Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,078
آخرین ویرایش:
آقایون battlefield v رو میتونم بازی کنم یا فیلتره؟
با DNS اکیه
----------------
این Grounded هم بازی جالبیه
شما در اثر یه اتفاقی به اندازه یه مورچه کوچک شدید و باید توی باغچه حیاط پشتی یه خونه در کنار انواع و اقسام حشرات زنده بمونید و محیطو اکتشاف کنید!! بازیش فعلا ریلیز کامل نشده و preview هست ولی خب تجربه خیلی جالب و جدیدیه
(مخصوصا اگه از بعضی حشرات مث عنکبوت بترسید تجربه هیجان انگیزی بهتون میده!)

این Grounded هم بازی جالبیه
(مخصوصا اگه از بعضی حشرات مث عنکبوت بترسید تجربه هیجان انگیزی بهتون میده!)
برای اینکه از حشرات هم نترسید تو بخش تنظیمات بازی میتونید حشراتو تغییر بدید (مثلا دست و پا و دندون و... رو حذف کنید) ?

کسی میدونه چرا هیج جوره نمیتونم به سرور های DOOM Eternal وصل بشم؟ خواستم بازی رو 100% کنم با این وجود فکر نکم بشه دیگه :/
منم یادمه نمیتونستم(البته رو pc game pass).درست یادم نمیاد ولی آخر سر فکر کنم هم dns و هم سرویس تحریم شکن رو با هم فعال کردم تا وصل شد یا اینکه فقط با سرویس پولی بود.چند ماه گذشته یادم نمیاد.ولی اینو خوب یادمه اصلا با این dns های رایگان نتونستم وصل شم.فقط هم در مورد DOOM E اینطور اذیت شدم.

• Like
Reactions: Paradise Lost
منم یادمه نمیتونستم(البته رو pc game pass).درست یادم نمیاد ولی آخر سر فکر کنم هم dns و هم سرویس تحریم شکن رو با هم فعال کردم تا وصل شد یا اینکه فقط با سرویس پولی بود.چند ماه گذشته یادم نمیاد.ولی اینو خوب یادمه اصلا با این dns های رایگان نتونستم وصل شم.فقط هم در مورد DOOM E اینطور اذیت شدم.
دقیقا منم همین یک بازی رو مشکل دارم بقیه بازی ها خیلی راحت با DNS وصل میشن، این دوم نه با وی پی ن وصل میشه نه با DNS حیف شد، حالا بخش داستانیشو میرم شاید تو جلوتر یک راه حلی پیدا کردم...

• Like
Reactions: Rohshen
دقیقا منم همین یک بازی رو مشکل دارم بقیه بازی ها خیلی راحت با DNS وصل میشن، این دوم نه با وی پی ن وصل میشه نه با DNS حیف شد، حالا بخش داستانیشو میرم شاید تو جلوتر یک راه حلی پیدا کردم...
من با VPN اوکیم وصل میشه.

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان بازی gears tactics به کسایی که به بازیهای استراتژی و نوبتی علاقه دارن شدیدا توصیه میشه.بازیش فوق العادس و به جزئیات و سلاح ها خیلی توجه شده.من که خیلی خوشم اومد.البته من حدود. دو ساعت بازی کردم که واقعا محو بازی شدم 👍

دوستان بازی gears tactics به کسایی که به بازیهای استراتژی و نوبتی علاقه دارن شدیدا توصیه میشه.بازیش فوق العادس و به جزئیات و سلاح ها خیلی توجه شده.من که خیلی خوشم اومد.البته من حدود. دو ساعت بازی کردم که واقعا محو بازی شدم 👍
فقط ای کاش نوبتی نبود

• Like
Reactions: all4u

درسته یکی از بهترین هاست و بشدت کامله.
فقط ای کاش نوبتی نبود

این بازی واسه گسترش گیرز به سبک Turn base ساخته شده و بازخورد خوبی هم گرفته تو این سبک و قرار هم نیست محدود به این سبک بشه.

دوستان بازی Remnant: From the Ashes رو حتما قبل از این که از لیست حذف بشه حتما بازی کنید، تقریبا 3 هفتس پشت سر هم دارم بازیش میکنم خدایی کلی بازی دانلود کردم ، ولی این بازی لعنتی نمیزاره دست به بقیه بزارم...
بنظرم بعد از سولز بورن بهترین این سبک هستش، از بعضی جهات گیم پلی و غیره بنظرم از سری دارک سولز هم بهتره، یک سیستم اسکیل تری فوق العاده بزرگ داره ، نزدیک 30 تا اسکیل پوینت و هر کدوم تا 20 بار اپگرید میشن و با هر اپگرید شدن یک در صد اون قسمت قوی میشه، الان من از 30 تا بعد از 30 ساعت بازی بزور تونستم 5 تاشون رو تا اخر اپگرید کنم، تک تک باس فایت ها، واقعا بشدت چالشی و سخت هستن تنهایی، حتی مینی باس های بازی هم فوق العادن، بازی به نظرم یکی از سخت ترین و با کیفیت ترین عنواین نقش افرینی انلاینه، بازی رو درجه سختی نایتمر بعضی باس ها رو نزدیک 40 بار سه نفری مردیم، من اول خیال میکردم کسی بهم جوین نمیشه، حتما سرور ها خالی و غیره هست، در حالی برای این که بقیه گیمر ها بهتون جوین بشن باید گیر اسکور رو بالا ببرید و سلاح های قوی به دست بیارید و لول اپشون کنید و ماد روشون نصب کنید، الان من به گیر اسکور اخر یعنی 20 رسیدم هر چند دقیقه 2/3 نفر بهم جوین میشه، بازی هم از هیچ لحاظی، چه لول کاکرتر چه لباس ها و ایتم ها و سلاح ها خسیس نیست، تو همین 30 ساعت 95 درصد سلاح ها رو مکس لول کردم، بازی رو وقتی COOP برید ، وقتی دو نفر بشید بازی سخت تر میشه، وقتی 3 نفری برید بیشتر سخت میشه، این طوری تا چالش بازی حفظ بشه که شخصا هم خیلی باهاش موافقم ، من یادم سر یکی از باس ها رو درجه سختی نایتمر نزدیک 100 نفر بهم جوین میشدن و لیو میدادن تا اخرش با هزار بدبختی ردش کردیم، بازی در واقعه 2 گیم هست، یعنی دور اول بازی میکنید، یک سری باس اصلی + مینی باس و ایتم مخصوص دور اول + دانجن های خیلی بزرگ میبیند، و دور دوم تو همون محیط دانجن های جدید و باس های جدید و اسکیل ها جدید میبینید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or