین شات چت هایی که با پشتیبان سایت ما داشتی و داری بهشون استناد میکنی رو خصوصی برای من ارسال کن ببینم حرفت چقدر درسته ! اسکرین زرین پال رو هم ارسال کن

میگی یه بازی اشتراکی خرید کردی و ثانیه بعدش خراب شده ! باید دقیق مشخص بشه چه بازی بوده و مدت پشتیبانی چقدر بوده ! ( بازی اگر تک نصب خریده که پشتیبانی نداره ذکر شده در سایت ! مگر اینکه بازی با پشتیبانی 1 ساله خریده باشه که اونم محاله که ما بهش بگیم دیگه پشتیبانی نمیشه ! )

همون اول هم گفتم ، برای دوستانم اتفاق افتاده ، نه برای خودم ، در ضمن من از کجا باید بدونم شما توی سایت کاره ای هستی یا اصلا عضو سایت هستی که بیام مدارک به شما ارائه کنم ؟!

اینکه میگی پول اول رو از زرین پال پس گرفتیم با مدارک مشخصه که .... بدون اجازه ما زرین پال همچین حقی نداره که بخواد خود سرانه پولی رو عودت بده مگر اینکه ما تصمیم بگیریم !!

مشخصه که بدون اجازه شخص نمیشه پول رو جابه جا کرد ! اول خرید زده ، خرید انجام شده ، توی ارائه محصول مشکل پیش آمده و ایشون درخواست بازگشت پول رو می کنن ولی شما پول رو پس ندادین و وقتی که از طریق زرین پال تیکت زده و شکایت کرده ، اونجا گفتن به صورت دوستانه حلش کنین و تازه اونجا راضی شدین که پول رو پس بدین.

در مورد بازی Dead Island 2 اگر از ما خریداری شده بود اونم باید مشخص بشه اول . ( اینکه میگی پشتیبان دمش گرم پول رو پس داده پیش خودت چی فکر کردی به همین راحتی پشتیبانی از جیب خودش پول رو پس میده ؟! همه این موارد با هماهنگی مدیریت سایت باید انجام بشه و فرض هم کنیم شما این بازی رو خریدی و نتونستن تحویل بدن و پولت عودت داده شد دیگه اینکه میگی کلاه بردارن دقیقا مشکلت با کیه ؟

شما محصولی رو اگر نمی تونی ارائه بدی ، اصلا نباید بفروشیش ، در جریانی که ؟ تنها سایتی که اون زمان Dead Island 2 میفروخت شما بودی که وقتی هم خریده ازتون اصلا نتونستین ارائه بدین.

مشکلت با مدیر سایت ؟ فکر کردی پشتیبانی یه ادم جداست از سایت که فردین وار پول شما رو پس داده ؟!!

اصلا حرفی از مشکلی با مدیر سایت و ... اینطور چیزا زده نشد ، بنده تجربه دوستم رو بازگو کردم.

_____

بعدش شما اگر برات مشتری مداری خیلی مهم بود ، همون اول میامدی تو خصوصی پیگیری میکردی ، نه اینکه با قلدر بازی بخوای حرف بزنی همون اولش و خط نشون بکشی.(تازه اگر از طرف سایت باشی)

جالبه شماره سفارش هم شما ارسال نمیکنی !! که مشخص بشه اصلا از سایت خریدی داشتی که به اسم رفیقت داری تهمت میزنی و میگی کلاهبردارن !!!

خودت اصلا خرید داشتی ؟ یا همه اینا ساخته و پرداخته ذهن خودت ؟!

همون اول هم گفتم ، برای دوستانم اتفاق افتاده ، نه برای خودم ، در ضمن من از کجا باید بدونم شما توی سایت کاره ای هستی یا اصلا عضو سایت هستی که بیام مدارک به شما ارائه کنم ؟!

به ایمیل رسمی سایت ارسال کن تا بررسی کنم وقتی میگی مدارک دارم .

فوتر سایت آدرس ایمیل هست = CDKeyshare@gmail.com

مشخصه که بدون اجازه شخص نمیشه پول رو جابه جا کرد ! اول خرید زده ، خرید انجام شده ، توی ارائه محصول مشکل پیش آمده و ایشون درخواست بازگشت پول رو می کنن ولی شما پول رو پس ندادین و وقتی که از طریق زرین پال تیکت زده و شکایت کرده ، اونجا گفتن به صورت دوستانه حلش کنین و تازه اونجا راضی شدین که پول رو پس بدین.
اگه این پروسه ای که میگی واقعا اتفاق افتاده باشه ، اسکرین شات تیکت زرین پال بفرست به ایمیل رسمی سایت .

