Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
چه قشنگه :D ممنون بابت معرفی تو فکر بازیش نبودم اصلا ولی نصب کردمو الان دارم حالشو میبرم:Dچن تا بازی احتمالا برن تو نوبت تا پونزدهم!
خیلی زود قلقش اومد دستم تقریبا راه افتادم یکی از مراحل رو هم رفتم باسشو زدم. Corruption بیشتر اذیتم میکنه برسه به پنج نمیتونم حریف باس شم. چکارایی میباس کرد اخر کار یقه ت رو نگیره؟!
اون Corruption یا فساد خیلی چیز مهمیه و تأثیر زیادی روی درجه سختی بازی می‌ذاره. :D البته اگه یه ذره مدیریت کنی و وسوسه نشی که همه آیتم‌ها رو سر راه برداری، می‌تونی تا آخر دووم بیاری. ولی دیگه درجه فساد که به آخر برسه، تقریباً باید شکست رو پذیرفت.
کلاً به جز ورود به هر اتاق جدید که یه مقدار کاراکتر رو فاسدتر می‌کنه، باید دقت کنی که موقع دریافت آیتم‌ها، هرکدوم چقدر روی فساد تأثیر می‌ذارن. بعضی وقت‌ها می‌شه آیتم‌ها رو با پول خرید، ولی بعضی جاها پول به اندازه کافی نیست و باید با کمک فساد بخری و بعضی از آیتم‌های خفن هم روی این درجه تأثیر سنگین می‌ذارن. این جور وقت‌ها دیگه باید حساب کنی ببینی اون آیتم ارزشش رو داره که به خاطرش فاسدتر بشی یا بهتره ولش کنی. یا مثلاً اتاقی که می‌تونی فسادت رو بالا ببری و به جاش سلامتی کاراکتر زیاد می‌شه، خیلی آدم رو وسوسه می‌کنه ولی باید دقت کرد که بعضی وقت‌ها سلامتی کمتر، بهتر از فساد بیشتره و نیازی نیست سلامتی رو تا آخر پُر کنیم. :D
یه سری آیتم و چیزهای مختلف هم هست که می‌شه ازشون استفاده کرد. مثلاً بعضی از Relicها که از دشمن‌ها به جا می‌مونه یا توی صندوق‌ها هست، باعث می‌شن درجه فساد پایین بیاد که البته گیر آوردنشون شانسیه. اول هر دور که شروع می‌کنی هم گزینه‌های زیادی برای خرید و آپگرید هست، مثل Blessings که اگه درست یادم باشه، هر دست می‌شه سه تا انتخاب کرد. توی اون بخش یه چیزی به نام Will of Sich'al هست که باعث می‌شه ظرفیت فساد از ۱۰۰ به ۱۲۰ برسه و دیرتر پُر بشه و بره مرحله بعد. یعنی تا بخواد به مرحله آخر برسه، در مجموع ۸۰ تا ظرفیت بیشتر داره و کمک بزرگیه. :D

آخرین ویرایش:
نه عزیزم اینجوری نیست

شما اگه بخوای بازی هارو وقتی آنلاین هستی اجرا کنی باید به آخرین ورژن آپدیت کنی

اگه نه میتونی آفلاین کنی بازی مد نظرت رو بدون آپدیت کردن بازی کنی
شما بزن یه بازی اپدیت بشه بعد برو تو یه بازی دیگه قسمت آنلاین بازی رو نرو بعد بیا ببین سرعت دانلود کنسول چقدر کند شده نسبت به زمانی که تو بازی دیگه نیستی
ضایع است این کنسول بر پایه همیشه آنلاین بودن ساخته شده ولی از زمانی که فیل اسپنسر اومد مجبور شدن بزنن زیر این حرف که باز جای شکرش باقیه

