Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
View attachment 295149

به زودی...

----------
خداحافظی:

Tomorrow:
• Europa Universalis
• Evil Genius 2
• FIFA 21
• Floppy Knights
• Lawn Mowing Simulator

June 15:
• Bridge Constructor Portal
• Chorus
• Maneater
• Mortal Shell
• Serious Sam 4
• Total War: T hree Kingdoms
Chorus برای من یکی از آندرریتدترین بازی‌های نسل محسوب می‌شه و واقعاً غم و غصه دارم که چرا انقدر مظلومه. :(
به نظرم واقعاً چیز جذابیه و یه حس و حالی داره که توی کمتر بازی‌ای دیدم. هدایت یه فضاپیمای سریع و مانور دادن توی جاهای تنگ و باریک و ترکوندن دشمن‌ها و... توی این بازی یه جوری هست که سال‌ها بود طعمش رو نچشیده بودم و خیلی ازش لذت بردم. یعنی از اون چیزهایی هست که وقتی می‌گن چقدر صنعت بازی تکراری شده و همه بازی‌ها شبیه همدیگه هستن، می‌شه ازش مثال زد و گفت اینم یه بازی متفاوت!
زیاد هم دیدم که ملت می‌گن بازی سختیه و نمی‌تونیم فضاپیما رو هدایت کنیم و اینا، ولی واقعاً این طوری نیست به نظرم. یعنی یه قلق خاصی داره که کافیه آدم یه ذره باهاش ور بره و کنترل بازی دستش بیاد تا دیگه قشنگ غرق بشه توش و بعد از یه مدت هم ویژگی‌های جدیدی اضافه می‌شه که گیم‌پلی رو لذت‌بخش‌تر می‌کنه.
خلاصه که توی این مدت باقی مونده یه سری بهش بزنین و شاید مثل من خوشتون اومد و ایمان آوردین به بازی. :D
به خاطر مظلومیت Chorus، تاپیک مخصوص نداره و ماکان قبلاً توی تاپیک استیم یه سری توضیحات خوب داده بود که اینجا می‌ذارم:

خب از اونجایی که Chorus تاپیک نداره، همینجا مینویسم:
کوتاه بخوام بگم بازی برای چیزی که ارائه میده خیلی خوبه.
یک شوتر فضایی آرکید با داستان خوب که نحوه روایتش هم جالب.
بازی که کنین مشخصا شمارو یاد Hellblade میندازه.

نمیخوام اسپویل کنم ولی شخصیت اصلی یک اتفاق وشحتناکی براش پیش اومده و دچار یک ضربه روحی میشه و خاطراتش فراموش میکنه.
دچار اسکیزوفرنی یا همچین چیزی میشه و اتفاقات قبلی بمرور در حین بازی با صدایی که تو سرش میشنوه به یاد میاره و همینکه داستان ادامه پیدا میکنه.
اینها طی سینماتیکهای باکیفیتی ارائه میشه، بدنیست اشاره کنم که صداگذاری شخصیتها هم واقعا خوبه.
اینطور که فهمیدم کلا Fishlabs تو بخش داستانی خیلی قوی هست چون تو این یکی 2روز منتهی به ریلیز Chorus (با تعریفی که میلاد جان @miladdej کرد ) رفتم Galaxy on fire 2 هم بازی کردم و اون هم نسبت به زمان خودش داستان نسبتا جالبی داشت.

از گیم پلی بخوام بگم کنترل خوب بود ، شاید به خوبی Everspace 2 نباشه ولی میشه گفت خیلی به اون نزدیک هست,
مخصوصا جلوتر که میریم یک سورپرایزی داره که همه چی مربوط به بخش کنترل خیلی بهتر میشه.
من اوایل با گیم پد بازی میکردم که خب احساس خوبی میده به آدم ولی موقع مبارزات خیلی شاید دقت بالایی نداشته باشه.
بعد گفتم موس/کیبورد هم تست کنم، نکته جالب اینکه برخلاف گیم پد در طی کردن مسافت با سرعت بالا خیلی جالب نیست ولی موقع مبارزات واقعا موس/کیبورد یک چیز دیگست.
این شد که وقتی در حالت معمول دارم پرواز میکنم از گیم پد استفاده میکنم و موقع مبارزه سوییچ میکنم رو موس/کیبورد.
با اینکار انگاری یکجورایی وارد فاز مبارزه میشم و کلا حال میده :D

اینهم بگم که برخلاف ES نمای کاکپیت یا اول شخص نداره.

