Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
فک کنم از معدود دفعاتی هست که بازیای خروجی اعلام شده از بازیای جدید واقعا بهترن! :D هیدیز رو بارها و بارها با چند سیو مختلف رفتم ولی حیفه برداشته بشه. :( البته قابل درک هم هست، از زمان لانچ روی سرویس بوده که خب مدت زیادیه... از اون طرف What Remains of Edith Finch هم هرچقدر ازش تعریف کنیم کم گفتیم. از اون مدل بازیاست که به قول معروف قبل از مرگ باید تجربه کرد و به همه جور افراد پیشنهاد میشه. اخیرا پچ 60 فریم هم براش اومد تا راحت تر از همیشه ترغیب بشید دانلودش کنید. :D
یادم نبود 60fps شده. :دی شاید دوباره یه سری بهش بزنم و راحت ارزش دو بار تموم کردن رو داره.

U

Elite Dangerous هشتاد ساعت تازه شروعشه یجوری گرایند داره که هرچی mmo رو میذاره تو جیبش

اما آزادی عمل بازی بالاست و کهکشان هم بر مقیاس 1 به 1 هست. از منظومه شمسی تا گوشه های کهکشان راه شیری رو میشه رفت و بعضی از ایستگاه های فضایی هم که اون گوشه ها هستن توسط دوستان alien مورد حمله قراره میگیرن و یجور حس آخر زمانی میده

در مورد نسخه کنسول هم بازی مرده حساب میشه تقریبا هیچی پلیر نداره بیشتر روی pc محبوبه
خیلی جالبه این مقیاس ۱:۱ و در جریانش نبودم! :دی حیف شد که دیر رسیدم به این بازی. هم به خاطر متروکه شدنش، هم به خاطر اینکه دیگه نمی‌شه توی دو هفته به جای خاصی رسید. ولی هوس کردم برم یه سری ویدیو ازش ببینم! :دی

آقا این Immortals Fenyx رو خیلی دریابید! جزو معدود بازی های پرفکتِ یوبیسافت حساب میشه برای من -هرچی از سرگرم کننده بودن این بازی بگم کم گفتم - 60 تا 70 ساعته (تازه خیلی از چالش های سخت تر بازی رو نرفتم) کامل , سرگرمی رو تجربه می کنید - من روی سری اس بازی کردم و به قولی مثل کره روی 60 فریم اجرا می شد - بدون کوچک ترین باگ یا افت فریمی
شاید بهترین تعریفی که بشه از بازی بیان کرد اینه که این بازی نزدیک ترین تجربه کنسولی به افسانه زلدا رو داره
بعید میدونم بازی ی رو داشته باشیم که تجربه کنسولی نزدیک تری رو به زلدا بتونه براتون رغم بزنه (اگر گنشین ایمپکت 20% شبیه باشه - این بازی 80% شباهت رو داره)
داستان کشش دار و جذاب - دیالوگ های سرگرم کننده بسیار (مابین خداها که راوی داستان شما هستن) -مکانیزم های بسیار بسیار سرگرم کننده جهت حل پازل ها - شاخه مهارتهای خیلی خیلی کامل و کلی فایت سرگرم گرم کننده تو یک دنیای جهان باز که هر بخشیش از لحاظ ساختاری شگفت انگیزن
در یک کلام - ما تازه بعد از تجربه این بازی فهمیدیم چقدر در زندگیمون کمبود افسانه ی زلدا رو داشتیم :D از بس که همه , همه جا گفتن این بازی نسخه ی دست دومِ زلدا حساب میشه
دم مایکرو هم گرم - واجب شد ما بعد دو سه ماه دوباره کنسولمون رو روشن کنیم :D

بشینیم What Remains of Edith Finch بزنیم تو لیستم بود. leaving soon این دفه رو دوس ندارم hades هم میخاستم بزنم نمیدونم میرسم یا نه. تازه twelve minutes هم تو برنامه هام بوده :D احتمالا نرسم یه سفر کاریم در پیش دارم کدومو رفقا در اولویت میدونید؟؟ من ادونچر بازی قدیمی قهاریم هستم. باز کردن انواع گاو صندوق، معماهای بر مبنی موسیقی، شکستن رمز و اینا مث رمز سزار و یسریای دیگه در تخصصمه:D

بشینیم What Remains of Edith Finch بزنیم تو لیستم بود. leaving soon این دفه رو دوس ندارم hades هم میخاستم بزنم نمیدونم میرسم یا نه. تازه twelve minutes هم تو برنامه هام بوده :D احتمالا نرسم یه سفر کاریم در پیش دارم کدومو رفقا در اولویت میدونید؟؟ من ادونچر بازی قدیمی قهاریم هستم. باز کردن انواع گاو صندوق، معماهای بر مبنی موسیقی، شکستن رمز و اینا مث رمز سزار و یسریای دیگه در تخصصمه:D