بخاطر یک بازی زیر 100 هزار تومنی اعتبار خودمون رو ببریم زیر سوال و پول رو پس ندیم !! واقعا خنده داره ... چت های تلگرام رو باید داشته باشی مگر اینکه جز افرادی باشی که به پشتیبان ها شروع به فحاشی ناموسی میکنن در غیر این صورت باید چت ها رو داشته باشی و با مدرک ثابت کنی .

شما محصولی رو اگر نمی تونی ارائه بدی ، اصلا نباید بفروشیش ، در جریانی که ؟ تنها سایتی که اون زمان Dead Island 2 میفروخت شما بودی که وقتی هم خریده ازتون اصلا نتونستین ارائه بدین.
شما شماره سفارش و ... ارسال نمیکنی بعد مدام از چیزی صحبت میکنیم که مشخص نیست اتفاق افتاده ، فرض کنیم این اتفاق افتاده وقتی با شخص خریدار همکاری صورت گرفته و پولش عودت داده شده از نظرت این کلاهبرداریه ؟؟

داری مغلطه میکنی و واقعیت رو وارونه جلوه میدی ، اول میگی اینا کلاهبردارن ولی 48 ساعته پول رو عودت دادن دمش گرم !!!

مشکل شما چیه دقیقا ؟!! اینه که کلاهبردارن یا مشکلت اینه که پول رو عودت دادن ؟!!!!!!

بعدش شما اگر برات مشتری مداری خیلی مهم بود ، همون اول میامدی تو خصوصی پیگیری میکردی ، نه اینکه با قلدر بازی بخوای حرف بزنی همون اولش و خط نشون بکشی.(تازه اگر از طرف سایت باشی)

شما اومدی توی انجمن به صورت عمومی شروع کردی به تهمت زدن و نسبت دادن کلاهبردار و ... بدون اینکه واست مهم باشه که داری چه ضرری به اعتبار فروشگاه میزنی بعد میگی من قلدرم !!!
شما اصلا تلاش کردی که ایمیل ارسال کنی که مشکلت رو بررسی کنیم ؟ حتما میخوای بگی که ایدی پروفایل شما رو توی بازیسنتر نداشتم که خصوصی بگم !!!

اگه میخوای به افراد اینجا اطلاع رسانی کنی که خرید نکنن باید به خصوصی این افراد پیام میدادی نه اینکه عمومی صحبت کنی بعد بگی چرا شما نمیای خصوصی من صحبت کنیم !!!!! بعد مظلوم نمایی کنی که ما داریم قلدری میکنیم !

و در آخر دلیل اینکه توی تاپیک گیم پس میای در مورد بازی اشتراکی نظر میدی چیه ؟ حتما قصد و غرضی هم نداری ؟ بابت این تهمت ها و به کار بردن کلاهبردار باید پاسخ گو باشی

خودت سند و مدرکی داری که سرت کلاه رفته ؟ آیا میتونی از خودت جلوی قانون دفاع کنی که ما کلاهبرداریم ؟ بسم ا...

جالبه شماره سفارش هم شما ارسال نمیکنی !! که مشخص بشه اصلا از سایت خریدی داشتی که به اسم رفیقت داری تهمت میزنی و میگی کلاهبردارن !!!

خودت اصلا خرید داشتی ؟ یا همه اینا ساخته و پرداخته ذهن خودت ؟!

به ایمیل رسمی سایت ارسال کن تا بررسی کنم وقتی میگی مدارک دارم .

فوتر سایت آدرس ایمیل هست = CDKeyshare@gmail.com

اگه این پروسه ای که میگی واقعا اتفاق افتاده باشه ، اسکرین شات تیکت زرین پال بفرست به ایمیل رسمی سایت .

بخاطر یک بازی زیر 100 هزار تومنی اعتبار خودمون رو ببریم زیر سوال و پول رو پس ندیم !! واقعا خنده داره ... چت های تلگرام رو باید داشته باشی مگر اینکه جز افرادی باشی که به پشتیبان ها شروع به فحاشی ناموسی میکنن در غیر این صورت باید چت ها رو داشته باشی و با مدرک ثابت کنی .

شما شماره سفارش و ... ارسال نمیکنی بعد مدام از چیزی صحبت میکنیم که مشخص نیست اتفاق افتاده ، فرض کنیم این اتفاق افتاده وقتی با شخص خریدار همکاری صورت گرفته و پولش عودت داده شده از نظرت این کلاهبرداریه ؟؟

داری مغلطه میکنی و واقعیت رو وارونه جلوه میدی ، اول میگی اینا کلاهبردارن ولی 48 ساعته پول رو عودت دادن دمش گرم !!!

مشکل شما چیه دقیقا ؟!! اینه که کلاهبردارن یا مشکلت اینه که پول رو عودت دادن ؟!!!!!!