بازی حالت اپن ورلد و RPG داره، علاوه بر ماموریتهای اصلی میتونین به فرعی ها هم بپردازین و پول/اکسپرینس بگیرین تا متعلقات جنگنده رو شخصی سازی کنین.
البته بخش شخصی سازی به وسعت ES2 نیست.

دیگه بخوام از گرافیک بگم، با UE4 ساخته شده ، رنگ و لعاب خوبی هم داره.
جزئیات خیلی خاصی نداره ولی در عین حال اتمسفر فضا رو میتونه به خوبی القا کنه.
نهایتا تو این بخش هم نمره خوبی میگیره.

در کل میخوام بگم 100% بازی پیشنهاد میدم، حتما یکی از خوبهای این سبک هست.
اگه بین Chorus و Everspace 1 بخوام انتخاب کنم احتمالا بخاطر داستان حتما به Chorus رای میدم.
ولی Everspace 2 حتما بازی بزرگتری هست و هم بلوغ یافته تر به همراه گیم پلی با عمق بیشتر، البته با محتوای خیلی زیادی که داره ولی بیش از 1 سال مونده تا از EA دربیاد و کامل بشه.
اسکیل 2بازی واقعا باهم فرق داره ولی این دلیل نمیشه که Chorus بازی فانی نباشه.
بازی خیلی پولیش شده و تجربه کاملی هست، من به باگ یا چیز خاصی برنخوردم.

خودمون گول نزنیم ،در هر صورت اگه به این سبک علاقه دارین همشون باید تجربه کنین:D
اگر هم دفعه اولتون هست باز هم پیشنهاد میدم ، چون برای شروع خیلی بازی خوبی هست.
شاید بعد از اولین تجربتون با این سبک شما هم عاشق این نوع گیم پلی شدین و مثل من رفتین هرچی بازی دیگه تو این سبک از TIE Fighter گرفته تا Freespace 2 و... رو ویش لیست کردین که تو تخفیفهای بعدی برین سمتشون:D

View attachment 295149

به زودی...

----------
خداحافظی:

Tomorrow:
• Europa Universalis
• Evil Genius 2
• FIFA 21
• Floppy Knights
• Lawn Mowing Simulator

June 15:
• Chorus
• Maneater
• Mortal Shell
• Serious Sam 4
نمی‌گم ورودی‌های جدید گیم‌پس در ۲-۳ ماه اخیر خوب هستن یا بد (موردی میشه چیزهای خیلی خوب هم نام‌برد) اما در مجموع خیلی ترکیب یبسی شده.

View attachment 295149

به زودی...

----------
خداحافظی:

Tomorrow:
• Europa Universalis
• Evil Genius 2
• FIFA 21
• Floppy Knights
• Lawn Mowing Simulator

June 15:
• Chorus
• Maneater
• Mortal Shell
• Serious Sam 4
حیف از مورتال شل که داره میره 🫤بهترین بازی دو سالی که پس دارم بدون شک. چقدر لذت بردم از بازیش. یبارم قبلا رفته و برگشته بود این بازی. البته برا من فرقی نداره من میباس بخرمش چون میخام با dlc ش بازی کنم. ینی میشه تو این شوکیس های چپ و راست پیش رو قسمت دومش رونمایی شه! 🙄با انریل پنج!

