Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
من دانلود کردم ولی هشت روز دیگه ریلیز میشه. به نظرم برا یه بار تجربه ارزش داره مخصوصا حالت کوآپ
کو اپ خوب داشته باشه ارزش داره من عاشق کو اپم. هر چقد بازیای بتل رویال و بزن بکش بدون داستان و اینا از سلیقه من فاصله داره ولی کو اپ کاملا خوراک خودمه. اون remnant که صحبتش شد و پریروزا از گیم پس رفت خیلی ازین نظر لذت داشت:D

لعنتی سه تا بازی unto the end, shards of darkness, aragami رو مدتهاس زیر نظر دارم هیچ تخفیف نمیخورن:no:

• Like
Reactions: ramin1987
دوستان دو هفته ست اکانت ها هوم نمیشن و حتما باید اینترنت وصل باشه
از امشب هم خیلی از فروشنده ها به مشکل خوردن فعلا کنسل کردن
میگم نکنه یه موج بن جدید تو راه باشه؟

بهترین راه اینه که اول یک کارت (کد) یک ساله گلد بخری روی اکانت خودت و بعد یه کارت (کد) گیم پس آلتیمیت یک ماهه بخری و به اکانتت اضافه کنی تا تبدیل بشه به 13 ماه گیم پس آلتیمیت روی اکانت خودت (حدود هزینه 1700-1900)

رفیق جای معتبری سراغ داری معرفی کنی؟

بین بازی‌هایی که دارن خداحافظی می‌کنن، Superhot: Mind Control Delete رو از دست ندین! :دی
Superhot یکی از خلاقانه‌ترین بازی‌های این سال‌ها بوده و احتمالاً اکثر دوستان باهاش آشنا هستن. توی این بازی زمان تقریباً ثابته و با حرکات شما جلو می‌ره. یعنی مثلاً راه که می‌رین، زمان هم وارد حالت طبیعی می‌شه و جلو می‌ره و باعث می‌شه دشمن‌ها هم راه برن و به شما شلیک کنن. یا مثلاً تیر که می‌زنین، اگه بعدش حرکت نکنین گلوله توی هوا می‌مونه (یا می‌شه گفت با سرعت خیلی خیلی کم، در حد تقریباً هیچ به جلو می‌ره) و باید حرکت کنین تا زمان هم راه بیفته و گلوله بخوره به دشمن.
حالا توی این نسخه، المان‌های روگ‌لایک هم بهش اضافه شده و یه حالت رندوم و تصادفی پیدا کرده و باعث می‌شه هیجان و تنوع بازی بیشتر بشه. بازی به شدت لذت‌بخشی هست و البته بعضی وقت‌ها بسیار سخت! :دی از اون تجربه‌هایی هست که مشابهش رو کم داریم و اگه تا الآن سراغش نرفتین، یه سری بهش بزنین و تا دیر نشده تمومش کنین (فکر کنم حدود ۱۰ روز دیگه برداشته می‌شه).

دوستان این سایت giftcardgo برای خرید گیم پس معتبره؟
کسی خرید کرده ازشون ؟ یا آشنایی داره با این سایت؟
کاملا معتبر بهترین سایت همچی دقیق و درست خرید کن با اطمینان صد در صد. مدتهاس ازشون خرید میکنم. بازی خریدم رو کنسولم ردیم کردم گیم پس سیزده ماهه گرفتم گیف کارت پنج و ده دلاری خریدم، اکانت Spotify گرفتم و...

خیالت راحت👍

• Like
Reactions: Moh rahimi
ممنون از دوستان 🌹🌹
فقط نمیدونم قیمت گیم پس هاشون چرا ارزونه
میگن که از کشورهایی مثل برزیل خرید میکنن که قیمت پایینه ، من با قیمت برزیلم حساب کردم حدود ۱۸۰۰ در میومد ولی اینجا میدن ۱۳۰۰ ، برای همین بعضا آدم تردید میکنه برای خرید....

اقا این jurassic park رو از دست ندید
با اینکه هیچ علاقه ای به بازیهای استراتژی و شبیه ساز ندارم این یکی بدجوری سورپرایزم کرد
استقبال از بازی هم رو xbox خوب بوده و تو اکثر لیستها حضور داره
-کنترل بازی خیلی روونه و با دسته هیچ مشکلی نداره
-بازی چنتا مود مختلف داره که فعلا کمپین و رفتم
-بخش زنده گیری و جابه جایی دایناسورها عالیه
-تو جریان بازی طوفان شن و کولاک و چنتا اتفاق طبیعی دیگه ام هست که خیلی خفنن
-تنوع حیوانات و جزئیاتشون عالیه

Attachments

• med_wuerhosaurus_close_shot_1920x1080_8a63be7a-8572-4df9-973a-11d110ee33f2.jpg
    med_wuerhosaurus_close_shot_1920x1080_8a63be7a-8572-4df9-973a-11d110ee33f2.jpg
    258.2 KB · مشاهده: 27
  • JP_Triceratops_1.png
    JP_Triceratops_1.png
    1.3 MB · مشاهده: 28
  • images.jpeg
    images.jpeg
    9 KB · مشاهده: 28
چقدر گیم پس محشره حالا فک کال اف هم بهش اضافه شه چه لایبرری داره لعنتی فقط کاش نت مث این خارجی ها بود راحت فرت فرت دانلود میکردیم یعنی سونی یه سرویس بزنه نصف این گیم پس باشه من راضیم
سونی هیچ وقت دی وان نمیتونه بیاره اگر بیاره منم روز اول پلاسشو میخرم

دوستان بازی فورتنایت فیلتره؟؟
موقع ورود به بازی ارور میده
Unable to sign in to your account for Xbox live
سلام.
Dns رو عوض کنید.
185.231.182.126
37.152.182.112

اگه با pc هم بازی میکنید، یک شخصیت رایگان کرده که با انجام ماموریت میتونید بدستش بیارید. (فقط شخصیتو redeem کنید و ماموریتهارو تو بقیه پلتفرم ها میتونید بگیرید(متلا xbox))
اگر pc ندارید با برنامه موبایلی Gforce now میتونید به اکانت epic وصل بشید و شخصیتو redeemکنید و ماموریتهارو تو xbox برید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yar_66
سلام.
Dns رو عوض کنید.
185.231.182.126
37.152.182.112

اگه با pc هم بازی میکنید، یک شخصیت رایگان کرده که با انجام ماموریت میتونید بدستش بیارید. (فقط شخصیتو redeem کنید و ماموریتهارو تو بقیه پلتفرم ها میتونید بگیرید(متلا xbox))
اگر pc ندارید با برنامه موبایلی Gforce now میتونید به اکانت epic وصل بشید و شخصیتو redeemکنید و ماموریتهارو تو xbox برید.
مرسی من اصلا از بازی های آنلاین سر در نمیارم امروز چندتا نصب کردم وارزون که اصلا نمیشه بازی کرد رو هوا میزنن پاک کردم
کراس فایر خدایی خوب بود پینگ هم ندارد
فورتنایت هم پینگ ندارم محیط و گرافیکش خیلی خوبه ولی سردر نمیارم باید چکار کرد

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or