شما اومدی توی انجمن به صورت عمومی شروع کردی به تهمت زدن و نسبت دادن کلاهبردار و ... بدون اینکه واست مهم باشه که داری چه ضرری به اعتبار فروشگاه میزنی بعد میگی من قلدرم !!!
شما اصلا تلاش کردی که ایمیل ارسال کنی که مشکلت رو بررسی کنیم ؟ حتما میخوای بگی که ایدی پروفایل شما رو توی بازیسنتر نداشتم که خصوصی بگم !!!

اگه میخوای به افراد اینجا اطلاع رسانی کنی که خرید نکنن باید به خصوصی این افراد پیام میدادی نه اینکه عمومی صحبت کنی بعد بگی چرا شما نمیای خصوصی من صحبت کنیم !!!!! بعد مظلوم نمایی کنی که ما داریم قلدری میکنیم !

و در آخر دلیل اینکه توی تاپیک گیم پس میای در مورد بازی اشتراکی نظر میدی چیه ؟ حتما قصد و غرضی هم نداری ؟ بابت این تهمت ها و به کار بردن کلاهبردار باید پاسخ گو باشی

خودت سند و مدرکی داری که سرت کلاه رفته ؟ آیا میتونی از خودت جلوی قانون دفاع کنی که ما کلاهبرداریم ؟ بسم ا...

اسکرین شات تیکت رو فرستادم ، دیگه در این مورد بحثی ندارم با شما.

چه فشاری وارد شد به این بنده خدا :))
ولی در کل گیم پس رو از پلاتی هم بگیرید اوکیه از کانال های تلگرامی معروف مثل دوکی دوکی و اینا هم بگیرید اوکیه خیلی سایت ها هستن بخاطر سایت هم که شده اکانت ها رو گرون تر میدن

لحن برخی از شاپها واقعا عجیبه جوری که انگار دارن منت میزارن سر مشتری که ازش پول میگیرن و بهش خدمات میدن! بماند که پشتیبانش وقتی فهمید من لنگ نسخه دیلاکس یه بازیم خاصیم، چنان قیمت پرت و فضایی گفت که احتمالا قرار بوده رو ریجن کره ماه خریداری بشه وگرنه حتی برا امریکا هم خنده دار بود اون قیمت!
تا وقتی n تا کانال معتبری هست که هم قیمت به مراتب پایینتر و به صرفه‌تری داره و هم فروشنده هاش محترم و صمیمی هستن، بجا طلبکار بودن موقع فروش محصول یا پشتیبانی، لااقل یکم یاد بگیرید بخاطر کشوندن مشتری سمت خودتونم که شده تو رفتار و سیاست کاریتون تغییر ایجاد کنید نه که یجوری فراریشون بدید که پاشو تو سایتتونم دیگه نذارن.
تو مملکت ما هرچی زرق و برق و کلاس داشته باشه واردش که میشی یجوری به غلط کردن میفتی که کانال تلگرام عادی یه فروشنده ساده رو هزاران بار ترجیح میدی بهشون.
هزاران بار امثال ما مشتری کلاه سرمون رفت و شکایتمون به هیچجا نرسید، این بار تو برو شکایت کن ببینم که کجا میرسی. اومده تو فروم تهدیدم میکنه!

اسکرین شات تیکت رو فرستادم ، دیگه در این مورد بحثی ندارم با شما.
اقا اصلا اين كيه كه بايد بهش اطلاعات بدي؟
فقط دادستان ميتونه ازت مدارك بخواد
گول ٢ تا بند قانوني رو نخور هيچكاري نميتونه بكنه

نهايت ميخواد بره بخاطر يه پست شكايت كنه بكنه اصلا نترس

من نميدونم همه گردن كلفت شدن
طلبكار بازي مزه كرده بهشون

اقا اصلا اين كيه كه بايد بهش اطلاعات بدي؟
فقط دادستان ميتونه ازت مدارك بخواد
گول ٢ تا بند قانوني رو نخور هيچكاري نميتونه بكنه

نهايت ميخواد بره بخاطر يه پست شكايت كنه بكنه اصلا نترس

من نميدونم همه گردن كلفت شدن
طلبكار بازي مزه كرده بهشون
میخواد بره پیش قاضی ایدی و عکس اواتار این بنده خدارو بده تا براش تو فروم پیگرد قانونی صادر کنن :))
تهدید کردناشونم عین پشتیبانیشون مزخرفه.

میخواد بره پیش قاضی ایدی و عکس اواتار این بنده خدارو بده تا براش تو فروم پیگرد قانونی صادر کنن :))
تهدید کردناشونم عین پشتیبانیشون مزخرفه.
البته شغل اینها هم عملا غیر قانونیه. وقتی بازی که بنیاد فلان ممنوع کرده رو داری میفروشی عملا جرمه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or