بازیای گلد رو هم پسندیدم خوب گیمایی میذاره مدتیه خوراک خودمه😁adios جالب بنظر میومد

• Like
Reactions: shinsuke
ممنون از دوستان ، همون گیم پس میگیرم پس چون به قول دوستمون هم لیستشو نگاه کردم خیلی از بازیاشو میخوام ، هم به قول اون یکی دوستمون ، توی این سه سالم باز کلی بازی بهش اضافه میشه :D
فقط اینکه من گیم پس 4-5 سال پیش داشتم ، سرعت دانلود افتضاح بود باسه ایران ! در این حد که من یک سالی که داشتم ، تقریبا سرجمع 5 تا بازی دانلود کردم زدم :D الان سرعت دانلود هنوز افتضاحه ؟ دی ان اسی چیزی داره یا چی ؟
البته سرعت دانلود بستگی به منطقه ی شما هم داره ولی معمولا میشه از خود کنسول استفاده و دانلود کرد.. خود من همه ی گیم هام رو از خود کنسول میگیرم چند تا dns داشته باش استفاده بکن
78.157.42.100
78.157.42.101
////////////////////////
10.202.10.10
10.202.10.11
////////////////////////
178.22.122.100
185.51.200.2

View attachment 295149

به زودی...

----------
خداحافظی:

Tomorrow:
• Europa Universalis
• Evil Genius 2
• FIFA 21
• Floppy Knights
• Lawn Mowing Simulator

June 15:
• Chorus
• Maneater
• Mortal Shell
• Serious Sam 4

من الان دو ساله منتظرم stacking بیاد روی گیم پس...
جالبه که اومده چون بازی THQ بود.
امیدوارم همون نسخه 360 رو خام ندن. یا اپدیت شده باشه یا حداقل بیان fps boost یا resolution boost بکنند.

خلاصه بازی فوق خفی هست. اگر نسل 7 بازیش نکردین حتما دانلودش کنید.
جز بهترین بازی های دابل فاین هست به نظرم.

پوففف!! چقد Somerville بده🫤رسما چرت ترین بازیی هس که یکی دو سال اخیر پلی دادم.کرکتر اونقد اروم و کند حرکت میکنه که میخای بمیری. تصویر چنان دور میشه که یارو رو اصن نمیبینی باید یربع چار چشم فقط بگردی که بابا یارو کجاییی!:blink:

از سازنده Inside بعید بود اینچنین بازی چرتی. Inside بهترین گیمی هست که من تا به حال بازی کردم. تا قبل ازون Comix Zone بهترین تجربه کل گیمینگ من بود و هرگز فکر نمیکردم بازی دیگه ایی جاشو بگیره ولی گرفت.این Somerville یه رکورد دیگه منو فک کنم جابجا کنه بدترین بازی کل عمر من Catwoman بوده این فک کنم جاشو بگیره😐خدایی نمره 6 خیلی زیادشه..

پوففف!! چقد Somerville بده🫤رسما چرت ترین بازیی هس که یکی دو سال اخیر پلی دادم.کرکتر اونقد اروم و کند حرکت میکنه که میخای بمیری. تصویر چنان دور میشه که یارو رو اصن نمیبینی باید یربع چار چشم فقط بگردی که بابا یارو کجاییی!:blink:

