Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,078
آخرین ویرایش:
TW_Available-Today_Coming-Soon_templates_6.23.2021_3.jpg

Worms Rumble (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox – Available Today
Iron Harvest (PC) – June 24
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (Console and PC) EA Play – June 24
Prodeus (Game Preview) (PC) ID@Xbox – June 24
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (Cloud) – July 1
Bug Fables: The Everlasting Sapling (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox – July 1
Gang Beasts (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox – July 1
Immortal Realms: Vampire Wars (Cloud, Console, and PC) – July 1
Limbo (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox – July 1

Leaving June 30​

• Battle Chasers: Nightwar (Cloud, Console, and PC)
  • Marvel vs. Capcom: Infinite (Cloud, Console, and PC)
  • Mistover (PC)
  • Monster Hunter World (Cloud and Console)
  • Out of the Park Baseball 21 (PC)
  • Outer Wilds (Cloud and Console)
  • Soulcalibur VI (Console)
  • The Messenger (Cloud, Console, and PC)

خوبه بازم 2 تا بازی نوبتی اضافه شده خوراکه :Groupwave: این Immortal Realms: Vampire Wars رو فک کنم بازی خیلی خوبیه ولی پر از باگه روی ایکس باکس اون مگسه هم خوبهBug Fables: The Everlasting Sapling

سری یاکوزا از پر همشون اضافه شده، لعنتی ها چقدر بازی سریع اضافه میشه ادم اصلا میمونه :|
دوستان این سری یاکوزا رو از پر دانلود کنم بشینم یک یکشون رو بازی کنم؟! اگر اره از کدوم شروع کنم؟

سری یاکوزا از پر همشون اضافه شده، لعنتی ها چقدر بازی سریع اضافه میشه ادم اصلا میمونه :|
دوستان این سری یاکوزا رو از پر دانلود کنم بشینم یک یکشون رو بازی کنم؟! اگر اره از کدوم شروع کنم؟
از 0
Kiwami1 , 2
دیگه هم بقیه به ترتیب تا 7

Going under هم جز بازی های این سری هست لیست نشده بوده روگ لایک دوست دارین بازیش سرگرمتون میکنه.
97uyav26v5771.png

• Like
Reactions: Bax and omid0
یاکوزا رو از زیرو شروع کنید واقعا گیم فوق العاده ای هست
ولی مشکلی که با سری یاکوزا دارم اینه که یکم الکی کشش دادن یه چیزی مثل سریال های ترکی
من زیرو و کیوامی ۱ رو که بازی کردم اصن محو بودم شبانه روز پای یاکوزا بودم
کیوامی ۲ رو تا حالا ۲ بار شروع کردم وسطش ولش کردم اصلا کشش نداره، جالبیش اینجاست که انجینش ازون کیوامی ۱ و زیرو خیلی بهتره و واقعا از لحاظ گرافیکی و فیزیک شدیدا قویتره ولی کرکتر و استوریش نسبت به اونا صفر مطلق هست.
نه میتونم اسکیپ کنم کیوامی ۲ چون دوس دارم استوری رو کامل بدونم نه میتونم تمومش کنم شرایط مسخره ای شده،
Like A Dragon هم اگه با سبک گیم پلی نوبتی اوکی باشید گیم خیلی خوبی هست ،
خلاصه اگه میخواین بازی کنین یاکوزا صفر و کیوامی ۱ رو به هیچ وجه از دست ندین واقعا عالی هستن. ولی متسفانه فکر نکنم بعدیاش مثل اونا باشه