اون Corruption یا فساد خیلی چیز مهمیه و تأثیر زیادی روی درجه سختی بازی می‌ذاره. :D البته اگه یه ذره مدیریت کنی و وسوسه نشی که همه آیتم‌ها رو سر راه برداری، می‌تونی تا آخر دووم بیاری. ولی دیگه درجه فساد که به آخر برسه، تقریباً باید شکست رو پذیرفت.
کلاً به جز ورود به هر اتاق جدید که یه مقدار کاراکتر رو فاسدتر می‌کنه، باید دقت کنی که موقع دریافت آیتم‌ها، هرکدوم چقدر روی فساد تأثیر می‌ذارن. بعضی وقت‌ها می‌شه آیتم‌ها رو با پول خرید، ولی بعضی جاها پول به اندازه کافی نیست و باید با کمک فساد بخری و بعضی از آیتم‌های خفن هم روی این درجه تأثیر سنگین می‌ذارن. این جور وقت‌ها دیگه باید حساب کنی ببینی اون آیتم ارزشش رو داره که به خاطرش فاسدتر بشی یا بهتره ولش کنی. یا مثلاً اتاقی که می‌تونی فسادت رو بالا ببری و به جاش سلامتی کاراکتر زیاد می‌شه، خیلی آدم رو وسوسه می‌کنه ولی باید دقت کرد که بعضی وقت‌ها سلامتی کمتر، بهتر از فساد بیشتره و نیازی نیست سلامتی رو تا آخر پُر کنیم. :D
یه سری آیتم و چیزهای مختلف هم هست که می‌شه ازشون استفاده کرد. مثلاً بعضی از Relicها که از دشمن‌ها به جا می‌مونه یا توی صندوق‌ها هست، باعث می‌شن درجه فساد پایین بیاد که البته گیر آوردنشون شانسیه. اول هر دور که شروع می‌کنی هم گزینه‌های زیادی برای خرید و آپگرید هست، مثل Blessings که اگه درست یادم باشه، هر دست می‌شه سه تا انتخاب کرد. توی اون بخش یه چیزی به نام Will of Sich'al هست که باعث می‌شه ظرفیت فساد از ۱۰۰ به ۱۲۰ برسه و دیرتر پُر بشه و بره مرحله بعد. یعنی تا بخواد به مرحله آخر برسه، در مجموع ۸۰ تا ظرفیت بیشتر داره و کمک بزرگیه. :D
ممنون بابت توضیحات. اون will که گفتی رو حتما پیدا میکنم الان رسیدم خونه تازه میخام بشینم پای بازی😎فقط اینکه شما توی خود بازی گبم پلی و استایل بازیت چقد از parry استفاده میکردی؟ parry توی خیلی بازیا هست ولی بعضی بازیا تقریبا بی استفاده س و بدون استفاده ازش سریعتر نتیجه میگیری. اینجا چقدر کاربرد داره من خیلی تو این مدتی که بازی کردم تو فکرش نبودم😁

• Like
Reactions: Dinosaur
ممنون بابت توضیحات. اون will که گفتی رو حتما پیدا میکنم الان رسیدم خونه تازه میخام بشینم پای بازی😎فقط اینکه شما توی خود بازی گبم پلی و استایل بازیت چقد از parry استفاده میکردی؟ parry توی خیلی بازیا هست ولی بعضی بازیا تقریبا بی استفاده س و بدون استفاده ازش سریعتر نتیجه میگیری. اینجا چقدر کاربرد داره من خیلی تو این مدتی که بازی کردم تو فکرش نبودم😁
من اصلاً آدم مناسبی برای صحبت در مورد پری نیستم! :-" یعنی توی کل عمرم، شاید ۲،۳ تا بازی بیشتر نبوده که توشون به طور مرتب از پری استفاده کردم. مثلاً سری Soulsborne رو بدون این کارها تموم کردم و فقط توی Sekiro چون چاره‌ای نبود و خیلی وابسته به این ویژگی بود، مجبور شدم یاد بگیرم و ازش استفاده کنم!
در مورد Curse of the Dead Gods هم کلاً به جز یکی دو بار اون اوایل که داشتم کنترل بازی رو یاد می‌گرفتم، هیچ وقت از پری استفاده نکردم و نمی‌دونم چقدر به درد می‌خوره! یعنی ممکنه خیلی هم ویژگی خوبی باشه و من بی‌خبرم. :D الآن یه سرچی کردم، ملت می‌گن پری کردن توی بازی یه ذره سخته و عکس‌العمل خیلی سریعی می‌خواد ولی اگه آدم بتونه یاد بگیره، کمک خوبی به مبارزات می‌کنه. بدم نمیاد برم چند دور هم با پری بازی کنم و ببینم چی می‌شه! :D