اگر روگ لايك دوست داري به طور قطع و يقين و با اختلاف Hades

• Like
Reactions: Soulsick
What Remains of Edith Finch که در اولویت هست. :D چون هم بازی به شدت زیباییه و هم کوتاهه و می‌شه سریع تمومش کرد.
Hades رو هم می‌شه توی دو هفته تا یه جاهای خوبی رفت، در صورتی که میانگین هر روز یکی دو ساعت براش وقت بذاری! :D اگه اهل این جور بازی‌های روگ‌لایک باشی و خوب پیش بری و شانس هم داشته باشی، می‌تونی توی این مدت چند بار تمومش کنی. کلاً این مدل بازی‌ها اصل حالشون به اینه که آدم قشنگ غرق بشه و حداقل یه‌ ۵۰ ساعت یا بیشتر بازی کنه که خب توی دو هفته نمی‌شه. ولی باز به نظرم حتماً سراغش برو و از همین فرصت هم برای لذت بردن ازش استفاده کن.
Twelve Minutes رو من حقیقتش خیلی دوست نداشتم. ایده بازی جالب بود و یه سری چیزهای باحال داشت، ولی از یه جایی به بعد نیاز به دقت و حافظه زیادی داشت و من خسته شدم و ولش کردم! ولی اگه آدم درست حسابی پیش بره، خیلی طولانی نیست و می‌شه زود تموم کرد.
Myst هم که یکی از خدایان سبک ماجرایی هست و نیازی به توضیح نداره! :D من خودم چون بازیش نکردم، می‌خوام الآن بشینم پشتش و ببینم چی می‌شه.

اگر روگ لايك دوست داري به طور قطع و يقين و با اختلاف Hades
اره علاقه دارم darkest dungeon رو قبلنا تموم کردم خیلی سخت بود ولی هر طور بود ردش کردم الان منتظر شماره دومشم. Curse of the Dead Gods رو هم همین چن وخت پیش با کمک رفیقمون دست گرفتم ولی تا اخر نرسیدم ینی وخت نشد از گیم پس رفت :D بازم بازی بوده..
مشکل من اینه یه چن سالی تقریبا از 2015 گرفتاریام زیاد بود صب تا شب کار میکردم از گیمینگ عقبم خیلی:D

• Like
Reactions: Warthog

با توجه به عکس پروفایل جدیدی که صفحه PC Game Pass انتخاب کرده، بنظر میرسه Death Stranding به گیم پس پی سی میاد.

قاعدتا روي كنسول هم بايد بتونه بياد
چون وقتي روي گيم پس پي سي اومد با اينكه پورت پي سي داره بازي به اين معنيه كه از انحصار كنسولي پلي استيشن درومده
بشدت بمبه اين خبر

با توجه به عکس پروفایل جدیدی که صفحه PC Game Pass انتخاب کرده، بنظر میرسه Death Stranding به گیم پس پی سی میاد.
این دیگه چه سمیه . قبلا به هرکس میگفتی یه روزی همه کالاف ها میان گیم پس بهت میخندیدن ، بعد مایکرو اکتیو خرید کلا 🙃
تا قبل اینم همه به شوخی میگفتن بازی های سونیم میاد گیم پس ولی مایکروسافت اصلا با کسی شوخی نداره 🤣😂 فردا منم میزارن روی گیم پس 😗

قاعدتا روي كنسول هم بايد بتونه بياد
چون وقتي روي گيم پس پي سي اومد با اينكه پورت پي سي داره بازي به اين معنيه كه از انحصار كنسولي پلي استيشن درومده
بشدت بمبه اين خبر
خیر . فکر نکنم خبری از پورت کنسولی باشه ، مثل این که حقوق نشر بازی در نسخه pc با 505 هست و توانایی این کارو داره و سونی دخالتی نداره .

از بازی هایی که خارج میشن Two Point Hospital واقعا حیفه. تا نرفته میتونید امتحانش کنید ولی به شدت اعتیاد اور هست. مدیریت یک بیمارستان از بخش اورژانس تا درمانگاه و کاردیوگرافی و استخدام خدمه و سرویس های بهداشتی و صندلی و کنترل دما و نظافت و...خلاصه هر چیزی که مربوط به بیمارستان میشه دستتون هست. البته انجام این بازی برای مسئولان وزارت بهداشت ایران باید جز واجبات باشه. یعنی شما این بازی رو انجام بدی بهتر از اینا میتونید تو وزارت بهداشت مدیریت کنید :D
برای رفع خستگی و ریلکس کردن و گوش دادن به پادکست و اینا این بازی فوق العاده است.
خوشحالم که بازی های یوبیسافت کم کم دارن تو گیم پس جا میوفتن و اتفاقا استقبال خیلی خوبی هم ازشون میشه. امیدوارم از سری AC بیشتر ببینیم و به اوریجینز بسنده نکنند:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or