یاکوزا رو از زیرو شروع کنید واقعا گیم فوق العاده ای هست
ولی مشکلی که با سری یاکوزا دارم اینه که یکم الکی کشش دادن یه چیزی مثل سریال های ترکی
من زیرو و کیوامی ۱ رو که بازی کردم اصن محو بودم شبانه روز پای یاکوزا بودم
کیوامی ۲ رو تا حالا ۲ بار شروع کردم وسطش ولش کردم اصلا کشش نداره، جالبیش اینجاست که انجینش ازون کیوامی ۱ و زیرو خیلی بهتره و واقعا از لحاظ گرافیکی و فیزیک شدیدا قویتره ولی کرکتر و استوریش نسبت به اونا صفر مطلق هست.
نه میتونم اسکیپ کنم کیوامی ۲ چون دوس دارم استوری رو کامل بدونم نه میتونم تمومش کنم شرایط مسخره ای شده،
Like A Dragon هم اگه با سبک گیم پلی نوبتی اوکی باشید گیم خیلی خوبی هست ،
خلاصه اگه میخواین بازی کنین یاکوزا صفر و کیوامی ۱ رو به هیچ وجه از دست ندین واقعا عالی هستن. ولی متسفانه فکر نکنم بعدیاش مثل اونا باشه
یاکوزا 0 یه بازی همه چی تکمیله و جدا از گیمپلی معرکه ای که داره، یکی از بهترین داستانهای جنایی مافیایی که تا حالا دیدم روایت کرده. اگر تم ژاپنی بازی مشکلی ندارید اصلا یاکوزا 0 رو نباید از دست بدید.

دوستان این دی ال سی گرز5 hivebusters رو بالای 20 بار دانلودش میکنم، همین که دانلودش تموم شد میزنه not installed کسی میدونه جریانش چیه؟
مکانیزم ویندوز استور همینه دیگه :D
معمولانم وقتی به مشکلات اینچنینی میخوره باید کلا بازی رو از اول بگیری، خیلی بعیده از ریست کردن خود بازی و استور به نتیجه برسی
چرا DLC رو جدا میگیری؟
من خودم اولین بار که نسخه Goty بازی رو گرفتم خودش همه رو به جز Ultra Texture Pack گرفت

• Like
Reactions: Paradise Lost
مکانیزم ویندوز استور همینه دیگه :D
معمولانم وقتی به مشکلات اینچنینی میخوره باید کلا بازی رو از اول بگیری، خیلی بعیده از ریست کردن خود بازی و استور به نتیجه برسی
چرا DLC رو جدا میگیری؟
من خودم اولین بار که نسخه Goty بازی رو گرفتم خودش همه رو به جز Ultra Texture Pack گرفت
ای بابا :-( این دومین باره گرز 5 رو دانلود میکنم،... سر این دی ال سی همش مشکلات عجیب دیدم ، خیلی عجیبه...
لینک نسخه گوتی تو خود استور هست؟ چرا من ندیدمش...

ای بابا :-( این دومین باره گرز 5 رو دانلود میکنم،... سر این دی ال سی همش مشکلات عجیب دیدم ، خیلی عجیبه...
لینک نسخه گوتی تو خود استور هست؟ چرا من ندیدمش...
آره هست
شما از طریق همون نرم افزار xbox سرچ کنی پیداش میکنه و بذار از همون طریق دانلود شه قاعدتا نباید مشکلی باشه دیگه

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام دوستان
من یه مشکلی با گیم پس اشتراکی که خریدم دارم اونم اینه که منو از استور مایکروسافت پرت میکنه بیرون هی و خب نمیشه هی به صاحب اکانت اصلی پیام بدم بگم منو دوباره لاگین کن
خواستم ببینم کسی این مشکل رو نداره؟ راه حلی چیزی؟

سلام دوستان
من یه مشکلی با گیم پس اشتراکی که خریدم دارم اونم اینه که منو از استور مایکروسافت پرت میکنه بیرون هی و خب نمیشه هی به صاحب اکانت اصلی پیام بدم بگم منو دوباره لاگین کن
خواستم ببینم کسی این مشکل رو نداره؟ راه حلی چیزی؟
گیم پستون هوم هست یا غیر هوم؟ از فروشگاه معتبر خریدین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or