خیلی سخته پری کردن کار من نیست، بازی Ronin: The Last Samurai اوج کار من در پری بوده تموم این سالایی که گیم میزنم:D
اون will رو گرفتم خیلی کمک کرد سه تا باس اول رو زدم رفتم برا سری دوم که راه طولانی تر هست. خیلی داره سخت میشه شاید اول میباس با Hades شروه میکردم🤔
Corruption هنوزم اذیت میکنه ولی مشکل اینه اصلا نمیدونم سیستمش چجوریه بعضی وختا خو انگار قوی ترت میکنه:blink:کلا انگار فقط نباید به پنج برسه drop blood میشی هیچ شانسی نداری.

در ضمن بچه ها گیم پلی 12 دقیقه ایی از بازی nobody's left که ممد خاکزاد داره میسازه هم امروز منتشر شد بد نیست ببینید.

آخرین ویرایش:
خیلی سخته پری کردن کار من نیست، بازی Ronin: The Last Samurai اوج کار من در پری بوده تموم این سالایی که گیم میزنم:D
اون will رو گرفتم خیلی کمک کرد سه تا باس اول رو زدم رفتم برا سری دوم که راه طولانی تر هست. خیلی داره سخت میشه شاید اول میباس با Hades شروه میکردم🤔
Corruption هنوزم اذیت میکنه ولی مشکل اینه اصلا نمیدونم سیستمش چجوریه بعضی وختا خو انگار قوی ترت میکنه:blink:کلا انگار فقط نباید به پنج برسه drop blood میشی هیچ شانسی نداری.
منم همین‌طور! :دی
اون مرحله پنج که هیچی، کلاً امیدی نیست. ولی مراحل قبلی، حالت رندوم دارن و بعضی از نفرین‌هایی که گیرت میاد، در کنار مصیبت‌هاشون چیزهای جالبی هم می‌دن. مثلاً یه مدل هست که باعث می‌شه وقتی دشمن بهت ضربه می‌زنه، تصویر تار و سیاه بشه ولی در عوض توی اون حالت می‌تونی هر چقدر بخوای جا خالی بدی و Stamina کم نمی‌شه. یا مثلاً یه مدل هست که باعث می‌شه طلاها بعد از چند ثانیه از روی زمین غیب بشن، ولی به جاش طلای بیشتری روی زمین می‌ریزه. کلاً وقتی فساد به حد بالایی می‌رسه و کاتسین پخش می‌کنه، بعدش یه سری نوشته میاد که بهت توضیح می‌ده که چه نفرینی گیرت اومده.
هنوز Hades رو بازی نکردی؟! از دستش نده که یکی از بهترین‌های این سال‌هاست و بازی به شدت لذت‌بخشیه. از نظر سختی هم نسبت به امثال Curse of the Dead Gods ملایم‌تره و آدم رو کچل نمی‌کنه! :دی

• Like
Reactions: Soulsick
شایعه شده شاید بیاد گیم پس :-?
View attachment 267636

احتمالا منظورشون اینه که الدن رینگ رو اگر خریده باشید، با کلاد گیمینگ ( که فقط روی گیم پس التیمیت در دسترس هست) می تونید بازیش کنید.

این بازی edge of eternity رو از دست ندید.
یکی از بازیهای قشنگ jrpg کلاسیک هست.
مکانیزم گیم پلی بازی رو به بهترین شکل یادتون میده و ماموریت های اصلی و جانبی بازی هم تو نقشه مشخصه
برای اشنایی با این سبک هم گزینه خوبیه چون درجه سختی اسون هم داره واسه تازه واردها که بهتره از همین درجه شروع کنن.
گرافیک خوبی هم داره به نسبت jrpg ها.
حدود 30 تا 40 ساعت هم تموم کردن بازی زمان بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or