Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
Fw4DPH7WAAI0Eyf.jpeg
تجربه من از Planet of lana
شوکیس احساسات، قدرت داستانگویی

لانا، دختری جوان، و دوست همراهش Mui، یک حیوانی عجیب و غریب و جادویی) باهم در یک ماجراجویی خطرناک شریک میشوند، تا خانه شان را از خطری که تهدید می‌کند نجات دهند
بازی دیالوگ های زیادی ندارد، تمام سعیش را میکند با دنیای نقاشی شده، موسیقی زیبا و محیط هایی که خودشان گویای داستان هستند، یک ماجراجویی انسانی سرشار از احساسات و پستی بلندی های فراوان بسازد

بازی بسیار با جزئیات به طوری که در هر فریمی از بازی، تلاش سخت سازنده رو حس میکنید.
دنیای نقاشی گونه بازی سریع شما را درخودش غرق می‌کند و با موسیقی شما را به جلو میبرد
گیمپلی بازی سرراست و مستقیم هست هرچند کامل نیست و کمی در کنترل کردن شخصیت ها بازی می لنگد، پازلها جذاب هستند، هرچند ممکن است ساده به نظر برسند و تکراری شوند

9/10

به نظرتون ارزش داره باسه استارفیلد ، گیم پس گرفت ؟ چون که استارفیلد قیمتش اندازه یک گیمس 13 ماهه حداقل در میاد ، ولی از اون طرف بازی ای هست که شاید سه سال دیگم بخوای بازی کنیش :D خلاصه که نمیدانم و اطلاعی ندارم !

به نظرتون ارزش داره باسه استارفیلد ، گیم پس گرفت ؟ چون که استارفیلد قیمتش اندازه یک گیمس 13 ماهه حداقل در میاد ، ولی از اون طرف بازی ای هست که شاید سه سال دیگم بخوای بازی کنیش :D خلاصه که نمیدانم و اطلاعی ندارم !
لیست تهیه کن ببین چه بازیهایی از گیم پس رو دوست داری همین الان بازی کنی
اگه تعدادشون زیاده حتما گیم پس بگیر
تو ایران که واقعا مفت در میاد
استارفیلد که جز بازیهایی هست که ارزش داره دیلاکسشو بخری

گیم پس صد درصد ارزش داره
سه بار هم یک ساله شارژ کنی بازم میارزه چون در کنارش کلی بازی دیگه هم در دسترس هستش تازه توی این سه سال که میگی خیلی بازیای دیگه هم قطعا اضافه میشه بهش

مگه رو پی سی نیستی ؟
گیمپس یکساله من حدودا 150 گرفتم

• Like
Reactions: just_p30
اشتراکی بگیر ولی بازیای ea توش نیست ، از جایی که من میگیرم 180 تومنه.3 سال بخوای بازی کنی میشه 540 .
ولی یه مقدار استورهای pc ماکروسافت، چه گبیم پس باگ دارن.

ممنون از دوستان ، همون گیم پس میگیرم پس چون به قول دوستمون هم لیستشو نگاه کردم خیلی از بازیاشو میخوام ، هم به قول اون یکی دوستمون ، توی این سه سالم باز کلی بازی بهش اضافه میشه :D
فقط اینکه من گیم پس 4-5 سال پیش داشتم ، سرعت دانلود افتضاح بود باسه ایران ! در این حد که من یک سالی که داشتم ، تقریبا سرجمع 5 تا بازی دانلود کردم زدم :D الان سرعت دانلود هنوز افتضاحه ؟ دی ان اسی چیزی داره یا چی ؟

ممنون از دوستان ، همون گیم پس میگیرم پس چون به قول دوستمون هم لیستشو نگاه کردم خیلی از بازیاشو میخوام ، هم به قول اون یکی دوستمون ، توی این سه سالم باز کلی بازی بهش اضافه میشه :D
فقط اینکه من گیم پس 4-5 سال پیش داشتم ، سرعت دانلود افتضاح بود باسه ایران ! در این حد که من یک سالی که داشتم ، تقریبا سرجمع 5 تا بازی دانلود کردم زدم :D الان سرعت دانلود هنوز افتضاحه ؟ دی ان اسی چیزی داره یا چی ؟
من درست یادم باشه هفته پیش با Shecan دانلود کردم، سرعتش خیلی خوب بود تا 3 مگ میرفت :D

سرعت من معمولا با سرعتی که سرویس اینترنتم داره یکیه (یعنی کاهش سرعتی نداره برعکس PS5 که سر این مسئله منو خیلی اذیت کرد)

بهتره بگیم اینترنت ما با شبکه ایکس باکس مشکل داره یا نه؟ :دی برای منم با فیلترشکن یا dns های معروفی که هست نهایت سرعتمو پر میکنه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or