Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
windscribe رو روی لپتاپ نصب کن و از داخل برنامه گزینه secure hotspot یک وایفای بساز و بهش وصل شو .
با اندروید و موبایل نمیشه این کارو کرد؟! اون بخش share که در پی سی هست رو پیدا نمیکنم در نسخه اندروید windscribe.
بازی رم خریدم 4/5اودلار😎

درباره terk to yumi صحبت شد و بنظرم درست گفته شد. بازی چالشی نیست فقط قشنگه. همین فرمون بیان جلو شاید بعدا بازیای خوبی بسازن ولی فعلا نه.

دوستان اون بازی که ی گربه ایی بود ول میچرخید اون بنظرتون انحصاری زمانیه یا کلا برا پلی استیشن هست؟ من خیلی مشتاقم بازیش کنم

با اندروید و موبایل نمیشه این کارو کرد؟! اون بخش share که در پی سی هست رو پیدا نمیکنم در نسخه اندروید windscribe.
بازی رم خریدم 4/5اودلار😎

درباره terk to yumi صحبت شد و بنظرم درست گفته شد. بازی چالشی نیست فقط قشنگه. همین فرمون بیان جلو شاید بعدا بازیای خوبی بسازن ولی فعلا نه.

دوستان اون بازی که ی گربه ایی بود ول میچرخید اون بنظرتون انحصاری زمانیه یا کلا برا پلی استیشن هست؟ من خیلی مشتاقم بازیش کنم
با اندروید نمیشه vpn شیر کرد . مگه این که گوشی روت باشه

چنتا تریلر از اسنایپر ۵ دیدم
واقعا چه تفاوتی کرده با نسخه قبلی ؟تو هیچ زمینه ای انگار پیشرفتی نداشته :D
بعد هیلو یه بازی درست تو این گیم پس من نکردم .

چه بازیاییه داره میاد برا گیم پس😐غیر اسنایپره که اونم امیدی بش ندارم همه تو در و دیوارن پسندم نیستن.
her story رو البته سالها پیش بازی کردم و حال کردم ولی خب کسایی که باش اشنا هستن میدونن ارزش تکرار نداره.
فعلا dirt 5 جا مونده بود بزنیم برا دانلود فیفا که نیومد! 🤨

Sniper Elite تقریبا از نسخه دوم تغییر خاصی انجام ندادن روش. هدف سازنده هم همین بوده. گیم پلی رو بهبود یافته تو یه مپ جدید با داستان تازه پیاده میکنن. البته یکم تغییرات ایجاد گردن توی سری مثل ai و اینجور چیزا اما خوب تا وقتی پلیربیس از هسته گیم پلی راضی هستن سازنده هم همین راه رو ادامه میده و فقط سعی میکنه هر نسخه وضعیت بازی رو بهبود ببخشه

بنظرم این روش جواب داده و اگه بخوان تغییر کلی بدن بهتره یه عنوان جدید بسازن

چه بازیاییه داره میاد برا گیم پس😐غیر اسنایپره که اونم امیدی بش ندارم همه تو در و دیوارن پسندم نیستن.
her story رو البته سالها پیش بازی کردم و حال کردم ولی خب کسایی که باش اشنا هستن میدونن ارزش تکرار نداره.
فعلا dirt 5 جا مونده بود بزنیم برا دانلود فیفا که نیومد! 🤨
دیرت ۵ مفت نمی ارزه خیلی داغونه

• Like
Reactions: VICE
اوکی ولی همین اسنایپر داخل استور شرکت رقیب 60 دلاره ... عناوین ایندی هم که بماند

سلام دوستان
من تازه امروز xbox سری اس خریدم
و میخوام گیم پس هم بخرم ، ولی اصلا نمیدونم مطمئن ترین راهی که میشه اینکار رو کرد چیه که کنسولم بن نشه ، معتبر ترین سایت خرید یا بهترین روش خریدش چیه؟

سلام دوستان
من تازه امروز xbox سری اس خریدم
و میخوام گیم پس هم بخرم ، ولی اصلا نمیدونم مطمئن ترین راهی که میشه اینکار رو کرد چیه که کنسولم بن نشه ، معتبر ترین سایت خرید یا بهترین روش خریدش چیه؟
بهترین راه اینه که اول یک کارت (کد) یک ساله گلد بخری روی اکانت خودت و بعد یه کارت (کد) گیم پس آلتیمیت یک ماهه بخری و به اکانتت اضافه کنی تا تبدیل بشه به 13 ماه گیم پس آلتیمیت روی اکانت خودت (حدود هزینه 1700-1900)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or