از سازنده Inside بعید بود اینچنین بازی چرتی. Inside بهترین گیمی هست که من تا به حال بازی کردم. تا قبل ازون Comix Zone بهترین تجربه کل گیمینگ من بود و هرگز فکر نمیکردم بازی دیگه ایی جاشو بگیره ولی گرفت.این Somerville یه رکورد دیگه منو فک کنم جابجا کنه بدترین بازی کل عمر من Catwoman بوده این فک کنم جاشو بگیره😐خدایی نمره 6 خیلی زیادشه..
برای منم بازی ناامیدکننده‌ای بود. البته نه در حد بدترین بازی و اینا، ولی واقعاً پایین‌تر از سطح انتظارم بود. بازی مشکل زیاد داره و با اینکه چیز طولانی‌ای هم نیست، ولی کلی طول کشید تا تمومش کردم. :D یعنی از کند بودن بیش از حد (تازه من معمولاً مشکلی با بازی‌های کند ندارم) تا نحوه کنترل شخصیت اصلی و استفاده از قابلیت‌هاش که بعضی جاها به خاطر زاویه دوربین سخت می‌شه و... یه جوری بود که می‌خواستم بذارمش کنار، ولی تقوا پیشه کردم و ادامه دادم و با پیشروی توی بازی، اوضاع بهتر شد و اتفاقات جالبی از اواسط بازی افتاد، ولی باز هم خیلی انتظارم بیشتر از این بود و واقعاً ناامیدم کرد.
در مورد سازنده بازی، خوشبختانه نمی‌شه گفت دقیقاً همون سازنده Inside هست. :D مؤسس استودیو Jumpship که Somerville رو ساخت، دینو پاتی هست که یکی از دو مؤسس Playdead (سازنده Limbo و Inside) بود و بعدش جدا شد و رفت سراغ استودیو و بازی جدید، در نقش تهیه‌کننده. کارگردان بازی یعنی کریس اولسن هم فکر کنم قبلش توی صنعت بازی حضور خاصی نداشته و بیشتر توی کار انیمیشن و جلوه‌های ویژه برای فیلم‌های سینمایی بوده (به جز انیمیشن‌های Heavenly Sword که اون هم احتمالاً ربطی به انیمیشن‌های «گیم‌پلی» نداشته). به خاطر حضور دینو پاتی توی پروژه هم خیلی جاها می‌گن Somerville برای سازنده Inside هست، در حالی که کارگردان Limbo و Inside و اکثر عوامل تولید اون بازی‌ها کاری با Somerville نداشتن.
خود Playdead چند ساله که داره روی یه پروژه جدید کار می‌کنه که چیز خاصی ازش نمی‌دونیم و فقط گفتن سه‌بعدی و سوم شخص هست (امیدوارم اون عطر و طعم هنری و محشر بازی‌های دوبعدی‌شون رو حفظ کنه). از طرف دیگه یه بازی هم توی یه استودیوی دیگه در دست تولیده به نام Cocoon که این هم ربطی به Playdead نداره، ولی طراح ارشد گیم‌پلی Limbo و Inside داره بازی رو می‌سازه و حال و هوای خیلی جالبی داره.
یعنی مختصر و مفید اینکه Playdead که یه زمانی دو تا شاهکار Limbo و Inside رو ساخت، هنوز سومین بازی‌شون به طور رسمی معرفی نشده. از اون طرف هم یه سری از اعضای استودیو جدا شدن و توی دو تا استودیوی دیگه روی Somerville و Cocoon کار کردن که اولی منتشر شد و دومی هنوز نیومده و ایشالا بهتر از Somerville باشه. :D

آخرین ویرایش:
دومین آپدیت بزرگ بازی Inkulinati هم چند روز پیش عرضه ‌شد، از جمله تغییرات آن می‌توان به:

🐉A Dragon!
🐝Bees with hats
🐇Two Hares (one has a mace)
🎪 Beast's Lairs that spawn Beasts
⚔️and more

اشاره کرد
.
درنهایت شما را به دیدم تریلر معرفی قابلیت های جدید این بازی دعوت میکنم :
View attachment JZC0AFUwcLSoi2hB.mp4

عجب پس اینطوری بوده🤔سامرویل که بد بود اون دومی هم اسمش شبیه یه جمله پرسشی در زبان فارسی هست تا خودش بینیم چی از آب درمیاد :D من فک کنم تو تبلیغات و اینا دیده بودم که میگف بازی جدید از سازنده لیمبو و اینساید: سامرویل! پس سرکاری بوده بازی افتضاحه:D
امشب این شو کیسه بنظرت بازی کوجیما برا ایکس باکس رو رونمایی میکنه؟!

_________
راستی کنترل اومده فری دیز ها کسی گفت؟! من نمیرسم بازی کنم فرصت دارید برید تو کارش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or